Suck my pop

Headspace

New member
היא בקושי שרה, אין לה איך לזייף

כאילו יש לה עצירות... אני אוהב את הדיסק שלה אבל כל מה שמעבר דיי מעצבן.

היא עשתה את זה מעולה בעיניי

וכל המינמליזם שלה מוכיח שלא צריך יותר מכישרון,מה שאין יותר מדי לאחרות שמאוד מאוד אהובות פה.

Headspace

New member
אין לי בעיה עם מינימליזם

בכל מקרה אני לא נהנתי לשמוע אותה מתאמצת לשיר מאחורי הקולות רקע כאילו יש לה עצירות ועושה תנועות מאגניבות.

שתנסה יותר חזק

נ.ב.
אהובות אחרות פה יודעות לשבת עם פסנתר ולהשפריץ כישרון, לורד בינתיים לא הוכיחה לי שהיא יודעת לשיר, רק לנסות.

creep זה מושג אמריקני נשי על זכרים. בעברית זה

זְכַרזבל.
מאיפה אתה מקריץ "קריפית"? אין דבר כזה.

Headspace

New member
ההופעה היחידה שלה שממש אהבתי

אפילו בקטעים שלא היא שרה היא עשתה כוריאוגרפיה עם מטאטא (
) במקום סתם לעמוד וזה היה ממש חמוד.

הייתי אומר שתמשיך להופיע ככה אבל אז אני אצטרך לראות אז לא משנה כי מעניינת אותי רק בתור זמרת דיסקים, לא הופעות

GM1988

Well-known member
אהבתי את השירים בדיסק, אבל אני לא מצליח

להתחבר אליה כפרפורמרית. לא יודע למה, אבל גם על הקישור של ההופעה הזו הקלקתי באילוץ ואיכשהו צפיתי עד הסוף.
ההופעה הייתה בסדר. שוב, הכל נכון - ההופעה, הריקוד, הגימיק, האש, וזה לא עובד עליי.

סורי.

candyheart

New member
טוב, זה בערך ההפך המוחלט מלורד

כל-כך הרבה דברים קורים על הבמה שאתה כבר לא מבין מה הפואנטה...והשיר המצוין הזה נאבד שם איפהשהו.

אהבתי את האווירה האפלה שיושבת באופן ברור על השיר,אבל קצת פחות אנשים מתרוצצים על הבמה ופחות שטיקים היה מיטיב איתה. גם הסוס השחור הזה שהרקדנים הרכיבו...באמת? צריך להיות כל-כך ליטרליים?

בכל מקרה, אני שמחה שהיא התחילה להופיע איתו, ומחכה לקליפ מושקע לא פחות משני הקודמים.

SG12

New member
שיר פשוט מעולה! הופעה טובה..הפעם אין חיקוי..

מרוב עצים לא רואים את היער.

כאילו קרו המון דברים בהופעה אבל שום דבר לא היה מעניין ורק בסוף העניינים התחילו. (אהבתי רק את מטאטאי המכשפות סטייל חשפניות.)

וחבל היה דווקא קונספט מעולה להופעה הזאת - היא לעשות את זה הרבה יותר מדויק וקולע.

Brady

New member
פספוס! הופעה סבירה, אבל זה ה-שיר

לעשות לו הופעה קודרת ומינימליסטית, AKA משהו קצת דומה ללורד.
ואני ממש לא פריק של LESS IS MORE, אין לי בעיה עם מליון דברים בשנייה. פשוט זה מה שדמיינתי לשיר הזה. כל האדג' של השיר המעולה הזה נעלם בהופעה הזו.

GM1988

Well-known member
כל מה שיש לי להגיד על זה:

קצר מדי!

מדונה נראיתה מדהים, הכניסה שלה הייתה יפה
לא הכי התלהבתי מהקונספט של החתונה יחד עם Open your heart אבל זה לא הם - זו היא

מדונה, לא לקצר ככה הופעות!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה