Subliminal´s Best Rhymes

מסתכל עמוק לתוך קנה של 9 מ"מ

אין לאן לברוח אתה לא לבד בחדר רגל אחת בתוך הקבר זה לא בסדר נצרות על אוטומט ויריות לכל עבר שומע צעקות ולא רואה במי פגעת לא יכול כבר להבדיל בין המציאות לחרטה

TakTik

New member
לדעתי השורות הכי חזקות (אני מדגשי ש

לא הכי טובות אלא הכי חזקות)לדעתי הם "כולי סאבלימינל בחוץ אך מביפנים יעקוב, עדיין" והקונטרה של הצל "העצב המצב הצל עכשו, מי בכלל זוכר שנולדתי יואב" שניהם מ"האור והצל" אבל אני וחושב שהמשפט הכי טוב שלהם הוא "מי חזה מעוף רע של ציפור שיר..." מ"כמו ציפור" לזכר עפרה חזה משחק מלים גיאוני

מי בכלל זוכר שאני נולדתי יואב

כולם מכירים אותי בתור שוקי

infected tered

New member
ואו... יש פול

אני בעיקר אוהב את הטקסטים שמשוכללים אם אתם מבינים למה אני מתכוון. שורות: "נעים מאוד תכיר אני הציר אז בוא נבהיר כמה פרטים לפני שנכנסים לתוך השיר. קודם כל ידוע שהוא לא אוכל חזיר, לא שותה לא מעשן חושבים שהוא נזיר" (שי, הציר) וכל שאר הקטע => גאוני. "אל תגיד חבל, עוד ילד קרימינל גמר ת´אוניברסיטה של החיים עם תואר ז"ל" (הצל, ילד רחוב). ויש עוד מלא שורות שאני מוצא את עצמי מדקלם כל היום... אבל לא כ"כ זוכר בשעה זו של היום. אה, שורה חשובה: "עם מגן דוד עד יומי האחרון". ------------------------------------------------------------ :.) - ברק... "האור כבה המספר תקין, סחטין עליכום" (גברת סימן-טוב...) :)

שוב פעם מסקנטייפ נמרח על החלון

לא חלום להצדיע לדגל לעמוד ת´המנון ולחשוב שעלה של זית מייצג ת´שלום מצטער הוא לא גר פה יותר הוא נחטף או נרצח היה שלום חבר פתית ושוקו
באדי באדי

Kgt1

New member
בוא נלך על כל הקטע הזה... פשוט חזק:

"עם מגן דוד, עד יומי האחרון שוב פעם מסקינטייפ נמרח על החלון לא חלום להצדיע לדגל לעמוד בהמנון ולחשוב שעלה של זית מייצג את השלום מצטער הוא לא גר פה יותר הוא נחטף או נרצח הייה שלום חבר! לחיצות ידיים, חיוכים מזויפים הסכמים בדם נחתמים, איפה אלוהים? הטקטיקה פוליטיקה, אין אפילו אטיקה צרחות הקורבנות הופכות לאט לאט פואטיקה יושב בסלון מגרד את הביצים בזמן שאח שלי טוחן אבנים בשטחים אני לא דתי בשקל ,מראש מתנצל אבל הגיע היום שגם הצל יושב בבית מתפלל!" בנוסף לכך קטע ענק גם מההתחלה של "מתפלל": זוהי פעם ראשונה, שהעם שלי שותק, את כל מעשי האלימות של עמלק, קשה לכם לזכור אז פתחו את התורה כי מאז ומתמיד ישראל בצרה!

דו"ח מצב ../images/Emo11.gif ../images/Emo104.gif

הזמן:ההפסקה שבין שיעור רביעי (היסטוריה) לשיעור חמישי (ביולוגיה). המקום:המסדרון של כיתות ט´, חט"ב משעממת למדי בקצה נתניה. מיקום מדויק: הלוקרים של הט´ניקים. הנוכחות:כמעט כל כיתה ט´2. הפעולה:יעלית (אנוכי) ועדי (חברה שילי) עומדות על הלוקרים, מתחילות לשיר בצעקות את הבית השני של ´הפרד ומשול´ בליווי תנועות ידיים והבעות פנים, וכן נסיון >עלוב< לחקות את סאב והצל. כל שאר הכיתה מצטרפת בקולות רקע לא מתוכננים. המחזה- קורע לב. השוס: המורה לביולוגיה עומדת במשך דקה תמימה ומקשיבה לנו, ואז שולחת אותי ואת עדי למזכירות, להירשם על הפרעה או משהו כזה. הסוף:עצוב.

GiLaD15

New member
אמממ.. יש מליון!!!

