sunset night

שיאור

New member
sunset night

כשקראתי מה שכתבת, רציתי לצעוק לך עצור, חכה רגע, אל תעשה את זה, אבל כשקראתי עד הסוף... מה אני אגיד לך, אתה משהו, איך הצלחת לעמוד בזה. אני כבר יותר מחודשיים מתנדנדת בין שימוש לניקיון, ולא מצליחה לעצור את זה, ולחזור לדרך. והכל התחיל ככה כמו הסיפור שלך בערך, וחשבתי שזה לא נורא, ופעם אחת לא יקרה לי כלום, ושאני אחרי תקופת מה של ניקיון כבר מספיק חזקה,ואני יכולה לשלוט בזה. וכל זה למרות שאני מכירה את דרך ואת המחלה הערמומית, ויודעת שאין, אין, אין פעם אחת. חודש שעבר הייתי בגמילה פעמיים. שבועיים, יצאתי ושוב נפלתי, ועוד פעם גמילה שבועיים, והחזקתי שבועיים בערך, והנה אני פה עכשיו מנסה שוב. וכבר אין לי כוח, אני כבר לא צעירה כל כך, ולפעמים המחלה אומרת לי, יללא, גם ככה כבר מה נשאר לך מהחיים האלה, ובשביל מה להילחם, אבל יש לי, יש לי שני ילדים מתבגרים שלוקחים את זה נורא קשה כל פעם שאני נופלת, ואם לא בשביל עצמי, אז לפחות למענם. הם סבלו הרבה בחיים בגללי, ולפחות מה שאני יכולה לתת להם היום זה את היום הנקי שלי. ואני מנסה, וצריכה אותכם,את האהבה והתמיכה שלכם. ואתה sunset night שמור על מה שיש לך, ותראה לאן הפעם אחת הזאת יכולה לקחת אותך. שלכם באהבה

Sunset Night

New member
שיאור

לא מוצא חן בעיני שאתם הופכים אותי למעין גיבור גדול שכזה. זה לא אני. לא מתאים לי בכלל. אני כמו רקטה חסרת כנפי איזון. פשוט משתוללת לכאן ולכאן, ומתפוצצת כנגד כל דבר שמתנגש בה. ממ.. תודה לך בכל אופן. הלוואי שידעתי מה להגיד לך על מנת לשפר את מצב רוחך ולתת לך כוח. אבל רק את מכירה את עצמך מספיק טוב כדי לדעת מה להגיד לעצמך במצבים קשים שכאלו. הבעיה היא שכמעט תמיד, מה שאנו אומרים לעצמנו הוא כמעט נטול משקל ומשמעות לחלוטין. לכן נורא עזר לי לשמוע מאנשים אחרים את זה שעשיתי משהו נכון הפעם. אם כי לא צפיתי לתגובות זוהרות שכאלו.
אני לא יודע מה עבר עליך עד עכשיו, ואני אקח את הסיכון של להישמע קצת נדוש או קלישאתי, ואגיד לך שאנו בני האדם, אלופים בלספוג כוח שלילי ולהמיר אותו לכוח חיובי חזק פי כמה וכמה. עצם שנשברת ומתאחה, מתחזקת לאחר מכן פי 10. כך גם הנפש. הבעיה עם הנפש, היא שלעיתים יש לפקח על תהליך הריפוי, שכן בניגוד לגוף, הוא איננו אוטומטי לחלוטין. אני משוכנע שזה בהחלט בטווח יכולתך להתחזק עד כמה שרק ניתן להתחזק עקב העובדה הפשוטה שזו נפש אנושית שיש בך. ואני מחזיק לך אצבעות שתצאי מן הסערה הזו כמה שיותר מהר.

למעלה