stupod me! stupid me! stupid me!

help me Nick

New member
stupod me! stupid me! stupid me!

אני נכנסת לפורומים הלא נכונים בזמן הלא נגכון!!!!!! מסתבר שלא מיזמן בפורום אחד אמרקיאי פיסמו את הטלופן של ניק ואניניכנסת אל הפורום הזה רק פעמיים 3 בחודש וכמובן לא ראיתי! אז עכשיו עשו על זה נושא שלם שלא צריך להיתקשר ובלה בלה בלה... ויש שם אנשים שיש להם את הטלפון ומפחדידים ואני סתומה לא ניכנסתי באותו זמן שפירסמו וגם מסתבר שמפרסמים את זה גם ביהאו גרופס!!!!!! אני פוסטמה!!!!

Miss Kitty

New member
ואת חושבת שזה הטלפון האמיתי כי....?

גם אם זה נכון, את לא חושבת שזאת חדירה לפרטיות להתקשר אליו אם הוא לא רוצה? יש סיבה שהוא לא מפרסם את הטלפון שלו חופשי לכל מי שרוצה. תתחשבי בו!

help me Nick

New member
אז זהו שהוא כן מפרסם...

את הטלפון שלו...ויש מעריצים שמתקשרים ואחותו עונה... יש לו מלא טלפונים והוא משנה אבל עדיין הוא מחלק בעיקרון את המספר טלפון שלו להרבה אנשים... ואני יודעת שזאת חדירה לפרטיות...אבל אני מעריצה אז....!!!

Miss Kitty

New member
אז...???

זה שאת מעריצה, זה לא אומר שאת יכולה להתקשר אליו חופשי! הוא לא חבר שלך.. הוא בנאדם רגיל שיש לו טיפה יותר כישרון מלאנשים אחרים...

help me Nick

New member
כן אני יודעת...

אבל גם ככה הוא לא עונה לטלפון ואחותו עונה נדמה לי אנג'ל... וגם ככה חצי מהעולם מתקשר אליו אז מה זה משנה אם גם אני?!?!?

Miss Kitty

New member
יודעת מה?

תהני לך.. תתקשרי ותדברי עם ניק/אנג'ל. אה, סורי.. את לא יכולה.. אמרת בעצמך שאת טיפשה ועכשיו אין לך את הטלפון. באסה.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifבנות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

די די די .... כולנו אוהבות את בקסטריט וכולנו אוהבות את ניק אבל כל אחת במידה שונה... אז בואו נפסיק עם זה כאן
|מנסה בכוח לא להישמע כמו גננת|

help me Nick

New member
טוב עזבי... החיים טובים!111

ווווווואאאאייייייי אני עדיין לא מאמינה שיש לי תמונות!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
מה לעזאזל אחותו קשורה פה?!

מה הקטע הזה? מה נראה לך שהיא יושבת שם ומחכה לטלפונים ובגלל זה מותר לך להתקשר? בואי נגיד שזה מזל שלא היית שם באותו יום כי אין שום הצדקה להטריד מישו ואת אחותו... (פאק מה נסגר עם אנג'ל?!) ותאמיני לי אני יודעת... וגם, אם הוא באמת מחלק את הטלפון שלו, דבר ממש טיפשי לעשות אבל החלטה שלו, את תקבלי אותו ביום מן הימים אם באמת תנסי... אבל משום מה לא נראה לי שהוא נכנס לפורום הזה ופרסם את הטלפון שלו, לא כפרסום לעצמו או לאחותו... שד"א יש לה את החיים שלה עם החברים והחברות שלה, ואפילו שכנראה שהיא עושה את זה היא לא צריכה גם את המעריצים של האחים שלה... אבל שוב, החלטה שלה...

Bones girl

New member
חוץ מזה-

מה יצא לך מלהתקשר אליו?! אם היו מתקשרים אליך כל שניה דבר ראשון זה היה מרגיז אותך בטרוף! ואין מצב שאחד מהמשפחה יושב ועונה לטלפונים כי זה מציק בשלב מסויים! ולמה שזה יעניין את אנג'ל המריצות של אח שלה?! וכן, גם לה יש חיים.... דבר שני את בכלל לא היית יודעת או זוכרת עם מי דיברת ועל מה אז מה הקטע?! בכול אופן אין מצב שזה הטלפון שלו באמת....

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifרגע, שאני אבין-

ניק כתב את הטלפון שלו בפורום אחד? או שמישהו כתב טלפון ואמר שזה של ניק? בכל אחת מהאפשרויות, אין מצב שזה באמת נכון...

help me Nick

New member
לא ניק לא רשם...

אבל שהוא הולך למועדון או משו כזה רואה אחת שמוצאת חן בעינו הוא נותן לה את הטלפון שלה! ואחרי זה הוא מתפלא למה אנשים מתקשרים אליו עם הו אמביא לכל בנאדם את הטלפון שלו! ובקשר לאנג'ל אני לא יודעת זה מה שרשמו בפורום...

LiOr CaRtEr

New member
אממ.. שמעי

מותר לבנאדם נסות לחיות חיים כמה שיותר "נורמליים" מהבחינה של לא לחשוב על עצמו כסלבריטי ואם הוא רוצה בנות אז בטח שיש מצב שהוא יתן להן את המספר טלפון.. אבל זה לא אומר שהן צריכות ללכת ולהפיץ את זה.. וזה גם אל נקרא שהוא נותן את המספר שלו לכל העולם! הוא מתחיל עם בנות!!! gee...

vashla

New member
טוב,ראיסה-את רוצה להתקשר?

תתקשרי. מה איכפת לכן? זו לא בעיה שלכן..

למעלה