Supraspinatus tendinitis ???

שמש א

New member
Supraspinatus tendinitis ???

ד"ר שלום! הנני עוסקת בתחום טיפול במגע (רפואה משלימה) הנקרה טווינה. לפני כשבועיים חשתי כאבים בשכמה ימין וחשבתי שזה עקב מתח שרירי פשוט. ביקשתי מחברי לעבודה שיעסו לי את המקום ואפילו הכירופרקט עשה לי טיפול קצר על 'מיטת העינויים' שלו, הוציא לי קנקים רבים מעמה"ש. מאז המצב רק החמיר, המתח השרירי הפך לכאב ממשי באיזור הכתף שמוחמר בבוקר, עד כדי שקשה לי להזיז את המפרק בבוקר, הכאב מינורי יותר במהלך היום, חשה אותו בהרמת יד מעלה ובלחיצה מול הקיר. מזה 5 ימים אני עושה עיסוי וולטרן מקומי 3 פעמים ביום, אך השיפור מזערי בלבד. שאלתי היא, האם יתכן שמדובר בדלקת בגיד או שיש אבחנות מבדלות נוספות שעליהן לא חשבתי, או שהתכחשתי...??? אשמח לשמוע את חוות דעתך הרבה תודה גלית

כאבים בכתף

האבחנה המבדלת כוללת דלקת בגיד, הצטברות סידן עם בורסיטיס, דלקת במפרק הכתף, הקרנה מהצוואר, מתח שריר ועוד ... הבדיקה הפיזיקלית ובדיקת אולטרה סאונד של הכתף ( במידה והכאבים יתמידו) עשויים לענות על השאלה - בינתיים את יכולה להעזר בנוגדי דלקת, להמשיך בעיסוי ולטרן, לחמם את האזור ובהתאם להתפתחויות , להחליט על המשך הברור וטיפול

שמש א

New member
תודה רבה, אני מרגישה טוב יותר ../images/Emo45.gif

בנתיים אכן הוקל לי מאוד עם עיסוי הוולטרן 3 פעמים ביום. כבר יומיים ללא וולטרן והכאב מינורי, היד מתעייפת די מהר, למשל בנהיגה. מרתק לשמוע מה על האבחנה המבדלת במקרה זה תודה רבה

למעלה