לא נותנים לך תיקח מרביצים לך תרצח! (ילד רחוב)
ת´תקווה בלב נועל עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל! (תקווה)
הבא להורגך, השכם להורגו ואם הוא לא רוצה שלום אז -פאק- שלום איתו!!! (מתפלל)
חושב שהוא חם, האדם המושלם, מרגיש כמו כריש אבל סתם.. קריש דם!!! (רזומה)
מוציא לאור יותר שיט מאגזוז של מכונית!!! (הקזבלן של שנות ה90)
זו הפעם הראשונה שהעם שלי שותק, את כל מעשי האלימות של עמלק.. (מתפלל)
הבריטים היו אומרים שיש לסאב מנדט, הרי כל בוקס זה נוק אאוט, כל שח זה מט!!! (ספיראל - השיר החדש..)
חבל על הזמן לא קם, הוא לא יתעורר, אבא לא ישכיב ת´ילדים לישון יותר(בילאדי)
עם מגן דוד עד יומי האחרון, שוב פעם מסקנטייפ נמרח על החלון!!!! (הפרד ומשול)
פותח את הפה במקום מלים יוצא לי חום (אני יכול)
חפש אותי בשוק אם תמצא תביא קרטון (אני יכול)
אז היכוני לביאת הקשיח! (תוכיח!!!), הצל דופק אותן חזק מדביק אותן לטיח!
תרדו לי מהגב, סאב מדבר עכשיו! (לא תצליחו לעצור אותי)
ת.א.ק.ט אימפריה על אמת לא חיים בתוך סרט! תבין אני ישראלי עצבני תל אביבי עצמאי אמיתי ולא תצליחו לעצור אותי!
חייל אוניברסלי, וירטואלי חבל לי הכל נשמע אנאלי רק אני אוראלי!! (האדריכלים)
עכשיו גודלים עליך כמו על קיפי בן קיפוד (מי?!) בן קיפוד סי! (יותר מחבר)
האור מציון, יותר מחבר, חי מיום ליום ואף פעם לא מוותר! (האור והצל)
בחשכה מילולית אני הוא האור שזורק יותר משפטים מאבשלום קור! (האור מציון)
גם אם היו מוכרים מילים אז אני חנות מפעל סאבלימינל מפיל אויבים יותר מסטיבן סיגל! (הפינאלי)
ישראלי מסיבי, האמ סי האולטימטיבי, כל כך פרובוקטיבי איך שתראי אותי תרטיבי! (הפינאלי)
משרד הבריאות הכריז עליי כמסוכן היחיד שעושה גם לסיגריות סרטן!!! (הציר)
נשארתי עצמאי כי לנשמה שלי אין מחיר!! (הציר)
כישרון נדיר, כמו מלקוש אני ממטיר! ו... זהו
סליחה שהגזמתי! חחח לא יכולתי לבחור קצת

Itai S

New member
ספיראל, סאב ביחד עם אלמליח (בילאדי)

מתוך הדיסק של אלמליח.

זה נחמד..

"מאז שאני זוכרת את עצמי, את הכל אתם תכננתם בשבילי, לקחתם לי את כל העצמאות, חייתי רוב הזמן כמו בובה על חוט, הייתי חלשה קטנה ופחדנית, עצורה, קטנה, הססנית, לא איפשרתם לי להתבטאות, נתתם לי לחיות באשליווווותתת..."

MחושגZ

New member
נכון,

אבל סיון ידידתנו לא השכילה ללמוד עברית קצת יותר טוב, או שאולי היא בכלל ויתרה על עברית נכונה בשביל שהחרוז הבא ישמע טוב..

הדרומית

New member
לא מיטבתה אבל אני זה עם השפיץ.

סאב´- זזים עם הבאס. "המנייאק שצרב את זה לכולם עד שזה מוכן.." (האור והצל) והשיר הכי חזק זה השיר איזה סרט מהדיסק הישן שלהם
יש עוד מלא... פשוט לא עולים לי לראש כרגע.

הדרומית

New member
עוד כמה משפטים שעלו לי לראש

מהשיר "איזה סרט". "מה עשית?! הוספת לחומה עוד לבנה הנשמה שלך קבורה במקום הכי אפל, בכלל לא משנה אם תשתולל או תתפלל..." "אתה כבר לא תראה את המחר..." מהשיר "ילד רחוב" "כי אין כבר אנשים טובים שבאמצע הדרך להפך אנשים הורגים בשביל כסף..." "סחוט נראה כאילו אין בך עוד מיץ" "מכרת את החיים שלך בשביל גודל של מספר וכלום לא נשאר.." "טיפש חשב שהוא יחייה לנצח, הוא לא ציפה לקבל את הכדור במצח..." מהשיר "האור והצל" "הרעב השבע השוחה הטובע הטיפש הכל יודע..." "האחד רועד מקור כשהאחר מתסכה בבפוך..." "הכתב העיתון הפלאש הצלם הגרביים בארון שלי מתמלאות במזומן..." "האמת של העט" "מי בכלל זוכר שאני נולדת יואב?" "אוהב ת´מדינה אבל זה לא אומר שיש בה צדק..."

"אל תגידו לי שהוא מת

בינתיים הוא בכלא, תפסו אותו מנסה למכות סמים לשני אלה כשיורד הלילה האיום אי אפשר לישון כל נרקומן חושב שהוא דון קורלאון אבל השאלה היא מי מגיע ראשון, למי, שרוצים לסגור את החשבון עד מתי (איי איי) נראה את התמונה של משטרה אלוהיייי (איי איי)" חחחווווווחחח

אחלה פורום

ודרך אגב משפט יפה ונכון:
כסף קל קיים רק בסרטים בפנטזיות ולעיתים גם בעולם הפשע...(ילד רחוב)

למעלה