Submachine 3

Lady in red2

New member
בשלב הראשון ../images/Emo58.gif

אחרי שלקחת את מד המקום ולחצת על המכשיר הירוק שנדלק, את צריכה למצוא את 6 הידיות שידליקו כל אחת נורה ירוקה במד שבצד שמאל. הם לא רחוקים מהסביבה שלך, אז לא ללכת רחוק מדי. בשלב השני נתקעתי והצלחתי להדליק רק נורה ירוקה אחת.

mitzy 22

New member
פורפורית, איך עשית את זה??

איך הצלחת להפוך את כל הנורות לירוקות?? כל פעם שהצלחתי להפוך נורה אחת לירוקה, אחרי שלחצתי על עוד משהו היא חזרה להיות אדומה..

אם היא חזרה להיות אדומה

אס סובבת את הידית בחזרה כנראה. בכל מקרה,לא הצלחתי להמשיך בנתיים.

mitzy 22

New member
איך אני לא..

מסובבת את הידית בחזרה ואיך אני שומרת על נורה ירוקה? אפשר בבקשה כיוון?

Lady in red2

New member
אחרי שכל הנורות דלוקות אצלך

תלחצי על הכפתור הירוק במכונה.

tomb boy

New member
עברתי לשלב השני..../images/Emo41.gif

אבל זה משעמם ר-צ-ח.... עאלק במשחק הזה אין יומן, אין חפצים לאסוף, אין כפית (מהמשחקים הקודמים) רק אתה והמכונה... סתם אידיוטי... זו דעתי כן...?

Lady in red2

New member
אולי השלבים הבאים טובים יותר

בינתיים אין לי מושג איך לעבור את שלב 2.

mitzy 22

New member
סוף סוף עברתי את שלב 2 ../images/Emo58.gif

לקח זמן, אבל בסוף הבנתי את החוקיות בשלב 2.
כשלוחצים על המכונה באחד החדרים מופיע מספר (למשל: 23), המספר הזה מציין את המיקום של החדר הבא, שבו צריך ללחוץ על המכונה (X,Y - למשל: 2 הוא מספר השורה ו-3 הוא מספר הטור). מגיעים לחדר הבא ולוחצים שוב על המכונה, גם כאן יופיע מספר וידלק אור ירוק. עוברים לחדר הבא (עפ"י המיקום שנתנה לנו המכונה) וכן הלאה, עד שמופיעות 6 נורות ירוקות. אז חוזרים למכונה הראשית, לוחצים על הכפתור הירוק ועוברים לשלב הבא..

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

יש לך 4 מסכים שבכל אחד מהם מכונה עם 4 מספרים. כשאת לוחצת על הכפתורים כל המספרים משתנים חוץ ממספר אחד שנשאר קבוע. בכל מסך עם מכונה, המספר הקבוע ממוקם במקום אחר. תעתיקי על דף את המספרים הקבועים כולל המיקום שלהם, ואז כשיש לך את 4 המספרים הקבועים, תשני בכל אחת מהמכונות את המספרים המשתנים כך שיהיו זהים לשאר הקבועים. מקווה שההסבר יצא ברור, אם לא - תגידי.

tomb boy

New member
נכנעתי לבסוף ../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gif

בסוף נכנסתי לזה, אחרי שסוף סוף הבנתי את המשחק. הגעתי לשלב 6... מנסה עדין לפענח... יש לי קצה חוט

למעלה