Suck My Pop

theone24

New member
לא, זה אומר שמעבר ללהיט ההוא שלהם,

אני לא מכיר שום שיר נוסף , ובתור מאזין פופ קבוע, הייתי יודע אם הם היו מצליחים עם עוד שירים מלבדו.

זילזול? אולי.
בסך הכל ציינתי עובדה.
בגבולות הפופ הם לא הצליחו עם שירים נוספים, בגזרת הקאנטרי זה כבר משהו אחר, ובזה אני לא מעודכן ולא שומע.

candyheart

New member
אני אוהבת את השיר הזה

למרות החרישה בגלגלצ בזמנו שיכול לגרום לכל שיר להימאס עד אי-יכולת לשמוע אותו יותר.

הביצוע כאן די מפוספס.הווקאלס של שאקירה פחות מתאימים אליו.הביצוע המקורי עדיף בהרבה.

ואמא'לה! איך בלייק מזיע!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Mariah Carey & Miguel

בתעשייה המעודדת נעורים ואינה נותנת להתבגר בחן ובכבוד , מאריה קארי יכולה ללמד את כל הפרחולות התורניות כיצד יש להתערטל בקליפים לצד גבר מסוקס הצעיר ממך בעשור או שניים.
גברת קארי משחררת את הקליפ לBeautiful, הסינגל החדש והבינוני להחריד מאלבום הסטודיו החדש שלה, ואם ישנה עוד תקווה כלשהי, היא תחליט לגנוז גם אותו כסינגל ראשון ולחזור להקליט שירים חדשים כי גברת קארי: זה ממש לא מה שאנחנו רוצים ממך.

ובאשר לקליפ? אעע...קליפ מאריה זנותי טיפוסי.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oe1wtkkt9-E

I Remain

New member
קליפ מהמם.

הצבעים כ"כ יפים, הצילום מהמם והלוקיישנים הורסים ת'בריאות.
הקליפ מאוד מאוד מחמיא לשיר וכבר אחרי צפייה אחת התאהבתי בו! מה שלא קרה גם אחרי 10 האזנות לשיר.

איכס. קליפ תת רמה.

היא כבר נהיית בדיחה. כל התערטלות הזאת כמו איזה בת 14 (אפילו שהיא נראית טוב) והקונספט הקלישאתי כ"כ על האופונוע.
קליפ עלוב.

והשיר היה יכול להיות טוב אם לא היה קצר כ"כ.

מיגל

אבישי ר

New member
היא כזאת פדחנית.

חולה עליה.

גם ככה לא ציפיתי לכלום, אז זה פשוט מצחיק אותי לראות אותה מנסה לצאת סקסית. את השיר אני בכלל לא אוהב, אבל יש בי תקווה שהאלבום שלה יפתיע אותי בסוף.

candyheart

New member
ברצינות?

היא צילמה קליפ שלם בו היא מתערטלת מול המכונית של מיגל שמחייך אך נראה שבפנים הוא יודע איפה לקבור את עצמו?

זה כזה מאריה...אך הגיע הזמן שהיא תשתחרר מהמנהג חסר הטעם הזה,או שלפחות תעדן אותו קצת.

השיר הזה סתם.לא גרוע אבל גם לא מדהים.

מדהימה ביופייה ובכלל לא מיותרת

אבל היא שעממה אותי בקליפ הזה.
צריכה קצת הפסקה. יש יותר מדי קליפים ושירים ממנה לשנתיים (וכולל את כל הדמואים שדלפו לה) כדי שאני אוכל להתעמק בה קצת.
שתחזור עם אלבום חדש ב2014.

candyheart

New member
אהבתי ממש!

מאוד פשוט אבל יש בזה משהו נעים מאוד.
היא נראית מאוד 40s / 50s שזה מתאים לתקופתיות של הסרט.השיר אמנם סגנון שכבר קילנו ממנה,אבל עדיין יפה.משום מה מאוד אהבתי את המנצח בקליפ.

theone24

New member
הצצה לקליפ: Kelly Rowland - Dirty Laundry

רולנד לוקחת אותנו למכבסה בהצצה הראשונה לסינגל החדש שלה שישא את השם Dirty Laundry, הסינגל השלישי מתוך Talk a Good Game, האלבום החדש שבדרך.

השיר הופק על ידי המפיק The Dream, ואני מאמין שאותו אנו שומעים ברקע של ההצצה.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4C2AkpXButc

למעלה