Subtitles

Subtitles

שלום לכולם, נורא לא נעים לי כי אני חדשה בפורום וכבר באה בבקשות, אבל הורדתי את הפרק של Once More With Feeling ב-DivX, ואני מתה להשיג את ה-Subtitles המתאימים - מישהו יודע אם ואיפה יש כזה דבר? יש לי את הפרק - אני רק רוצה את הכתוביות כדי שאוכל לשיר יחד איתם... * Gawd, I´m such a geek *

blackwolf

New member
את התכוונת שאת רוצה את המילים

באנגלית? אני מאמינה שבכל אתר חובבים שמכבד את עצמו יש את המילים לשירים ושאפשר להדפיס אותם. עשיתי את החיפוש בשבילך... הנה האתר, בתחתית הדף יש את כל השירים, כל אחד בדף נפרד עם צבעים שמפרידים בין דמות לדמות ( אישית הייתי משנה את הצבעים, חלקם פשוט בלתי נראים ). השירים הקצרים נמצאים כולם בדף אחד, האתר שאני הדפסתי את השירים ממנו היה יותר טוב, אבל אני לא מוצאת אותו כרגע. להדפיס לשיר ולהנות...

blackwolf

New member
תיקון ללינק...

הלינק הוא לא לסאב טיטלס... אני לא מאמינה בהן, זה לדפים רגילים. סורי, אם זה לא מספיק.

../images/Emo22.gif

למעשה, כבר מצאתי את האתר http://www.buffyworld.com/buffy/music/lyrics.shtml שגם נותן את המילים (והן גם בעמוד אחד, כך שיותר נוח לדפדף תוך כדי צפייה בפרק). אומנם חיפשתי subtitles, אבל נסתדר גם עם זה. זה מה שיש ועם זה ננצח. תודה בכל אופן. (אני לא יכולה להפסיק לזמזם את השירים) --- Things that go Bump in the night

למעלה