Suspend

בעיה עם הפוקט אינפורמט ../images/Emo128.gif

ניסיתי להגדיר שהפוקט אינפורמט תהיה אפליקציית השימוש לטלפונים, פגישות וכו' ולחצתי לפי ההוראות על Override System PIM Shortcuts לאחר הפעולה הזו לחצניי ההפעלה המהירים לא מפעילים את התוכנה אלא אם היא פועלת ברקע באופן ממוזער, אם לא אז מתקבלת הודעת שגיעה (מצורפת תמונת) יש לכם רעיון למה זה ככה?

kill bill

New member
מה זה בדיוק אמור לעשות?

כי לחצתי על האפשרות הזאת ולא מצאתי מה השתנה.. (אני רוצה שהאינפורמט יפתח כאשר אני לוחץ על הטקסט של הפגישה במסך ה TODAY במקום התוכנה הבסיסית , זה אפשרי?)

raananta

New member
בבקשתך, הפוקט לא יתחשב.

אבל כפתורי החומרה יפעילו את ה-PI במקום את תוכנת היומן הרגילה. אני מצטרף לשאלתך "זה אפשרי?"

kill bill

New member
לאחר החקירה עלו הממצאים הבאים..

כאשר מחליפים את ה ITEMS לגירסה האנגלית ולא המקורית של המכשיר, הוא אכן מעלה את הפוקט אינפורמנט, כך שפשוט העברית לא תומכת באפשרות זו.. אם זה חשוב למישהו שיעביר את זה לידיעת החברות..

kill bill

New member
הממ התכוונתי למקורי..

פשוט תמחקו את ה "ולא" מהמשפט לי .

raananta

New member
אתמול אחרי שכתבתי את ההודעה

שיחקתי עם זה קצת ואכן הגעתי לממצא שהפלאג-אין של PDAC אינו מעביר ל-PI. איני יודע מה התוצאה בשימוש בעברית של אירון. הפלאג-אין המקורי אכן מעביר ל-PI אומנם לא פותח את הפגישה עליה לחצת, אבל זו כבר בעיה ב-PI לדעתי. כרגע אני "אוסף" ממצאים בנוגע לבעיות העברית ובקרוב אפנה את הממצאים לחברה המפתחת בתקווה שנראה שיפורים בקרוב. עורך דין... שים לב שבמסך ה-TODAY ניתן לשים שני פלאגאינים ל-CALENDER הראשון מוצמד לשמאל (להלן המקורי) השני מוצמד לימין (להלן הפלאג של PDAC). לחיצה על פגישה המופיעה על מסך ה-TODAY אמורה להעביר אותך למצב בו אתה צופה בפרטי הפגישה בתוכנת ה-PIM. הפלאג של PDAC לא עושה זאת ובמקום הוא מפנה ליומן המובנה בפוקט. הפלאג ה"מקורי" מפנה ל-PI אך לא לפגישה הספציפית.

עדיין מסובך לי

על האייפאק 4700 שלי מותקנת כרגע גרסת הניסיון של איירון שעובדת חלקית מאוד, איירון כתבו לי שהם עובדים על גרסה מתאימה למכשיר הספציפי הזה, כך גם אני יודע שעושה חברת PDAC. לגביי מה שכתבת על ה - "פלאגים" לא הבנתי כלום, אך אני חלש במכונאות
כמו כן עד עכשיו לא ברור לי ההבדל בין העיברית של איירון לזו של PDAC. האם מישהו עשה השוואה בינהם בגרסאות האחרונות של שניי החברות? מה שמופיע באתר האינטרנט של איירון לא נכון, נראה לא מעודכן.

raananta

New member
הבעיה שאתה מתאר אינה קשורה

לפעולת המחיקה. אולי Soft Reset יוכל לעזור. בכל אופן האייקון שדיברתי עליו (שמאל למטה) נמצא כאשר ה-PI פתוחה, ניתן לראותו בצילום המסך משמאל למטה. לחיצה עליו תפתח לך את תפריט האפשרויות.

Soft Reset לא עזר

אני יודע איפה האייקון שדיברת עליו נמצא, ברור לי שזה לא קשור למחיקה. הבעיה היא אחרת, איך אני עושה שמקשיי הקיצור של ספר הטלפונים והיומן יפעילו את הפוקט אינפורמט באופן ישיר?

למעלה