survivor 7 X 11

Boran

New member
החרא הזה ../images/Emo58.gif

הנבלה הזה ג'ון, קורא לעצמו "ג'וני משחק הוגן" מה הוגן במשחק שלו תזכירו לי? הוא אולי השחקן הכי לא הוגן בסדרה!

F r o o b i e

New member
-------ספויילר------- אתה צודק

אתה צודק מאה אחוז. זאת הפעם הראשונה שמישהו עשה דבר כזה בהשרדות. אני בטוחה שיש הרבה צופים זועמים שנפגעו מזה. לי למשל, זה נורא נורא נורא הפריע, כי סבתא שלי באמת נפטרה, לפני חצי שנה, ואם היא הייתה חיה אני לא הייתי מעיזה להגיד כזה דבר, ועוד בשביל כסף. אני פשוט לא מבינה איך לא העיפו אותו עד היום? איך אף אחד לא מבין, לא רואה, לא קולט מה הוא עושה?

De fire

New member
תראי ../images/Emo58.gif

לנו זה נראה כ"כ ברור בדיעבד. שם החבר'ה לא יודעים על זה, ו(כמעט) אין שום דבא שמרמז על השקר שלו (אפילו שג'ף ניסה להתקיל אותו), ככה שלצערי לא נראה שזה מה שיפיל אותו.. למרות שתמיד אפשר להתפלל שאיזה צלם יגניב להם פתק אנונימי..

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif

ברור ששם לאף אחד אין אפילו סיבה לחשוב, מה גם שזה דבר כזה ניבזי שאף אחד לא יעלה על הדעת שהוא עשה. אני נורא קיוויתי שג'ף יגלה, הרי זה כזה מטומטם החבר של ג'ון אמר "שלחתי לך מכתב לא ראית?" וממתי מקבלים מכתבים בהשרדות?? ג'ף לא חשב על זה?? אני כל כך מקווה שבסוף מישהו מההפקה או ג'ף יעלה על זה ויספר...

Boran

New member
זה לא מדוייק ../images/Emo58.gif

בעונה הראשונה ג'רבס קיבל מכתב שנולד לו בן. זה לא בלתי-סביר שישלחו לשורד מכתב שסבתא שלו מתה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif מה זאת אומרת

"מקווה שג'ף או מישהו מההפקה יעלה על זה"? הם יודעים את זה.. הרי מישהו צילם את השיחה בין ג'ון לחבר שלו, וגם את ג'ון מספר את כל הסיפור-כלומר ההפקה יודעת. וקשה לי להאמין שלא יידעו את ג'ף.

Boran

New member
וואאאאי ../images/Emo58.gif

בטח ג'ף מה זה רתח כשהוא שמע על זה הוא מתעצבן לאללה מדברים כאלה.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif ופה מגיעה שאלת

הגבולות. עד כמה אפשר ומותר להתערב? כנראה שהשקר של ג'ון נחשב כחלק מהמשחק ולא משהו חריג, אחרת ג'ף היה מספר להם.... בגלל שלנו כאנשים נורמליים זה נראה חריג, אולי היינו מצפים שמישהו יספר, אבל בתכלס זה רק חלק מאותם השקרים שעוברים במשחק...

Boran

New member
נכון

ולדעתי אסור לאף אחד להתערב אלא אם זה במקרה של חיים ומוות כמו מייקל סקופין. המקרה הזה הוא ממש מזערי, לא מצריך שום התערבות של ההפקה.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif

רואים ששנינו מכורי השרדות גמני חשבתי ישר על מייקל. זה מה שאני אומרת, השקרים האלה תמיד היו בכל עונה, רק שדבר כזה לא קרה מעולם ולכן זה נראה לנו חמור מהרגיל. בתכלס בטוח יעלו על זה רק בסוף או בפגישה של האחרי. לי זה ממש קילקל את העונה...

axnholic

New member
אתם שוכחים../images/Emo58.gif

זה כל הקטע של המשחק, להיות יותר טובים מאנשים אחרים ולזכות במיליון. חלק פשוט נחמדים וזוכים (אית'ן) חלק משחקים טוב (ריצ'ארד) חלק בוגדים (וי, ממש בסוף). אבל מה שעשה ג'ון זה נכון, הוא לא הפר שום חוק מהמשחק זה פשוט לא מוסרי ואם הוא יזכה (חס וחלילה) זה בגלל שהצליח לרמות אנשים (איך? אני לא יודע). תגידו שהוא אידיוט, תגידו שהוא לא משחק טוב אבל בסופו של דבר הוא כן הצליח לרמות אנשים וכן שיחק טוב, בדרך שלו! ושוב אני ממש אבל ממש לא תומך במה שהוא עשה אבל מה אני יכול לעשות.. זה גם לא הרס את העונה לגבי, זה רק חיזק את העמדה שלי שהעונה הזאת מעולה! אם כולם היו נחמדים אז היה משעמם מאוווווד.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gifברור

שלא היה מעניין אם לא היו שקרים ותככים. אבל להגיע לרמה כזאת זאת נבזות. כולם רצו לראות את האהובים שלהם למה לא לתת הזדמנות שווה?? אני לקחתי את זה יותר קשה כי הנושא הזה מאוד מאוד רגיש אצלי.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

ג'ון הוא כלי עולם. יעני הוא חשב על זה בכלל?@! ואם ג'ון וסנדרה יהיו בברית זה יהיה הקאבר המושלם. למרות שלא נראה לי שזה יקרה (אבל מה לא עושים בשביל מליון דולר). 1. קריסטה 2. סנדרה 3. ג'ון מקווה שיעפו את ליל היא פשוט מועקה.

N I R VA N A

New member
היי אני חדש כאן... ויש לי שאלה קטנה

מאיפה אתם מורידים את הפרקים של העונה החדשה והאם אני עוד יכול להוריד את הפרקים הראשונים?? כי אני רואה שהגעתם כבר לאמצע.... תודה רבה לעוזרים!

Outlast

New member
היי לך,

דיונים אל הורדות לא חוקיות אינם מורשים בפורום. אתה מוזמן לפנות אל חברי הפורום באופן פרטי ולבקש עזרה.

N I R VA N A

New member
הבנתי, תודה!! ../images/Emo13.gif

אם כך אז מישהו יכול להגיד לי בפרטי איך אני יכול להוריד?? תודה רבה רבה לעוזרים!!!

למעלה