Survivor Exile Island הימורים

willo

New member
Survivor Exile Island הימורים

לקראת פרק 11 של העונה הגיע הזמן להימורים (מה שלא עשינו כל העונה עד עכשיו)

willo

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו זה מתחיל להיות מעניין (והכל בהנחה שה Medical Emergency לא יסתיים בפינוי של מישהו שלא חוזר (כמו כמייק בעונה 2) אלא רק כטיזר שמאחוריו אין ולא כלום. ההנחה היא שלטרי ישנה חסינות, גם אם הוא לא זוכה בחסינות האישית, ולכן בררו שהוא לא מודח בפרק הזה. הקבוצה מתחלקת לשניים אראס ושין נגד קורטני ודניאל, כאשר ברוס וסירי באמצע, סירי תלך (לדעתי) עם שיין ואראס, כי נראה לי שישנה ברית בינה לבין שיין (סתם הרגשה), וגם כי כל אד מעדיף להיות נגד שיין בגמר, טרי מנגד מעדיף את הבנות, כי הוא יודע שבאתגרי חסינו, יש לו יתרון עליהן, ולכן מי שיכריע הוא ברוס. אופציה שניה - טרי מצליח להתאחד עם ברוס וסירי וליצור עימם ברית של שלושה, טרי מעדיף את אראס בחוץ, והוא מושך לכיוון הבנות. לכן ההימור שלי אראס בחוץ אא"כ הוא זוכה בחסינות ואז שיין בחוץ. אם מנגד הפינוי הרפואי מסתיים במשתתף שלא חוזר, ובמידה וזה אכן ברוס (כמו שמראים בפרומו) לא תהיה הדחה השבוע, ואז יהיה מענין בשבוע הבא.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

ההימור שלי מתבסס על העריכה. גורמים לנו להאמין שהסיכוי היחיד של טרי הוא לכרות ברית עם הבנות ולהדיח את אראס. אבל בשבוע הבא, כשטרי סוף-כל-סוף-כל-סוף חושף את האליל, אראס מבין שהצבעה לו פירושה הדחה (של אראס). אראס ושיין מצטרפים לטרי, ומגייסים גם את ברוס, נגד הבנות. קורטני עפה. אחריה דניאל. לאחר-מכן, טרי ממשיך לזכות בחסינויות, עד שאנחנו מקבלים את השואודאון שהעריכה בונה כל העונה - אראס נגד טרי בפיינל 2. אני מקווה שהטוב ינצח.

Ulong

New member
הפיינל 2 שאתה בונה עליו

נראה הגיוני שחושבים על זה ואם זה יקרה זה יהיה מעולה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני מוכנה לחתום היום על פיינל 2 כזה. יהיה מצויין. מה גם שזה דומה מאד למה שאני מעריכה שיקרה.רק שמבחינתי, אראס ושיין אפילו לא חייבים את טרי. מספיק להם ברוס וסירי.

../images/Emo58.gif

מה שאני מקווה שיקרה זה שחמישיית קסאיה (ללא ברוס) תחלק את ההצבעות שלהם 3 לברוס ו-2 לטרי, שיין יפנה לברוס ויגיד לו להצביע לטרי וככה טרי מאבד את החסינות וברוס עף. כמה כיף.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הם לא צריכים את זה, הם יכולים להצביע שלושה לטרי ושניים לברוס, טרי מצביע למי שהוא רוצה וברוס, לא מבין שהוא המטרה. אז יש שתי אופציות או שזה שלושה טרי, שניים ברוס ושניים עם קול אחד ברוס בחוץ. אם ברוס וטרי מאחדים כוחות, זה שלוש - שניים - שניים ואז יש שוויון בין ברוס לשני, ושוב ברוס יפסיד (שלוש אחד).

../images/Emo58.gif

או שיגידו לברוס שמצביעים לטרי וככה זה יהיה 4 לטרי, 2 לברוס ועוד קול חופשי מטרי למישהו. כל כך מקווה שזה מה שיקרה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה היחידה עם זה היא שברוס יבין שאין טעם להצביע לטרי כי יש לו חסינות, הכי טוב יהיה להגיד לברוס שמצביעים נגד דניאל (למשל) בידיעה שטרי יצביע נגד אראס אבל שוב הכל פילוסופיה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

פיינל 2 של שיין ודניאל יהיה מעולה. כל עוד סירי וקורטני עפות לי מהמסך כמה שיותר מוקדם, ובטח שלפני הפיינל 3/4. אני בעד פיינל 3 של ברוס לי, דניאל ושיין, דניאל עם חסינות, מעיפה את ברוס לי (כי אוהבים אותו יותר מאשר את שיין, מן הסתם). זה יכול להפוך את כל העונה הזו למעולה.

