"Suddenly Monday appears again..." ../images/Emo79.gif
יום סביר ביותר. הבוקר התחיל לא משו, לא התארגנתי בזמן אז רצתי לאוטובוס עם נעליים לא קשורות ובלי עדשות על העיניים, שכחתי את האוכל בבית ואימא שלי אמרה שהיא תמצא מישו שיעביר לי את האוכל שלי. כרגיל מפדח שהיא כזאת עקשנית אבל בסדר... בסוף אחותי באה אליי ואומרת לי ללכת לקחת את האוכל שלי מהמורה לתנ"ך, שהיא מורה שאני ממש ממש לא אוהבת... ממש התעצבנתי ואמרתי שאני אלך בהפסקה הראשונה. בסוף היא באה לכיתה שלי לתת לי לפני שהשעור הראשון התחיל. זה כזה לא נעים
3 שעות ראשונות ביולוגיה - גאדדדדד, השעמום!!! מבחן בעוד שבועיים על כל הפאקינג ספר אקולוגיה!!!
אח"כ שעה ספרות, היא ניסחה איתנו תשובה מהבגרות, עכשיו כשאני רואה את זה אני דווקא מצליחה לראות את עצמי עוברת בגרות בספרות. זה מעודד ^^ אח"כ ספורט (ריצות דפוקות, ישבתי בצד -.-") ואז חינוך - כרגיל הצקנו ליהודית המחנכת עם הבעיות שלנו מוחעחעחעחחעחעחעחעח!! ואז ארוחת צהריים, היה דווקא מגניב לגמרי. אח"כ שעתיים ספרות, היה נחמד רק ששעתיים אחרונות זה מבאס טילים. אבל קראנו סיפור קצר שכבר קראנו שנה שעברה ("יגון" אם זה אומר למישו משו) והיה כאילו בסדר כזה. עכשיו דיברתי איזה שעה וחצי עם חברה טובה שלי בטלפון, איזה כיף
עכשיו לחזור לשעורים במת'. אוף
יום סביר ביותר. הבוקר התחיל לא משו, לא התארגנתי בזמן אז רצתי לאוטובוס עם נעליים לא קשורות ובלי עדשות על העיניים, שכחתי את האוכל בבית ואימא שלי אמרה שהיא תמצא מישו שיעביר לי את האוכל שלי. כרגיל מפדח שהיא כזאת עקשנית אבל בסדר... בסוף אחותי באה אליי ואומרת לי ללכת לקחת את האוכל שלי מהמורה לתנ"ך, שהיא מורה שאני ממש ממש לא אוהבת... ממש התעצבנתי ואמרתי שאני אלך בהפסקה הראשונה. בסוף היא באה לכיתה שלי לתת לי לפני שהשעור הראשון התחיל. זה כזה לא נעים