survivor 12 - כל המידע

cherti

New member
survivor 12 - כל המידע ../images/Emo58.gif

לאחר שאספתי מידע רב באינטרנט אני רוצה לשתף אתכם במה שיקרה עד סוף הסדרה. אז מי שלא רוצה לגלות שיפסיק לקרוא עכשיו: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . פיינל 4 הם : אראס\טרי\דניאל\סרי סרי מסיימת במקום ה-4 לאחר שיש שיוויון בטרייבל ועפה דניאל מסיימת במקום ה-3 פיינל 2 הם טרי ואראס. טרי זוכה ב-7 חסינויות ברציפות וברוס מפונה עקב פציעה. כמו כן טרי זוכה בפרס של פגישה עם המשפחות ומעניק אותו לאנשים אחרים. זהו. נקווה שאני טועה אך הסיכויים לכך קלושים.

הנינגה

New member
לא נירע לי שזה נכון../images/Emo58.gif

גם אני קרתי ספילרים והיה כתוב שברוס עף בפרק החמישי וקורטני הייתה בפיינל ערבע אז יכול להיות שזה נכון אבל אל תאמין לכול דבר

n l m

New member
../images/Emo58.gif סוף העונה

לא נראה לי הגיוני אם טרי או אראס יזכו בחסינות בפיינל 3 אף אחד לא ישאיר מולו את זה ש"פייבוריט לנצח" ויהיה לו תחרות קשה נגדו הרבה יותר הגיוני לשנייהם לקחת את דניאל ובאמת בספוילרים שאני קורא דניאל ואראס בפיינל 2

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

קראתי את שתי התיאוריות, ואני נוטה להאמין שהגמר הוא דניאל/אראס.

Snake Plissken

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif עתידי

אם אראס זוכה עדיף לו לקחת את טרי. שיין, סירי, ברוס (?) וקורטני הם קולות כמעט בטוחים לאראס. לטרי יש את דניאל העצבנית על זה שלא לקחו אותה, סאלי, ואוסטין. לעומת זאת אם הוא לוקח את דניאל היא מקבלת את הקולות של קורטני, בטח סירי, סאלי, אוסטיןף וטרי והוא נשאר עם שיין וברוס ככל הנראה.

Oukami Kun

New member
מאד. ../images/Emo58.gif

מכיוון שהם בערך ככה מלפני תחילת העונה ובנתיים כל מה שהם אמרו התגלה כנכון.

n l m

New member
../images/Emo58.gif עתידי

אם כל מה שהם היו אומרים היה נכון קורטני הייתה עפה השבוע וסאלי הייתה ניצלת בעקבות המחלה של ברוס

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif עתידי

הספוילרים מתחילת העונה לא דיברו על קורטני. אם אני לא טועה, רק היה ידוע שקורטני תגיע לג'ורי. הספוילרים מתחילת העונה עדיין לא טעו.

Mr Bing

New member
אני מכריח את עצמי לא לקרוא..

אולי זאת תהיה העונה הראשונה שאני לא אדע מי מנצח לקראת הסוף..

RedDevil17

New member
כנ"ל.

אגב, מישהו אמר פה שהספוילרים טעו בניחוש המודח בפרק שעבר, אז אולי זה לא לגמרי בטוח.

למעלה