Super Sneaky Spy Guy 11 - Escape fr המשך הסידרה
R rinatt1 New member 27/2/07 #3 יפה לך../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif על העדכונים../images/Emo140.gif|חי
I ilanama1 New member 27/2/07 #5 המכשיר הזה משחרר את הפסנתר הראשון משמאל להעביר לאמצע השני למעלה השלישי למטה והרביעי אמצע תשמעי מין צלצול ואז הפסנתר משוחרר
המכשיר הזה משחרר את הפסנתר הראשון משמאל להעביר לאמצע השני למעלה השלישי למטה והרביעי אמצע תשמעי מין צלצול ואז הפסנתר משוחרר
R rinatt1 New member 27/2/07 #8 לקחתי את הספר , והפסנתר עובד.. מה הלאה? אני תקועה.. תני רמז.. פליזזזזזזזזזזזזז מצאתי שתי כספות,יש לי ספר, עם החומצה כבר השתמשתי. מה עושים עם הסימנים, והכספות??
לקחתי את הספר , והפסנתר עובד.. מה הלאה? אני תקועה.. תני רמז.. פליזזזזזזזזזזזזז מצאתי שתי כספות,יש לי ספר, עם החומצה כבר השתמשתי. מה עושים עם הסימנים, והכספות??
I ilanama1 New member 27/2/07 #10 בפסנתר את צריכה לנגן לפי התוים שמצאת בחדר שינה מספר 1 במגירה והתווים הם 3142 ואז נפתח לך עוד מקום שאליו את יכולה להגיע
בפסנתר את צריכה לנגן לפי התוים שמצאת בחדר שינה מספר 1 במגירה והתווים הם 3142 ואז נפתח לך עוד מקום שאליו את יכולה להגיע
I ilanama1 New member 27/2/07 #11 בשביל לפתוח את הכספות את צריכה למצוא את הדפים ב- DINING על השולחן המרוחק יש לך דף שהוא נכנס ישר לספר דפדפי בספר ותראי הסימן איזו סיפרה ישלידו וזהו הקוד לכספת עם אותו סימן בכל כספת יש דף נוסף עם ציור וסיפרה וכך את פותחת את כל הכספות 3 במספר
בשביל לפתוח את הכספות את צריכה למצוא את הדפים ב- DINING על השולחן המרוחק יש לך דף שהוא נכנס ישר לספר דפדפי בספר ותראי הסימן איזו סיפרה ישלידו וזהו הקוד לכספת עם אותו סימן בכל כספת יש דף נוסף עם ציור וסיפרה וכך את פותחת את כל הכספות 3 במספר
I ilanama1 New member 27/2/07 #12 במטבח 2 יש לך מברג עם המברג את פותחת את הריצפה ב- LANDING ויש לך עוד כספת סימי לב לציורים על הדפים ועל הכספת המספר רשום ליד הציור בספר וזהו הקוד לאותה כספת
במטבח 2 יש לך מברג עם המברג את פותחת את הריצפה ב- LANDING ויש לך עוד כספת סימי לב לציורים על הדפים ועל הכספת המספר רשום ליד הציור בספר וזהו הקוד לאותה כספת
I ilanama1 New member 27/2/07 #14 התמונה זהה לדף שבספר העבירי דף ושם יש מספר וזהו הקוד לאותה כספת שם תמצאי עוד דף לכספת הבאה
I ilanama1 New member 28/2/07 #34 אחרי שתשפכי את החומצה על הריצפה במסדרון החשוך על הכתם תקבלי מפתח למגירה