summer camp

• פותח הנושא slld
  • פורסם בתאריך

slld

New member
summer camp../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

מה קורה אנשים?!.... תקשיבו..אני מחפשת לחופש הגדול מחנה קיץ בחו"ל למחול....מישו יודע על אחד?!..אבל משו טוב..ברמה גבוהה...של לפחות שבועיים שלושה או יותר...והמחיר לא חשוב אני מחפשת מחנה שיהיה בו גם בלט קלאסי גם מודרני (או לירי) וגם היפ הופ (street) ..אני בטוחה שיש מחנה כזה...מישהו יודע ויכול לעזור לי?!...תודה רבה בכל אופן... שי

מממ...../images/Emo194.gif

אף פעם לא נסעתי לקמפים של ריקוד, רק לקמיפם של יהודים אמריקאיים כי הריקוד לא היה לי כל כך חשוב במהלך הקיץ. חברה שלי נסעה לפני שנתיים לניו יורק... אני חושבת שזה היה של הרויאל בליי (הגיוני
אני לא כל כך יודעת על מה אני מדברת...) של ניו יורק. אבל, שווה לך לנסוע עד לקצה השני של כדור הארץ בשביל לרקוד
לא עדיף להיות שבועיים במתאן. ביכורי העיתים / להשכיר דירה עם חברה באבן גבירול ולגור בסטודיו B, להכיר אנשים שיותר סביר שתשמרי איתם על קשר אחר כך
ואז לנסוע לאן שבא לך ולהנות מהמקום...
בהצלחה
ותדעכני מה את מוצאת... מעניין אותי

slld

New member
../images/Emo160.gif

הייתי כבר בקאמפ רגיל...בניו-יורק..וזו חוויה לכל החיים!! אז כן אני חושבת ששווה לי לנסוע עד לקצה השני של העולם בשביל לרקוד וללמוד מחול ברמה גבוה...למה יש לך רעיון למשו אחר?!לקאמפ אחר שאפשר ללכת...משו טוב..?! =]]

מה רע ברמה של הארץ../images/Emo35.gif

באמת נראה לי בזבוז כסף וזמן ומשאבים לנסוע עד לארה"ב בשביל לרקוד, אבל תלוי באמת באיזו מסגרת זה יהיה. אני חושבת שבאמת כדאי לך לשקול מחנה אימונים או משהו כזה בארץ. לגבי קמפים - בין 99 ל-2003 הייתי בup state new york הנה האתר של הקמפ הזה, BHEC (זה sleepover camp) ובקיץ שעבר הדרכתי בDAY CAMP בפלו אלטו, קליפורניה. אין אפשרות להדריך שם אלא דרך הסוכנות היהודית (אני התקבלתי כי עברתי לגור שם) והאתר וא פשוט של הJCC בכל אופן זה לא כל כך קשור אבל רצית לדעת איפה הייתי. אני יכולה להגיד שהתכנון שלי הוא לעשות כרטיס חופשי חודשי בסטודיו B (עכשיו אני שם 3 פעמים בשבוע, אני מרמת גן) ללכת לשיעור בוקר - ללכת לים, להסתובב בתל אביב או משהו או לחזור הביתה ולחזור לשיעור ערב, ככה באמת לנצל המון המון חודש ככה, ואז לא יודעת מה עוד.

מרנינית

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

שווה לנסוע עד לקצה השני של העולם כי אין מה לעשות הרמה פה בארץ(לפחות לבלט) לא הכי גבוהה...ובחו"ל היא בטוח יותר גבוהה... אותי ההורים הסכימו לשלוח לג'וליארד אבל נזכרתי מאוחר מדיי ולא היה לי זמן להכין קלטת
אבל תמיד יש את שנה הבאה!

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifשתדעי לך,

שזה מ-אוד יקר. בזמני, גם חיפשתי... למרות שההורים אמרו שלא משנה להם המחיר פחות או יותר, ויתרתי- כי זה מאוווווד יקר. יש את של הבלט האמריקאי, הרוסי, האנגלי.. הכי טוב להכנס לגוגל ולכתוב Summer schools of ballet. או אפילו להכנס לאתרים של מקומות ריקוד מסויימים [נגיד- RAD] ושמה, אם יש להם סמאר סכול, יהיה פרטים.

slld

New member
אבל

אני לא רוצה רק של בלט...אני רוצה משו משולב..

prophecy girl

New member
מור ^________^../images/Emo21.gif

התגעגעתי! גמני לא הייתי פה שנים.. עכשיו אני עושה קמבאק לכל הפורומים D: מזלטוב שהקפיצו אותך רמה, וכל הכבוד שהתקבלת ללהקה ;] דברי איתי P: מיכל.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifוואי...

מלא זמן באמת לא ראיתי אותך בפורומים [יש איזשו פורום, לא זוכרת איזה, שאני קוראת בו ואת יחסית פעילה בו
] תודה

prophecy girl

New member
אני כנראה גם נוסעת..../images/Emo21.gif

לקורס של הRAD =] יש שני קורסים עיקריים.. ועוד לא החלטתי לאיזה אני רוצה.. הראשון הוא סאמר סקול רגיל שניתן לבחור אם להיות שם שבוע או שבועיים.הוא כולל בלט קלאסי, רפרטואר, creative dance(קומפוזיציה?), מיוזיקל וסדנאות בדרמה או פנטומימה. London Summer School השני הוא קורס של 12 ימים, 4 שיעורים כל יום של קלאסי, מודרני, רפרטואר ומיוזיקל\ג'אז. במהלך הקורס לומדים ריקודים קלאסים ומודרנים ובסופו יש שתי הופעות של ריקודים אלה. Performance Course אני שמה פה עוד קישור לדף עם הפרטים על כל הקורסים שיש בחופשות.. RAD Summer, Winter and Easter Schools מיכל.

TheBlackFairy

New member
הקורס השני נשמע ממש מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אם היה לי זמן בחופש הגדול לעשות את הקורס הזה, הייתי עושה אותו
.

prophecy girl

New member
אליו אני כנראה נוסעת P:../images/Emo21.gif

גם כי הוא יותר מגניב וגם כי ההופעה בסטודיו שלי היא ב24 [ויכול להיות שגם ב25]. ואני לא רוצה לנסוע רק לשבוע לקורס השני... P:

amitush26

New member
../images/Emo187.gifארררר]:

מישהו מוכן להעלות את התמונה הזאת כאייקון למסנג'ר ולשלוח לי אותו? כי אני לא מצליחה לעשות את זה

OREL1 1 0

New member
כנסי

גם אני טסה בחופש הגדול לחו"ל ומחפשת מחנה קיץ כזה דברי איתי דחוף באיסיקיו-212-829-317

למעלה