super bowl XL דחוף

anwargo

New member
super bowl XL דחוף

הגמר ב5/2/06 לא ישודר בכבלים, רק ברשת ABC בבקשה להציף את מערכת ספורט 5+ בבקשות להעביר את המשחק (גם אם זה בתשלום) בבקשה בבקשה בבקשה

Reshefgarcia

New member
הוא יועבר בארץ

גם ברשת ESPN וגם ב METV שתי הרשתות פתוחות לצפיה גם ב YES וגם ב HOT ואני חושב שתמצא שרוב הפורום דווקא נגד שידור מסורס של המשחק בערוץ הספורט...

itaihasid

New member
שנה שעברה

איפה היה השידור, למיטב זכרוני היה בלי פרסומות אבל אני לא זוכר איפה. ויש לי ויכוח עם חבר שאומר שזה היה בmetv

Kings Crossing

New member
לא נכון...

שנה שעברה זה היה בפוקס. אני בטוח במאה אחוז בגלל שבאותו יום הזמנתי במיוחד את הערוץ כדי שרועי, עוד איזה חבר ואני נוכל לראות אצלי בבית.

omrili77

New member
צודק צודק צודק ../images/Emo9.gif

הרי למדתי טוב טוב כמה עובדות מרתקות על קריקט, כדורסל נשים, באולינג וקורות חייהם של ג'רי ווסט, מוחמד עלי ואיזה שחקן גולף בן 800 (כל אחד 3 פעמים בערך). כנראה שאני צריך refresher...

Yo-man

New member
את הסופרבול שידרו בשתי התחנות

וגם השנה זה יהיה כך. הבעיה היא ב-METV משדרים באיכות נמוכה יותר ומקומות שמכבדים את הקהל שלהם מעיפים לוותר על הפרסומות ולשדר את המשחק באיכות טובה יותר. בשביל זה רואים את המשחק עם החברים ומקליטים אותו בינתיים בבית
עם הפרסומות.

ih10

New member
דרך אגב את הפרסומות אפשר לראות

בכל מיני אתרים שמתעסקים בפרסום ועושים דפים מיוחדים לזה, לא שבשנים האחרונות היה משהו מיוחד

NINIman

New member
לא היה

יש לי רק METV וESPN ולא היה שידור בשניהם בשנה שעברה קמתי במיוחד בשביל לא לראות :(

anwargo

New member
../images/Emo7.gifלא יהיה

אני אומר לכם, זה עולה המון כסף להעביר שידור כזה, וכמו בשנה שעברה זה לא ישודר בMETV הזיכיון השנה עבר לABC :(

omrili77

New member
ABC=ESPN

אז אל חשש, גם אם לא יהיה ב-METV יהיה ב-ESPN. לא שמת לב שכבר חצי שנה הם קוראים לעצמם "Home of Super Bowl XL"?!

למעלה