Suck my pop

GM1988

Well-known member
זה בגלל שלא נותנים לה 3 דק' הופעה

מה נתנו לה - שניה וחצי? זה לא נחשב להופעה שלה בכלל... סתם, הצצה. לא - זה פאקינג טיזר

אוי איזה הופעה מביכה והמונית

התחלה הייתה ממש משעממת
ובכלל השיר הזה על אף החשיבות שלו ממש רדום ומשעמם. מה שכן מרי למברט על אף המשקל שלה,ממש יפהפייה.

והכניסה של מדונה - לא מבין מה היא מקטינה את עצמה בשביל ההופעות האלה והיא בכלל לא מובנת כבר הרבה זמן. והיא גם נראתה נורא,ממש מבוגרת ועם המקל הזה
- מה נסגר איתה?
וכן היא זייפה קצת ובSL היא הייתה ממש מחרידה אבל נהנתי ממנה דווקא שם. אני אוהב את הקול שלה. (וד"א לא הבנתי מה פשר הבחירה דווקא בOYH שלא חסר לה שירים הרבה יותר חזקים בשביל המעמד הזה.)

וכן על אף שזה היה מופע מביך המוני ומיותר - בשביל האמריקאים והצביעות והשמרנות הקשה שלהם זה יזיז אז מניח שגם מחרא יוצא דברים טובים.

גם אני אוהב את הקול שלה

אבל משהו רע עבר עליו בהופעה הזאת.

ובמעבר חד - איך הולך בצבא, אמברלה? איפה אתה משרת? הרבה זמן שלא הייתי בפורום וזכרתי שהתגייסת

לגמרי.

גם בכלל ראיתי את הריאיון איתה בשטיח האדום והיא נראתה ממש חיוורת וחסרת סבלנות מהבדר"כ - היא נראתה חלשה וחולה לגמרי עם מצב רוח לא משהו. נראה היה שמשהו עובר עלייה - כי היא בדר"כ Into It.

וואי איזה חמוד אתה

הולך דווקא ממש בסדר. בהתחלה היה לי ממש קשה ושמו אותי בתפקיד פח שלא מתאים לי ועכשיו זה השתנה ואני מרוצה. אני עושה יומיות,אני גר בב"ש ומשרת באחד הבסיסים שם.
תודה על התעניינות

SG12

New member
תקח את השרות ברוח טובה.. והשרות יעבור בסבבה

ואולי אפילו גם תהנה (-:

שמח לשמוע שהסתדר לך בסוף.

מזכיר לי מאוד את מה שעבר עלי בצבא - היה קשה בהתחלה והייתי מאוד לא מרוצה, עד שהכל הסתדר בסופו של דבר. בכל מקרה, תנסה ליהנות כמה שיותר מהתקופה הזאת. ממרום גילי (החודש "חגגתי" 30 ושיניתי קידומת
), אני מסתכל היום על התקופה הזאת בחיבה, חרף הקשיים.

SG12

New member
מדונה צולמה השבוע עם קביים אולי זו אחת הסיבות

שהיא נראת פחות טוב.. אבל עדיין מדהימה!!

GM1988

Well-known member
נכון. האמת שכחתי מזה בכלל.

החזיקה את עצמה יפה על הבמה

SG12

New member
אני לא אובייקטיבית.. כל הופעה טלוויזיונית שלה

זה מבורך ואני מסתפקת..

theone24

New member
זה נורא חשוב ויפה מה שהם עשו, אבל....

!! יש אולי יותר קיטשי מזה?!?!

לא באמת, נראה לי הם סימנו וי על כל קיטש אפשרי!
בסך הכל זה היה בסדר, ואני בכלל לא מכיר את השיר הפותח, רק חיכיתי לגברת מדונה (שאגב, הגיל כנראה מתחיל להראות את אותותיו עליה) שהייתה סבבה.
יש שמועות חזקות שהיא עובדת על אלבום חדש.

GM1988

Well-known member
כן הגיל באמת נראה יותר ויותר עליה...

אבל אני זוכר שגם ב2004 היא החלה להיראות יותר מבוגרת לגילה (שאז היה יחסית גיל...) ואחרי שנה (עם קונפשנס) פתאום היא נראיתה בעשר שנים צעירה בעשור שוב!

נחכה ונראה מה היא מכינה לאלבום הבא, ואולי גם לפנים החדשות

candyheart

New member
טוב, כל הקטע הזה היה הכי מביך ומעושה

שהיה אפשר לעשות. דווקא את הראפ של מקלמור אהבתי (לא סובלת את הסינגלים האחרים שלו) אבל הפזמון של מה-שמה פשוט משעמם ומוריד מהעוצמה של השיר.
קטע החתונה פשוט בדיחה. קיטשי ברמות אחרות.
דווקא את הכניסה המפתיעה( טוב, הייתה מפתיעה אם לא הייתי יודעת
) של מדונה עם ההתלהבות של הקהל אהבתי. היא גם לא נשמעה *כזה* גרוע אבל כל ההתנהלות הכללית של "טקס הנישואין" הזה הייתה די עלובה ומיותרת מאוד.

I Remain

New member
Beyonce & Jay Z - Drunk In Love

ביונסה עם הופעת בכורה טלוויזיונית לסינגל האחרון שלה.
כמובן שהיא ביצעה את רובו עם פלייבק, כהרגלה לאחרונה [מסתתר ממעריצי ביונסה]

http://www.youtube.com/watch?v=-IE7P8AJRxw

Nightingale5

New member
הופעה יפה, ביונסה אש!

שיר מושלם!
איך את מבדיל בין פלייבק ללייב? אני לא כל כך טובה בזה
בכל אופן אם זה נכון זה עצוב כי ביונסה היא לא זמרת של שנקל היא באמת בנתה את הקריירה שלה כאחת שיש לה קול והיא יודעת לשיר בלייב

למעלה