SUZUKI FREEWIND למתחילים?

xfwind

New member
../images/Emo9.gifויברציות קיימות.

אם הם נסבלות או לא - זה יחסי ואישי. זה בודאי לא מועיל לנוחיות. ועם עם כל זאת בגילי המופלג אני מידי פעם נוסע 250-300 ק"מ. טיולים - למה לא... יש הרבה אופנועים יותר נוחים אבל זה מחיר הדו"שיות (נישט אה הין, אונט נישט אה הר)..... לרדת לחוף - האופנוע כבד ונסיעת חולות עלולה להתפתח עם שקיעה

../images/Emo4.gif שאלה נשאלת ?

ממה שכתבת לא הבנתי האם יש לך רישיון מעל 500 ? כי ממה שכתבת אפשר להבין שיש לך רישיון מוגבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי ....אז פריווינד הוא מעל חמשמאות....

M O R M

New member
אני חושב שאתה צריך אופנוע פשוט

יש לקחת בחשבון שהאופנוע יפול (איתך ובלעדך) הן במהירות חניה והן במהירות קצת יותר גבוהה. עליך לתרגל רכיבה עם אופנוע ללא פלסטיקים משום כוון (ועם מגן מנוע) משהוא כמו קוואסאקי ER5 או סוזוקי GS500E לאחר שתתרגל לפחות 6 חדשים על אופנוע זול ופשוט (כמובן תקנה משומש במצב טוב ממודלים די חדשים.) תדע כבר מה זה אופנוע ומה אתה רוצה לקנות. ואם עד אז לא תדע נשתדל לעזור. אני מבין את רצונך לרכב בשטח או בשבילים אולם הסכנה האמיתית לדעתי אורבת לך בכביש ולשם כך עליך להיות מצוייד באופנוע שיכולות הכביש שלו טובות ושעלות התיקונים עליו נמוכה. אם תקנה GS למשל העלות הכוללת של קניה - תרגול- ומכירה מעבר לאחזקה התקופתית (במידה והשקעת לפחות כ- 20-25K בקניה לא אמורה לעלות יותר מ- 1000 -2000 ש"ח. כך תוכל לתרגל בנחת על אופנוע שקל למכור אותו. אם תקנה FREEWIND שהשוק שלו מצומצם יחסית לסדרת ה- 500 יתכן שהעלות גבוהה יותר , במידה ויסתבר שהאופנוע לא נוח לך או שתוך כדי רכיבה והתוודעות מחודשת לעולם האופנועים יכול לקרות שטעמך ישתנה מהר למדי. למקרה ותקבל את דעתי אני מצרף לך אוסף ענק של שירשורים על אופנועים של סדרת ה-500 אם יתחשק לך תקרא קצת. אני אישית לאחר הפסקה של כמה שנים קניתי GS500 מודל 2000 (X ש"ח) לתרגול לתקופה של חצי שנה ולאחר מכן מכרתי אותו תוך יומיים מרגע שהוצע למכירה בכ- X-500 ש"ח. קניתי בנדיט 1200 מודל 2001 בכ- X רכבתי ותרגלתי בצורה מאוד מאוד אינטנסיבית (כולל קורסים של המרכז לרכיבה מתקדמת.) ומכרתי אותו אחרי כמעט שנה (עם המתנה ארוכה מאוד של 4 חדשים) בכ- X-1500 ש"ח .(למרות שהמחירון עלה אבל נמאס לי להמתין .) חצי שנה אחרי התרגול על בנדיט עברתי לאופנוע ספורט ליטר 2002 CBR954RRואני עדיין מתאמן ולומד ( יקח לי כמה שנים ללמוד אותו.) ללא קשר אני מתכנן בקרוב לתרגל רכיבה על סופרמוטו ישן שאני אקנה בקרוב. רק בעוד שנה אני מתכנן ללמוד רכיבת שטח. אני לא חושב שעליך לעבור מסלול תירגול כזה קשה ומפרך כפי שאני עושה אבל אני כן חושב שלטובת הארנק שלך תלך לפחות על חלק מהמסלול שביצעתי . אל תתביש לשאול כמה שיותר בפורום זה לגיטימי ורצוי. המון בהצלחה

למעלה