SubSeven עזרה דחוף

Azurnik

New member
SubSeven עזרה דחוף

נדפקתי, הצליחו להחדיר לי ווירוס של סאב-סבן, איך אני מחפף אותו ומהר?

Azurnik

New member
דרך אגב

אני אודה לכם אם תמצאו לי תוכנה שמוסרת לי את האיי פי של מי שמנסה לפרוץ אליי

cool2

New member
בפעם האלף......

zone-alarm, לא תאפשר לפורץ לפרוץ לך וגם תגלה את האיי פי שלו. אבל כדאי גם להסיר הטרויאן עם התוכנה cleaner3 .

uzi2

Active member
אוקיי

מאיפה אתה יודע שיש לך SubSeven? אני מקווה שזה לא בגלל איזו הודעה של פיירוול שנעשה נסיון התקשרות עם פורט שמתאים לתוכנה הנ"ל (כי אז אין בהודעה זו משום ציון שאכן יש את ה- SubSeven. אני כותב את זה כי יש הרבה אנשים שמוטעים מהודעות כגון אלו של ZoneAlarm או של Norton, ושמנוסחות בצורה מבלבלת ומטעה. אם יש לך SubSeven, אז או שתנסה להסיר אותו ב- TheCleaner, או בתוכנת אנטיוירוס מעודכנת אחרת. אתה יכול לנסות גם ב- F-Prot for DOS שהיא תוכנה חינמית לשימוש אישי, ולמרות שמה, מתאימה למערכות הפעלה ביתיות אחרות. בינתיים, אם יש לך פיירוול אישי אז ניתן לחסום תקשורות שיזומות מבחוץ וע"י כך למנוע שימוש ב-SubSeven מבחוץ. אם יש לך XP אז מספיק להשתמש בפיירוול שמגיע איתה. אם לא ואין לך פיירוול אחר, אז אפשר להתקין Kerio והיא גם תגיד לך מאיזה מספר IP מנסים להתחבר. אני אישית לא ממליץ להתקין ZoneAlarm אבל אם כבר יש לך, אז תוכל להשתמש בה. יש גם ב- Hackfix הנחיות להסרה ידנית של הגירסאות

Azurnik

New member
תודה, ויש המשך....

יש לי פיירוול בשם Tiny Personal Firewall, מישהו מכיר? אני חושב לעבור לתוכנה אחרת כי התוכנה הזאת משגעת אותי.... היא הורגת אותי אי אפשר לגלוש אפילו באקספלורר בלי הודעות מעצבנות.. אז רציתי לדעת אם המצב דומה גם בתוכנות פיירוול אחרות, והקובץ בטוח של סאב סבן התעסקתי עם התוכנה פעם ואני מכיר את התופעות לוואי שלה(למשל פעם ראשונה שמפעילים סרבר הוא עושה את הפעולה שלו, יותר מזה הוא רק עושה את עצמו חושב...) בכל מקרה, אני רוצה לדפוק את זה שמנסה לפרוץ אליי.....

uzi2

Active member
היא משגעת אותך כי אתה לא מגדיר ...

Tiny Personal Firewall משגעת אותך כי אתה לא מגדיר חוקים. Tiny היא תוכנה מצויינת ואחת מהשקטות ביותר, אבל צריך להבין כיצד להשתמש בה. לי היתה עד לאחרונה Tiny ועכשיו יש Kerio שזה השדרוג של Tiny ותאמין לי שאני לא מרגיש בכלל כשהיא רצה לי ברקע. אבל ברור שאם לא תגדיר שום חוקים, היא כל הזמן תנדנד לך. מעכשיו, בכל פעם כשהיא שואלת אותך אם לאשר תקשורת מסויימת או לא, לפני שאתה מאשר או מסרב, תחשוב האם אתה רוצה שהאישור או סירוב יתפסו לגבי כל התקשורות מהסוג הזה, ואם כן אז סמן את create appropriate filter rule and don´t ask me again, ורק אז הקש את האישור או הדחייה של בקשת התקשורת. אם תעשה כך, ההנחיות שנתת יתפסו לכל התקשורות מהסוג הזה ולא תוטרד יותר מאותו סוג של תקשורות. בתוך זמן קצר כבר תהיה ל- Tiny מערכת חוקים מספיק רחבה כך שהיא תטריד אותך רק לעיתים יותר ויותר נדירות. יש גם אפשרות לעשות התאמה יותר מפורטת של החוקים, או להוסיף אותם בדרך ישירה, אבל זה כבר דורש יותר הבנה. בשלב ראשון תתחיל להשתמש בפניות של התוכנה אליך כדי להגדיר חוקים. ככה התוכנה פחות ופחות תטריד אותך. לגבי תוכנות אחרות, יש כאלו שמגיעות עם סט חוקים ראשוני, ואחרות שמגדירות חוקים באופן אוטומטי מבלי לשאול אותך אבל Tiny נחשבה לאחת מהכי טובות, ובעיני רבים להכי טובה מבין החינמיות, ו- Kerio (שהיא השדרוג הטבעי של Tiny ומאוד דומה ל- Tiny) נחשבת בעיני להכי מומלצת למרבית האנשים. בכלל, כדאי לקרוא את ה- user manual של התוכנה, לפני שמשתמשים בה. השימוש ב- Tiny פשוט, אבל הוא לא אינטואיטיבי למי שלא קורא את ה- manual. את ה- manual יש באתר של Tinysoftware

Carish

New member
תבדוק עם netsat

סאב7 הולך בד"כ ( ברירת מחדל ) עם פורט 27374

למעלה