Stripped Tour Book - איפה ?

DirrtyShay

New member
Stripped Tour Book - איפה ?

מאיפה לעזאזל אפשר להשיג (=לקנות) את אותו ?????????????????? אני רוצה את זה מאוד מאוד מאוד ! הרצתי חיפוש באיביי ולא מצאתי, חיפשתי בגוגל ורק מצאתי תגובות של אנשים שקנו וסרטונים וגלריות. מישהו/י יכול/ה לעזור לי ? חייב להשיג את זה, אחד הדברים השווים שלה מהתקופה.

Harel1444

New member
תנסה בדיל אקסטרים

זה בדיוק כמו איביי..יכול להיות ששם יש

DirrtyShay

New member
יוווווו תודה !!!! וגם יוווווווווווו איזה מחיר

לא מצאתי באיביי כנראה בגלל שחיפשתי את זה כל פעם תחת השם : Stripped Tour Book.. וואי איזה מחיר לא אנושי אך מתקבל על הדעת בגלל שזה לאספנים. אם זה היה עד 100 שקלים עוד איכשהו הייתי מזמין אבל.. 85$ (כולל משלוח) = 321 שקלים, פיי המון. איזה באסה. תודה רבה על העזרה בכל אופן, מקווה שלאט לאט המחיר יירד, או יותר נכון מהר מהר המחיר יירד.

2Dirrty4U

New member
אל תבנה על זה שהמחיר יירד

כמו שאמרת בעצמך - זה פריט לאספנים וזה פריט די נדיר אז ככל שהזמן עובר כך הערך שלו עולה ואיתו עולה גם המחיר.

DirrtyShay

New member
האם להזמין מאמזון לארץ אפשרי ?

עכשיו אחרי שאני יודע את השם מצאתי גם באמזון, השאלה איך אני יודע שהוא שולח לישראל ? אני יותר מתמצא באיביי ושם לא ממש כתוב לאן הוא שולח, גם באמזון אני מפחד לרכוש כי שם אין Paypal כמו באיביי ואז אתה בטוח לא משנה מה יקרה יש לך גיבוי. אלא אם כן יש לכם משהו לחדש לי. אשמח לכל עזרה וחוות דעת בנושא. ושוב תודה למנהלת החמודה שלנו שעזרה לי מאוד עם השם האמיתי ולא המפוברק שהמצאתי.

למעלה