Suck My Pop

candyheart

New member
ממש לא רע!

זה די ג'נרי והכל אבל מצד שני מאוד נעים!
הקליפ בטח יהיה R&B טיפוסי סקסי.

Drunk in Love

New member
השמעת בכורה: Adam Lambert - The Original High

Ghost Town זוכה להצלחה יפה מאוד בעולם בימים אלה ואני מאוד שמח על זה כי תמיד הייתי בעדו. הסינגל הכי מצליח שלו מאז אלבום הבכורה.
אדם מכריז על הסינגל השני מתוך האלבום השלישי, שהוא גם שיר הנושא של האלבום ולדעתי השיר הכי טוב מתוכו

ממכר!

candyheart

New member
אני פחות אוהבת את מושפעי הדאנס באלבום שלו

שזה כולל את הסינגל הראשון וגם את השני החדש. TOH לא נוראי בכלל אבל יש שירים שאהבתי יותר.

ולמרות שלא אהבתי את Ghost Town אני שמחה שמצליח לו. סה"כ הוא זמר מוכשר והוא צריך את הקידום הזה.

GM1988

Well-known member
ירד לי מאדם לגמרי...

לא שמקודם הוא היה להיט, אבל חלק מלהיות זמר זה גם לדעת לבחור רפרטואר טוב שתואם לך, ולאדם אין את זה בשיט!
יש לו את אחד הקולות היפים שיש והוא מחריב את זה עם שירים כאלה מיותרים.

באלבום הבכורה הוא בכלל אכזב בטירוף! אחרי כל הביצועים ששמעתי אז באיידול (לא ציפיתי בתכנית, אבל שמעתי שמדברים על אדם למברט ונכנסתי לראות)- הופתעתי שהבחור הקליט אלבום כזה פח במקום לנצל את ההזדמנות ולעבוד על מוסיקה טובה באמת.

באלבום הנוכחי הוא לא התקדם מבחינתי וממשיך באותו קוו

זמרים עם קולות הרבה יותר חלשים ובעלי מנעד הרבה יותר קטן, מוציאים דברים הרבה יותר טובים, ואיזה מצחיק, שאדם, עם קול ככ אדיר ומנעד ענק! מסתפק בשירים שאפילו ונסה פאראדי הייתה יכולה לשיר

Drunk in Love

New member
השמעת בכורה:Robin Thicke - Back Together (feat. Nicki Minaj)

עדיין לא התייחסתי למערכת החדשה של תפוז (
) שעובדת כרגע מזעזע אבל יש לה דווקא פוטנציאל מבחינה ויזואלית, לא ממהר לקטול.

סינגל חדש לרובין ת'יק עם ניקי מינאג' מתוך האלבום הבא שלו.
זה ממש שבלונה ועדין לא החלטתי מה אני חושב על זה.

Drunk in Love

New member
השמעת בכורה: FKA twigs - Figure 8

שיר חדש לאמנית הייחודית FKA twigs. ממשיך את המוזרות של האלבום הראשון. שיר די מגניב ולא שגרתי, כמו כל מה ששחררה עד היום. מאוד קצר. מתוך ה- EP הקרוב ''Melissa''.
&nbsp
http://www.josepvinaixa.com/blog/fka-twigs-melissa/

Drunk in Love

New member
השמעת בכורה: Macklemore & Ryan Lewis - Growing Up

הצמד מקלמור וראיין לואיס חוזר עם השיר הראשון מתוך האלבום השני, והוא שת''פ עם Ed Sheeran.
מודה שהתעייפתי מהתבנית הזאת. שיר תבניתי ביותר. לא מעניין בעליל.

candyheart

New member
איזה שיר מעצבן ולא מרגש בעליל!

כל מה שהוא מנסה להיות הוא לא. פשוט מנסה יותר מדי.
לא סובלת את המקלמור הזה בכל מקרה.

Drunk in Love

New member
הקרנת בכורה: Calvin Harris&Disciples - How Deep Is Your Love

הקליפ בחוץ. כבר צועד במקומות גבוהים ברחבי העולם ומושמע בלי סוף בתחנות הרדיו בארץ. להיט.

SG12

New member
יו איזה בזבוז של קליפ..לשיר יפה. עד שניצל את גיגי חדיד (-:

לא אהבתי את הקליפ.. השתעממתי אחרי כמה שניות.. . אבל השיר ממש מעולה.. לא נשמע כמו קלווין בכלל!!! וזה טוב... (-:

Drunk in Love

New member
כריסטינה אגילרה עושה טיזינג למוזיקה חדשה (?) באינסטגרם.

Xטינה העלתה קטע קצרצר של עצמה במעין מצב יוגה עם התיאור הבא: ''Show the world what freedom looks like to you. #MyFreedom. XoXtina @Pharrell''.
אנשים סוברים כי מדובר בכריסטינה בגרסת ''החברה הטובה'' שמקדמת את הסינגל החדש Freedom של חברה לפאנל פארל וויליאמס, במיוחד בגלל שתייגה אותו.
עדיין הסרטון הזה מעורר חשד בגלל הצילום האיכותי והמקצועי, לא משהו שכריסטינה קרוב לוודאי תיזום מעצמה. בנוסף, כריסטינה טענה לפני כמה חודשים שמוזיקה חדשה תגיע בקרוב ותתלווה בסרטונים פרטיים באינסטגרם ובטוויטר.
ידוע כי בין היתר שהיא עבדה עם פארל על חומרים לאלבום הבא שלה.
&nbsp
מוזמנים לנסות לשפוט בעצמכם
https://instagram.com/p/6AubzihsaC/?taken-by=xtina

GM1988

Well-known member
אני ממש מסכים
זה הופך ליותר ויותר גרוע בכל פעם! דייי!

תודה שאתה עושה את המאמץ ומעדכן בכל זאת.

candyheart

New member
ממש תודה לאסף ולגיא על העדכונים

אפילו לי היה קשה לגייס את עצמי להתחיל לכתוב אבל אני מניחה שאתרגל. מקווה שכולכם תישארו איתנו למרות שזה מבאס כרגע.

והדבר הכי חשוב שהם שכחו לתקן זה האיטיות אחרי כל כניסה לאתר, פרסום הודעה ותגובה וכו' (או שזה רק אצלי?) ! ועוד עכשיו זה נעשה בכלל בלתי נסבל. מקווה שזה בתכנונים.

למעלה