Super sneaky spy guy to the rescue המשך למי שאוהב את המשחק
פ פורפורית 1 New member 14/4/07 #4 אילנה אני זקוקה לעזרה נתתי לכלב את העצם,הורדתי את הידית שם,יש לי את ומפתח.
I ilanama1 New member 14/4/07 #5 עכשיו תגשי לקיר עם האורות האדומים תקליקי עליהם לא לפי הסדר באופן אקראי עד שתפול לבנה
I ilanama1 New member 14/4/07 #9 לא פשוט תקליקי בכל סדר שהוא למעלה למטה באמצע רק איפה שהאורות אדומים אין סדר קבוע ואז תראי אותה על הריצפה אני הקלקתי אני חושבת בעליונה תחתונה באמצע למטה ואז היא נפלה
לא פשוט תקליקי בכל סדר שהוא למעלה למטה באמצע רק איפה שהאורות אדומים אין סדר קבוע ואז תראי אותה על הריצפה אני הקלקתי אני חושבת בעליונה תחתונה באמצע למטה ואז היא נפלה
I ilanama1 New member 15/4/07 #12 הלבנה שנפלה הגדילי אותה הקליקי על המפתח שלקחת מהכלוב ושימי אותו על הלבנה ובתוך האח עד שהמפתח משנה צורה וזה המפתח לשער שאת רואה לפניך קדימה
הלבנה שנפלה הגדילי אותה הקליקי על המפתח שלקחת מהכלוב ושימי אותו על הלבנה ובתוך האח עד שהמפתח משנה צורה וזה המפתח לשער שאת רואה לפניך קדימה
פ פורפורית 1 New member 15/4/07 #15 אני לא מאמינה! נסגר לי המחשב והמשחק,אודה לך אם תתני לי כמה טיפים לגבי הכספות למינהן. אמשיך בלילה ומחר . תודה חומד
אני לא מאמינה! נסגר לי המחשב והמשחק,אודה לך אם תתני לי כמה טיפים לגבי הכספות למינהן. אמשיך בלילה ומחר . תודה חומד
I ilanama1 New member 15/4/07 #17 יש מפה תפתחי את MENU בצד שמאל יש לך חץ עם הדברים שאספת ובצד שמאל יש לך מפה
I ilanama1 New member 15/4/07 #18 ../images/Emo58.gif בחדר שינה על הקיר יש תמונה צריך להזיז אותה ושם נמצאת כספת במטבח ראינו פתק ועל התוצאה היא 15 כך שצריך להכניס ללוח את הספרות שסכומם 15 מאוזן ומאונך והמספרים הם כמו בתמונה
../images/Emo58.gif בחדר שינה על הקיר יש תמונה צריך להזיז אותה ושם נמצאת כספת במטבח ראינו פתק ועל התוצאה היא 15 כך שצריך להכניס ללוח את הספרות שסכומם 15 מאוזן ומאונך והמספרים הם כמו בתמונה