Suck My Pop - 3.7.2012

The Gloaming

New member
השיר עצמו חמוד

המראה שלה ממש מעצבן אותי, מילא זה שהיא נראית כמו ילד, אבל גם החולצה המזעזעת הזאת
בכל מקרה, אני לא בטוח שהשיר אמור להיות עמוק כמו שאתה מנסה לתאר אותו, אבל חסר בו משהו להיטי.

candyheart

New member
היא כל-כך מנסה שזה יוצא הכי מזויף שיש.

אני אפילו לא אתייחס לעובדה שהיא צעירה מדי...היא פשוט מלאה במניירות ובפוזות וכל רגע עושה פרצופים ותנועות מוגזמות.השיר סביר(חוץ מזה שבפזמון זה נשמע שהיא אומרת "יאמי" במקום I am me וזה מעצבן) אבל שוב,נורא פוזאיסטי.כל מה שהיא עושה נראה עשוי וזה עצוב שזה ככה כבר בגיל 11.

candyheart

New member
בקשר לזה שהוא מרגיש דמואי

בינתיים הוא חביב...אפשר עוד לשפץ קצת.

theone24

New member
זה חמוד.

הזכיר לי את שירי הפופ של פעם שהיו להם ניחוח ספרדי - Mi Chico Latino ו - Viva Forever למינהם.
אחחח כמה אהבתי אותם.

כבר לא עושים שירים כאלה כיום.

theone24

New member
הופעה חיה: Chris Brown

אחרי התלבטות קלה, קבלו את ההופעה של כריס בראון בטקס המוזיקה השחורה, BET Awards.
בראון הופיע עם 2 הסינגלים האחרונים שלו - Don’t Wake Me Up (המעולה) ו - Turn Up the Music הדאנסי.

http://toyazworld.com/2012/07/02/wa...garbage-performance-at-bet-awards/#more-19104

הוא בכלל מעניין כאן מישהו, או שאני אוותר מראש?

Itzik200

New member
בטח מעניין!!

הוא הזמר הכי מעניין שקיים כרגע.... אין לו כל כך הרבה תחרות
איזה זמרים בכלל יש?!

הופעה פחות טובה...
אבל הוא פרפורמר כל כך מעולה,
ורקדן מטורףףףףף!

אני כל פעם נהנה, אפילו אם הוא קצת מאכזב עם סינגלים לאחרונה

The Gloaming

New member
הסכמתי איתך עד השורה האחרונה

אותי קצת מביך לומר שאני מחבב אותו, אבל השירים האחרונים הופכים את זה לבלתי אפשרי שלא לאהוב אותו. Dont Wake Me Up זה אחד השירים היותר טובים שיצאו השנה לדעתי. ההופעה שלו קצת מביכה אבל.

Itzik200

New member
מביך!? מה מביך בלאהוב את כריס בראון

ודווקא DWMU זה הסינגל הכי חלש שלו מזה זמן רב... הוא פשוט לא מתעכל לי טוב...

Turn Up The Music הרבה יותר טוב

The Gloaming

New member
אני לא חושב שהוא הכחיש אי פעם

אבל יש מאז מלא סיפורים על המזג שלו...

candyheart

New member
הופעה די חלשה.

חוץ מזה שהוא רוקד מצוין,ההופעה לא היתה מעניינת במיוחד...למרות הרקדנים והאפקטים.הוא גם לא נשמע מי יודע מה פה.

theone24

New member
הופעה חיה: Little Mix - Wings

יממה אחרי שיחרור סינגל הבכורה שלהן, בנות "עירבוב קל" (חייבים למצוא להן תרגום מגניב בעברית!) בחרו להופיע לראשונה עם Wings בפסטיבל הקיץ הבריטי - T4 On The Beach.
למראה ההפתעה, צילום מקצועי של המופע קיים, אך האיכות זוועה והצלם כנראה היה שיכור, אז מה עושים? פונים לחפש צילום מהקהל, והנה ההופעה לפניכם באיכות מצוינת מהשורות הראשונות:

http://www.youtube.com/watch?v=1MW-5xelLko

candyheart

New member
איזה קהל רגוע...

כולם עסוקים בלצלם את המופע,ככה שאף לא נראה מתלהב במיוחד.

הן עצמן נשמעות טוב.נראה לאן הן יגיעו.

theone24

New member
הצצה לשיר: Nelly Furtado - Spirit Indestructi

בוודאי תזכרו שנלי בחרה להופיע עם Spirit Indestructible, הסינגל השני מתוך האלבום הקרוב שלה שנושא את אותו שם, באיזשהו פסטיבל בפריז, אז בעיקרון אנחנו יודעים איך השיר הולך, אבל מה עדיין לא שמענו את גרסת הסטודיו, ולכבוד כך פורטדו משחררת הצצה קצרצרה לאותה גרסה, וניתן לשמוע אותה כאן:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qLWXNl50nr

כמו הסינגל הקודם, גם השיר הזה הופק על ידי דראקצ'ילד, והוא צפוי להשתחרר בשלמותו בהמשך החודש.

candyheart

New member
לפי הקטע קשה להתרשם.

זה חלקיק קטן מהשיר וזכור לי שכשראיתי את ההופעה הוא חזר על עצמו ונהיה די חופר.אני לא ממש מצפה למשהו מדהים בכל מקרה.

למעלה