Survival of the Fittest" - 7:17"
אני אוהבת אוהבת אוהבת את הפרק הזה. יש בו כרגיל את כל השילוב הזה של הקומדיה/דרמה ובנוסף את החיוך של הילדה המטומטמת בסצינות של קרטר ואבי (וגם בסוף עם אליזבת´ ומארק, עם הגלידה. השיר גם מאד התאים לקטע הזה
). אני לא חושבת שהיה צורך לירות באשה הזקנה, אבל יחד עם זאת אני לא חושבת שירו בה בגלל גזענות. מה אתם חושבים? אהבתי כמובן את הסצינות של קרטר ואבי, איך לא: Abby: Mmhmm, sure. Also, I told her I dumped you. Carter: [laughs] You dumped me? She believe you? Abby: ‘Course she did why wouldn’t she? Carter: Well, it’s just... you’d never dump me. Abby: I would dump you like a bad habit. Carter: Oh no. I definitely think I’d dump you first. Abby: [grinning] In your dreams maybe. Carter: Oh I would dump you. Abby: Wouldn’t. Carter: You’re talking crazy now. שמתם לב איך אבי הביטה עליו ועל רינה? מותק. וכמובן גם את הסצינות של מלוצ´י (""Was that Haldol?") והשיחה של אליזבת´ ורומנו בחדר הניתוח..
אני אוהבת אוהבת אוהבת את הפרק הזה. יש בו כרגיל את כל השילוב הזה של הקומדיה/דרמה ובנוסף את החיוך של הילדה המטומטמת בסצינות של קרטר ואבי (וגם בסוף עם אליזבת´ ומארק, עם הגלידה. השיר גם מאד התאים לקטע הזה