הימוריי ../images/Emo58.gif

כרגע ישנם 7 מתמודדים במשחק. בפרק הבא - סירי תזכה בחסינות. תקרה איזו תאונה למישהו. רוב הסיכויים שזה ברוס, מה שיכול לאמר שהוא סגר את הבאסטה במשחק. במידה והוא מחליט להשאר פצוע במשחק, הוא יעוף גם ככה כי חברי קסאיה לשעבר יקריבו אותו בשביל שטרי יאבד את האמריקן איידול שלו. והם נשארו 6. פרק 12 - טרי זוכה בחסינות. שיין יעצבן סופית את קורטני ודניאל, ויחד עם סירי הם יפנו לטרי כדי לזרוק אותו לעזאזל. באותו הזמן, שיין מבין שאראס בעל ברית הקרוב ביותר שלו ויחד איתו הוא יפנה לטרי וסירי כדי לשכנע אותם לעבור לצד שלהם. סירי וטרי מתלבטים ולבסוף הולכים עם הבנות. שיין אומר ביי-ביי. נשארים 5. פרק 13 - אראס מבין שהוא בצרות ועושה ככל יכולתו כדי לזכות בחסינות, הוא מאוד קרוב אך ברגע האחרון דניאל קוטפת לו אותה. אראס מכבס לבנות את הגרביים כדי להתחנף (כמו רוב סי לג'נה בעונה 6), בנוסף אראס מציין כי זו הזדמנות נהדרת להעיף את סופר-טרי שכן, זו אחת הפעמים היחידות שבהן הוא אינו לובש את החסינות סביב צווארו. אראס מצליח לשכנע את הבנות והטייס הופך לחבר החמישי של המושבעים. פרק 14 - הפיינל 4: התחרות בעיצומה ונשארו 4 מתמודדים על התואר והכסף: אראס, קורטני, דניאל וסירי. תחרות הפיינל 4 מאוד פיזית מה שמגביל את סירי לזכות בחסינות, לקראת הרגעים האחרונים של האתגר קורטני, אראס ודניאל בקרב צמוד אחד מול השני. קורטני מסתבכת במשהו ואראס עוצר לשנייה כדי לסדר את השיער, מה שנותן לדניאל הזמדנות מושלמת לקחת חסינות שנייה ברצף, מה שהיא באמת מצליחה ומבטיחה לעצמה את המקום בפיינל 4. כולם ניגשים לדניאל ומבקשים להצטרף איתה לברית עד הפיינל 2, היא חושבת את מי יהיה הכי קל לנצח בגמר ומגיעה למסקנה שאת קורטני ויחד הן מעיפות את אראס. הפיינל 3 - סירי, קורטני ודניאל שרדו והגיעו לפיינל 3. הן מטביעות לפידים של כולם לתוך הים ומגיע האתגר האחרון, באתגר הם עולים על קרשים מעל הים ועומדים עליהם עם רגל אחת. אחרי זמן קצת סירי נופלת וכמעט טובעת. קורטני נבהלת מהאירוע וקפצת מרוב בהלה. בסוף מתברר שהכול סבבה איתה. ג'ף מודיע שדניאל זכתה בחסינותה השלישית. סירי באה ודורשת כאות תודה על כך שבזכותה היא זכתה באימיונטי לקחת אותה איתה לגמר. דניאל מתלבטת. קורטני מגיעה ומזכירה לה שהן הבטיחו זו לזו פיינל 2. דניאל אומרת לה סבבה ומעיפה את סירי. הגמר: דניאל או קורטני, מי תהיה הזוכה של הישרדות 12? הן מתחילות בנאומי הפתיחה שלהן, לא מעניינים כ"כ. המושבעים מתחילים לשאול שאלות. לאחר השאלות, מתחילה ההצבעה. אוסטין - נזכר ברגעים שהיה עם דניאל על האקסייל איילנד וכותב דניאל על הפתק שלו. ברוס - הוא נזכר איך קורטני הפריעה לו לבנות את בוסתן האבנים שלו כשעשתה יוגה ליד הגן. בגלל זה הוא נותן את קולו לדניאל. סאלי - מקנאה בחזה הגדול שיש לדניאל ומרחמת על קורטני השטוחה. היא מצביעה לקורטני וטוענת כי בכסף הזה היא תוכל לעשות הגדלת שדיים. טרי - הוא מצביע לדניאל מתוך כבוד. היא היחידה שהתקרבה לכמות החסינויות שהיו לו. סירי - כועסת על דניאל ומביאה את קולה לקורטני. אראס - הוא טוען כי קורטני ענתה טוב יותר על השאלה שלו ומצביעה עבורה. תיקו 3, הקולות צמודים. מי יזכה? את זה יקבע שיין. שיין - הוא טוען שהלונטייק קורטני עיצבנה אותו יותר מדי ונותן את המיליון לדניאל. ג'ף מודיע שדניאל היא הזוכה ה12 של הישרדות.

Mr Bing

New member
אתה באמת חושב ../images/Emo58.gif

שסירי תזכה בחסינות?? לא נראה לי שיש לה סיכוי...

כן...../images/Emo58.gif

אם זו תחרות שבה כל אחד מעיף את השני (לדוגמא אתגר הקוקוסים בעונה 4). באתגר הזה הראשון שיעוף יהיה טרי, ואף אחד לא ירצה להעיף את סירי מה שנותן לה הזדמנות גדולה לזכות בחסינות. מה שכן, האתגר הזה יכול בכלל לא להתקיים או להתקיים כאתגר פרס. הכול זה הימורים

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

אתגר כזה יכול להיות מצוין בשביל קסאיה וזה גם יכול להסתדר בשביל ההפקה כי טרי ישתמש באליל שלו ויהיה מעניין.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שכן יתקיים אתגר כזה כי בפרומו שהיה להמשך העונה ראו אותם חותכים חבלים עם החרב וזה מתאים למשחק הזה ובאמת מתאים גם שישימו את זה בפרק הבא זה באמת יהיה טוב למפיקים

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

שדיים של פילה ושכל של ציפור. לא היתה אפשרות אחרת

למעלה