SUPERSTAR WONDERFUL WEIRDOS אני מחפש MP3 של השיר למישהו יש לינק. <<<<Thank U>>>>
F FeastOnScraps New member 25/11/02 #1 SUPERSTAR WONDERFUL WEIRDOS אני מחפש MP3 של השיר למישהו יש לינק. <<<<Thank U>>>>
A avivs New member 25/11/02 #2 אני יכול.. לעזור. תן לי את האיי סי קיו שלך ואני אשלח לך את השיר, יש לי אינטרנט מהיר אז זה לא יקח הרבה זמן...
אני יכול.. לעזור. תן לי את האיי סי קיו שלך ואני אשלח לך את השיר, יש לי אינטרנט מהיר אז זה לא יקח הרבה זמן...
U UnderLittleJunkie New member 25/11/02 #3 יש אותו בקאזה אם אני לא אותו ובטוח יש אותו בdc אם אתה רוצה אני גם לשלוח לך את השיר אבל אין לי אינטרנט מהיר ותהנה מהשיר שיר נחמד
יש אותו בקאזה אם אני לא אותו ובטוח יש אותו בdc אם אתה רוצה אני גם לשלוח לך את השיר אבל אין לי אינטרנט מהיר ותהנה מהשיר שיר נחמד
M Me Happy New member 27/11/02 #5 אבקש לעצור את הדיון על ההורדות פה לכשרוית או יוסי יגיעו הם ימחקו את ההודעה.
A avivs New member 28/11/02 #6 למי שמחפש את השיר... לא קיבלתי טוב את מה ששלחת לי, תנסה שוב. המספר שלי: 125760068 ול me happy, אנחנו מדברים על להוריד שיר שאין בשום דיסק, הדרך היחידה להשיג אותו זה על ידי הורדה שלו. ודי בטוח שגם לרוית ויוסי יש אותו במחשב כי אחרת אין דרך אחרת שבה הם מכירים אותו.
למי שמחפש את השיר... לא קיבלתי טוב את מה ששלחת לי, תנסה שוב. המספר שלי: 125760068 ול me happy, אנחנו מדברים על להוריד שיר שאין בשום דיסק, הדרך היחידה להשיג אותו זה על ידי הורדה שלו. ודי בטוח שגם לרוית ויוסי יש אותו במחשב כי אחרת אין דרך אחרת שבה הם מכירים אותו.
M Me Happy New member 28/11/02 #7 אם זה נכון, אני מצטער. הייתי תחת הרושם שהשיר יֵצא באלבום הביי סייד החדש.
U UnderLittleJunkie New member 28/11/02 #9 הוא היה אמור להיות בjlp אני ממש אוהב את המילים של השיר אבל הלחן די מעצבן לדעתי לפחות אחרי כמה פעמים ששומעים את השיר
הוא היה אמור להיות בjlp אני ממש אוהב את המילים של השיר אבל הלחן די מעצבן לדעתי לפחות אחרי כמה פעמים ששומעים את השיר