Student Survivor 2

Lady in red2

New member
Student Survivor 2

http://www.studentsurvivor.org.uk/2/ משחק סימולציה שבו אתם מנהלים חיים של סטודנט/ית. למי שיצא לשחק בחלק הראשון של המשחק, עכשיו ניתן לשחק בחלק השני (הימני מבין השניים), שבו אפשר לבחור אם אתם רוצים לגור עם ההורים או עם שותפים לדירה. למטה יש מצפן שבו אפשר לצאת וללכת לאוניברסיטה, לחנות, לבנק וכד'. בשורה למעלה כותבים פקודה לדמות שלכם (eat, drink, sleep, study וכו'), וכדי לדבר עם דמויות לחצו על השם שלהם שמופיע מעליהם (לא עם כולם יש את האפשרות הזאת). שימו לב שאפשר לשמור את המשחק.

Lady in red2

New member
שכחתי לציין

לא חייבים לשחק קודם בחלק הראשון כדי לשחק בשני.

ghsi100

New member
כן תעשי דחוף מצאית פקודה חדשה בבית

kiss חחח ויש bed

Lady in red2

New member
פעולות שמצאתי באיזשהו אתר

eat sleep wash hands wash face toilet shower vacuum water plant tidy make tea make hot chocolate snack drink water beer wine lava study work check balance watch tv play playstation wash dishes go to uni go out go to pub order pizza (כשנגמר האוכל בבית) order chinese (כנ"ל) shop dance listen to music phone wash clothes relax play guitar play yoyo skateboard brush teeth play ball play golf play football refill water tank empty bin make coffee cook surf internet newspaper magazine exercise juggle ouija

ToryMaster

New member
מgamershood?

ראיתי רשימה דומה מאוד בפורום שם, ולדעתי זה מתייחס למשחק הראשון, כי הרבה מהפקודות שם לא משתלבות בשני.

Lady in red2

New member
זה מ-lazylaces

נראה לי שזאת רשימה שונה. ניסיתי את רובם ופקודה אחת לא עבדה לי (work בבית) .

ToryMaster

New member
כן כי אי אפשר לעבוד בבית בשני.

כל האחרים עבדו?
אני חייבת לנסו תאת זה שוב.

ghsi100

New member
זה די משחק מתומתם לצערי

כי איך אתה משיג כסף ואיך אתה לומד לא הבנתי כלום וזה משחק מאוד לא מובן אז תני הסבר קצר ןתני פירושים לפקודות

Lady in red2

New member
המטרה היא לסיים את התואר

שימו לב שיש למטה מד זמן וככל שמתקדמים עם הזמן מתקרבים לתעודת סיום. כדי לעבוד ולהרוויח כסף, צריך ללכת לאוניברסיטה ולקרוא את המודעות דרושים שם (כשעושים פעולה כלשהי באוניברסיטה, עוברים דרך לוח המודעות ואז יש שאלה "האם אתה מעוניין לקרוא את המודעות"). אפשר להגדיל כל מודעה וכדי להשיג את העבודה שהיא מציעה, פשוט צריך לעשות מה שכתוב שם. למשל כדי לעבוד בסופרמרקט (Big Shop), לפי המודעה צריך ללכת ל-Big Shop ולרשום "big application". שימו לב גם לשאר ההצעות שם.

ToryMaster

New member
היי

יצא לך לנסות לעבוד בבר במקרה? לא הצלחתי להבין איך לשרת אותם.

למעלה