Suck My Pop

SG12

New member
אהבתי את הפזמןן..חבל ששם השיר לא מקורי

כמה שירים של bang bang כבר יצאו השנה

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Hilary Duff - Chasing The Sun

אז כמו שאמרתי, הילרי דאף החליטה שהיא בוגרת מידי לפופ רוק (אבריל, לתשומת ליבך) והחליטה ללכת על סגנון חדש. סגנון טיילור סוויפטי - פופ, קאנטרי פולק.
&nbsp
אבל למה גם הקליפ צריך להיות העתק הדבק לקליפים קודמים של טיילור?
לא ברור.
&nbsp
&nbsp
בסך הכל, שיר מאוד חמוד. אבל גם נשכח מאוד לטעמי.
סינגל קאמבק כושל מאוד
&nbsp
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=Fj6MjDFD1Kw

UnderControl1

New member

משעמם.למה לעזאזל היא חשבה שזה השיר שיחזיר אותה?

Drunk in Love

New member
לא שיר גרוע אבל בהחלט כישלון של קאמבק.

סינגל לא חזק מספיק פשוט. הקליפ חביב.

candyheart

New member
אוי זה כזה סתמי ופרווה

ממש סתם שיר שגם כפילר באלבום הוא היה מיותר. אם זה הכי טוב שיש לה להציע אז שתוותר על הקאמבאק. גם הכיוון הזה לא יפה לה ואם כבר שתחזור לסגנון החביב מהאלבומים הקודמים.
&nbsp
בקשר לקליפ, לגמרי טיילור סוויפטי יעני "החננה החמודה והמסכנה שחולמת על חיים אחרים". די עלוב. וגם בסצנות בחוף היא ממש לא דומה לעצמה...אם כי זה הגיוני כי עברו שנים מאז היא עשתה משהו.

SG12

New member
חביב..אבל אהבתי את הקליפ..הצחיק אותי

וגם את הלוק שלה...שיר חביב לא יותר..יכול להיות בכוונה היא הוציאה שיר כזה כסינגל ראשון שנתרגל להילארי הבוגרת קודם (-:

GM1988

Well-known member
אני מאזין לשיר בפעם השנייה מאז אתמול.

וכמו רובכם אני חושב שזה סינגל (קאמבק) חלש מדי.
חלש למידות של המוסיקה שאוהבים לשמוע, וחלש מבחינת שיר שאמור להחזיר את הילארי אחרי תקופה של שקט.

מבחינת השיר עצמו הוא לא מזיק. אני בטוח שכיף לשמוע שיר כזה בחוף הים כמו שמוצג בקליפ ולקבל עיסוי (אוחחח!) וליהנות מאיזה שייק פירות

מעבר לכך ...
לא נראה לי שזה מה שיתחילו לשמוע עכשיו רוב חובבי הפופ.

נכנסתי ללינק - פאקינג A!

7 מיליון צפיות!
&nbsp
מי חיכה לה כ"כ? אנשים עדיין זוכרים אותה?

&nbsp
תכף אצפה ובקליפ בשיר. בעיקרון יש לה קול נוראי אבל היא הייתה אפקטיבית ב08'-07' ואהבתי אותה בליזי מקגוויר וכן היא אחראית לאחד משירי הפופ הכי טובים של העשור הקודם - Stranger.
&nbsp

ועכשיו בדקתי -

הבחור מושלם

&nbsp
והיא פצצה.
&nbsp
קליפ חמוד ביותר. אהבתי את הצילום.
&nbsp
שיר סתמי למדי. מאוד דל.
&nbsp

mix86

New member
שיר טוב קליפ נחמד

הייתי אומר שהוא נשמע מאוד גלגל"צי, אבל בימינו הם משמיעים הרבה מזרחית

GM1988

Well-known member
זה נשמע טוב אבל מה החידוש פה?

זה נשמע כמו עוד מיליוני ביצועים ושירים שאפשר בחיפוש מהיר למצוא באינטרנט או בחנויות המוסיקה.

חמוד. יפה. ו...?

Drunk in Love

New member
צפוי. בול כמו שצפיתי שישמע. מוזיקלית זה מעולה

אבל מזל שזה שתי דקות כי הייתי עלול להפסיק באמצע.

Brady

New member
לא מעניין.

אבל יש לזה קהל...
מקווה שהביקורות יהיו טובות, והיא תזכה לקצת נחת (בטח יהיו, זה עלק ג'אז ולא דאנס פופ, זה "איכותי" על אוטומט)

לא רע דווקא. אני לא מבין את השליליות.

אני אישית אוהב ג'אז ובמיוחד פופ שנוגע בג'אז (מדונה עם האלבום IB,שאדיי,The Wind של מאריה.)
בכלל אני סבור שאם אני אתעמק בז'אנר הזה אני אוהב אותו יותר. אני פשוט די בור בו. אבל אני מאוד שזה מתכתב עם פופ ואני תמיד אעדיף את המוזיקה עם הקלאסה על פני הטראש ועל היומיומי (אם כמה שאני נמשך לטראש..)
&nbsp
הבעיה בשיר הזה - שהוא נחמד,גהגא טובה בו אבל הוא די משעמם וחסר פואנטה. מקווה שיהיו באלבום שירים יותר חזקים ממנו. (שד"א הולך להיות עם שירים מקוריים או קאברים או חצי חצי כמו שעושים באלבומים האלה.)
&nbsp

Headspace

New member
נייס!

אני מניח שהיא מנסה לעשות ג'אז קלאסי ולא להמציא אותו מחדש, ובהתאם זה נשמע בדיוק כמו שכולם חשבו וזה גדל עלי לאט לאט, מגניב

Halcyon Days

New member
הלו!!! חנקת לי את המחשב עם התמונה הזאת

להבא צפיפות פיקסלים נמוכה יותר בבקשה!!!!
.

למעלה