sunday

sunday ../images/Emo42.gif

האמת...היה היום מעורבב בתחושותיו כן..התחלתי היום ללמוד...ביתספר של **** לא שלא נתנו לנו זמן להתרגל לזה שחזרנו ללימודים אלא גם הנחיתו עלינו ים חומר על היום הראשון ומבחן ביום רביעי :S במתמטיקההה היה נחמד אבל..לראות את כולם...היה משעשע...התגעגעתי איך היה לכם? גם התחלתם ללמוד?

PerfectSP

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo190.gif

אני מתחילה בשלישי>< ועכשיו כשאת אומרת את זה, אני ממש מפחדת שגם לנו יעשו מבחן כזה OO" ממש כואב לי הראש עכשיו>< אל תעמדו יותר מדי על הידיים וכל היום, זה מסוכן,זה עושה כאב ראש רציני! (כל פעם מחדש..)

pRimaVeriTaVIV

New member
אוי ../images/Emo12.gif

יש לכם גשר בין ראש השנה ליום כיפור או משהו כזה? לפי מה שהבנתי אמורים לעשות לנו גם במבחן במתמטיקה וגם מבחן בתנ"ך... בלע.... קניתי את הספרים שחסרים לי ויומן מעפן כזה
נפטרתי מספר כימיה ושני ספרי אנגלית...

pRimaVeriTaVIV

New member
טוב, אחרי חישוב ../images/Emo3.gif

יש לי השנה 8 או 9 (לא יודע אם יש בספרות...) בגרויות
לשון, תנ"ך, היסטוריה, ביולוגיה, אנגלית, מתמטיקה, ערבית (שני שאלונים) ואולי ספרות

pRimaVeriTaVIV

New member
לא אצלי

אצלי לומדים תנ"ך בי' וי"א ועושים בגרות בי"א בקשר לספרות אני לא יודע

את רצינית?../images/Emo2.gif

אני מקווה שלנו לא יעשו ככה, המורה נתנה לנו דף עבודה עם 100 ומשהו(לא נסחפת, ספרתי) תרגילים במתמטיקה והיא רשמה על הדף שנבחנים על זה בשבוע הראשון של אוגוסט.
איזה מזל שאני ב3 יחידות.
חוזרים יום שלישי. ואהמ, עדיין אין לי תיק! איכס, י"א.

אני גם התחלתי ללמוד

אביב לשאלתך, נותנים גשר בין כיפור לסוכות כבר למדנו כימיה והיסטוריה :S הינה הכאב ראש מתחיל. =[

כי הביצפר אוהב גשר בין כיפור לסוכות

אז הוא הוריד לנו יומיים מהחופש ושם אותם בגשר

How I Disappear

New member
אחיין שלי התחיל כיתה א' ../images/Emo163.gif

ובאתי לבצפר שלו .. נסעתי ברכבת ואטובוס והתברברתי שעות חח אחרכך הלכתי לבצפר שלי [לא ללמוד .. אני מתחיל ביום שלישי] כדי לשאול מה אני עושה עכשיו כשיש לי חשד בהיסטוריה אז דיברתי עם המזכירה שהיא דיברה עם המחנך שלי והם אמרו שהמשגיח ראה פתק אצלי על השולחן והוא לא ידע מה לעשות [ועוד סיפורים אבל הם לא חשובים כלכך ..] אז הוא רשם לי חשד מבלי לבדוק איתי, הוא אפילו לא בא אליי לשולחן ולא היה לי מושג שרשמו אצלי חשד !! בקיצור אמרו לי לכתוב מכתב למנהלת שתכתוב מכתב למשרד החינוך שיישלחו לבצפר את מחברת הבחינה והרכז היסטוריה של הבצפר שלנו ייבדוק את הבחינה ואז לא יודע מה יהיה בירוקרטיה שלמה בגלל בוחן מפגר שחשב שראה אצלי פתק ועכשיו נדפקתי

למעלה