Survival of the Fittest" - 7:17"

~*~gaL

New member
Survival of the Fittest" - 7:17"

אני אוהבת אוהבת אוהבת את הפרק הזה. יש בו כרגיל את כל השילוב הזה של הקומדיה/דרמה ובנוסף את החיוך של הילדה המטומטמת בסצינות של קרטר ואבי (וגם בסוף עם אליזבת´ ומארק, עם הגלידה. השיר גם מאד התאים לקטע הזה :)). אני לא חושבת שהיה צורך לירות באשה הזקנה, אבל יחד עם זאת אני לא חושבת שירו בה בגלל גזענות. מה אתם חושבים? אהבתי כמובן את הסצינות של קרטר ואבי, איך לא: Abby: Mmhmm, sure. Also, I told her I dumped you. Carter: [laughs] You dumped me? She believe you? Abby: ‘Course she did why wouldn’t she? Carter: Well, it’s just... you’d never dump me. Abby: I would dump you like a bad habit. Carter: Oh no. I definitely think I’d dump you first. Abby: [grinning] In your dreams maybe. Carter: Oh I would dump you. Abby: Wouldn’t. Carter: You’re talking crazy now. שמתם לב איך אבי הביטה עליו ועל רינה? מותק. וכמובן גם את הסצינות של מלוצ´י (""Was that Haldol?") והשיחה של אליזבת´ ורומנו בחדר הניתוח..

שלמונזה

New member
פרק פשוט יפפפפפה

ורומנו שוב הוכיח שמאחורי כל העוקצנות שלו יש לו לב שהזמין לאליזבת את הפיצה וגלידה ורשם לה בתפק עבודה יפה אמא! פשוט מקסיםםםםםםםםםםם. והקטע עם הזקנה היה פשוט לא פייר! הם בהחלט לא היו צריכים לירות בה, אבל זה הראה לנו שגם לפיטר יש לב ואיכפת לו מאנשים. פרק פשוט מקסים!!!!!!!!!!! וקטעים היו עם מלצ´י גם המתיחה שלו וגם קהל המעריצות החדש שלו... LOL

אח... פרק מ-ה-מ-ם!

אי אר במיטבה...
קרטר היה כזה חמוד... מצד אחד הוא נורא רוצה את רנה, מצד שני הוא מוטרד מהגיל שלה... פשוט משחק מעולה של נוח. כמובן שהכל מכשולים בדרך לאהובתו האמיתית אבי... אבל בכל זאת. אני אישית חושבת שרנה חמודה, אבל הפרשי הגילאים ביניהם זה כן ביג דיל... אני לא זוכרת איך הסיפור הזה בסוף נגמר...
אבי הייתה מדהימה. איזה חמודה היא שהיא לא סיפרה לרנה את האמת... רואים את החברות העמוקה בין קרטר ואבי. נכון שהיה מקסים כשקרטר רצה לקבוע עם אבי פגישה אבל השתתק כי הוא התבייש מאבי? זה רק הראה כמה היא חשובה לו... לא שלא ידענו קודם...
פיטר היה מעצבן כהרגלו... לא נימאס מתיאוריות הקונספירציה שלו? כל דבר שקורה בעולם הוא חושב שזו אפלייה נגד השחורים. מישהו לא מתקבל לבי"ס לרפואה- זה כי הוא שחור. יורים במישהי זקנה- זה כי היא שחורה. אני חושבת שבעיניו הסיבה לשיטפון הגדול באפריקה הא שכולם שם שחורים... זה היה ממש טיפשי להאשים את השוטרת בגזענות כשהשותף שלה הוא שחור. ברוך שפטרנו כבר אמרתי? וכמובן, שלושת הגדולים:
מארק היה גדול, כמו תמיד... איך הוא דואג לאליזבת... כאילו שאם הוא יתקשר כל שנייה לחדר ניתוח זה יעזור. ובסוף עם קרטר: "good night carter" איזה מאמי!
אליזבת היתה מקסימה. הקטע המצחיק ביותר בפרק היה כשהיא ביקשה מרומנו הפסקת שירותים והוא אמר לה לא, אז היא אמרה לשירלי שתזחל בין הרגליים שלה ותחדיר צינור פולי. איזה חמודים... ובסוף עם מארק. זוג משמיים
ולסיום, רומנו היה כזה חמוד! למרות שהוא קצת עיצבן אותי כשהוא התאכזר לאליזבת, אני יודעת שזה רק בגלל שהוא אוהב אותה ומעצבן אותו שהיא עם מארק. כשהוא הביא לה את הגלידה והפיצה... איזה חמוד! כל-כך אהבתי את העונה הקודמת, והפרק אתמול באמת הזכיר לי למה! (משפט מחובר, איבר א´ פשוט, איבר ב´ פשוט. אני ממש אמורה ללמוד עכשיו למבחן בלשון!)

המממ

New member
אההה... *נאנחת מהנוסטלגיה*

כמה נהניתי לקרוא את הודעותיכם, כי זה הזכיר לי את הפרק הכל כך יפה שהיה במוצאי שבת. אחרי שהוא נגמר, הצטערתי מאוד, כי שוב אני צריכה לחכות שבוע עד הפרק הבא. ועכשיו כשדיברתם על זה, חיוך התפשט על פני וקיפצצתי בעליזות מצד לצד (אהה... בערך). רומנו היה כל כך חמוד. רואים שהוא אוהב את אליזבת´. אני מחכה לשידור החוזר של הפרק שהיה כבר אחרי שהיא ילדה (אם אינני טועה), והם מנתחים יחד, והוא אומר לה ש"היא דולפת"... האהא!... מישהו מוכן להזכיר לך איזה פרק זה? מלוצ´י מצחיק כתמיד. אמנם קצת הפחיד אותי המבט שהיה לו אחרי שלוקה הזריק לו הלדול, אבל זה היה שווה את כל הגיחוכים שהיו בגלל זה כל הפרק. אותי דוקא מעניין מה קרה עם הילדים שהסניפו כל מיני חומרים אח"כ. הייתי רוצה לראות מה קרה עם הילד שצריך השתלת כבד בגלל זה. זה סיפור מעניין וחבל שלא המשיכו אותו עוד. יש הסכמה? אנחנו תמיד מדברים על הדמויות, ועל הסיפורים המתחלפים אנחנו לא אומרים הרבה- אז יש לכם הזדמנות... וזהו.

את צודקת...

באמת שישרשרתי בהודעה למטה שאני לא אוהבת באי אר את הקצוות הלא קשורים... זה ממש ככה. סיפור מתחיל, מגיע לשיא, ונקטע! זה כל כך מעצבן. היה מעניין אותי לראות מה נגמר עם הילדה שהייתה בהיריון... והפרק שבו ליזי דלפה היה בעונה הזו... אני לא זוכרת איזה פרק... אני בטוחה שגל זוכרת.

~*~gaL

New member
"The Longer You Stay" :)

אגב - אני פשוט חושבת שרוצים לתת לנו חומר למחשבה.

למעלה