Strip Dance .....

איזה כיף!!

רק לא הייתי קוראת לזה "כלי להעצמה נשית" "חגיגה לנשיות" מה זה השטויות האלה??
אני בטוח לא צריכה עמוד בשביל לחגוג את הנשיות שלי :)))
מה שכן הייתי מסתכלת על זה בהחלט כעוד משהו נפלא שאפשר להכניס בתוך הזוגיות.

מה דעתך הפמניסטית בנדון?

אני די מזדהה עם ההסתייגות שלך

( רק לא הייתי קוראת לזה "כלי להעצמה נשית" "חגיגה לנשיות" מה זה השטויות האלה??)

מעבר לזה
לא זכורה לי עד הלום אישה שהכרתי, שהיה נוח לה עם גופה (מהמלאות יותר, ועד לדקיקות ללא יוצא מהכלל)
כך שטרם היה לי העונג להיתקל באישה שהיה בכיף שלה ריקוד כזה נניח בערב שיושבים עם חברה בסלון :)
וגם לא במסגרת פרטית של 1X1 ...

בהחלט חושב שזה משהו נהדר שאפשר להכניס לתוך קשר, רק תוהה, איפה הן ... ? :)

drorbar19

New member
אחד הדברים היותר דביליים

שנשים המציאו.
קצת אחרי תחתוני התחרה, הביריות והחזיה האדומה עם השקוף בפיטמה.

אם מישהו צריך שבת זוגו תרקוד כך בכדי שיבוא לו לפרק אותה, אז כנראה שהזוגיות שלהם לא בשחקים. אנחנו אמורים לרצות את בנות זוגנו (ולהפך, הן אותנו) גם בלי כל הצעצועים מסביב.
קצת יין והשמחה רבה...

דרך אגב, אם לא יצא לך להיות עדיין עם אף אחת שהיה לה נוח עם גופה, אז אתה אשם ולא הן. באחריותך לגרום להן להרגיש הכי נוח עם גופן כשהן איתך. בד"כ זה יוצא באופן טבעי.

b e c k y

New member
תרשום ביומן - 17.4.13

הסכמנו על משהו.
לא שיש לי בעיה עם ריקודים ארוטיים 1/1. ברמה העקרונית זה נשמע לי סבבה אם כי באופן אישי, אני ארגיש קצת דבילית (גם לרקוד וגם לצפות)

drorbar19

New member
נו

אז יהיה מה להראות לנכדים

את יודעת, נראה לי שאנחנו דווקא מסכימים על הרבה דברים, רק קשה לנו (בעיקר לי, כי אני מגזע של קשי עורף במיוחד) להודות בכך.

ואת יודעת עוד משו - הסוף של מה שכתבתי לבחור, היה יותר נכון מההתחלה של מה שכתבתי. וכשאני חושב על זה קצת לעומק, אז נראה לי שבאווירה הנכונה, עם הכימיקלים המתאימים והמוזיקה המושלמת, דוקא היה יכול להיות נחמד שזו שאני אוהב תרקוד לי ככה (ואני בטח אצטרף בגמלוניות קלה)... זה עלול להתפתח אפילו למשהו משעשע למדי.

אתה רואה

כשאתה חושב על הדברים שוב לעומק, התשובות שלך יותר שוות ואמיתיות :))

אחינו

אני מוכן להיות אשם בכל מה שצריך (אחרי הכל הייתי נשוי מספיק שנים כך שיש לי ניסיון...)
ועדיין - לפעמים, התזות שלך למרות היותן חדות וברורות - לא בהכרח פוגעות במציאות

drorbar19

New member
יכול להיות שאתה צודק

אני בס"כ כותב רק ע"ס נסיוני הדל.
אני מסכים איתך שלא קיימת בחורה שלא תשמח אם תגיד לה שהיא רזתה מעט, אבל באופן כללי, אם היא רואה שאתה באמת רוצה אותה ולא סתם עושה הצגות או מנסה לסמן V, אז גם אם היא מאוד לא דוגמנית, היא בהחלט תרגיש כך שהיא איתך.
ואני מניח שגם עבורך זה כך, שגם לך נעלמו כבר הקוביות מהבטן, ובכל זאת אם אתה עם מישהי שבאמת רוצה אותך, אז בכלל לא מפריע לך להסתובב לידה באור מלא ובלי חולצה.

יעידו על כך כנראה טוב ממני הנשים

ולאו דווקא אלה שלי הייתה הזכות לפגוש/לראות ללא בגדים.
אבל בפועל, זה בכלל לא תלוי בי או בך ובמידת הפירגון והביטחון שאנחנו נותנים.
וזה אגב חורג מהמסוגלות להסתובב לידך ערומה או לעשות את זה באור ..

ואגב אחרון ... אתה מוזמן לשאול את בקי (מעבר לשמחה המובנת על זה שהיא מסכימה איתך לשם שינוי :), למה היא לא תרגיש נוח לרקוד בעצמה, או לצפות בזה ...
שם העניין :)

drorbar19

New member
היי אחינו

לא הבנתי את מה שכתבת.
אם היא מסתובבת לידך ערומה אז היא דווקא כן מרגישה טוב עם עצמה. לא?

ואני דווקא בטוח לחלוטין שבקי תרגיש נוח מאוד לרקוד בעצמה, אבל מעריך שהיא תחשוב שזה בזבוז זמן (ובחלק גדול מהפעמים אפילו אסכים איתה).

חחחח

הוא שניסיתי להגיד לך קודם .. לגבי התזות שלך.
זה שהיא מוכנה להסתובב לידך עירומה, או לעשות את זה באור - לא אומר שהיא מרגישה בנוח עם הגוף שלה.
היא אולי מרגישה בנוח (יחסית כמובן) להסתובב עירומה לידך.

נסה לקחת את זה לנושא של STRIP DANCE ואתה נכנס (לדעתי לפחות) לעולם חדש של סוגיות בקיום ובהוויה הנשית (לדוגמה - ביטחון עצמי, שוויון בין המינים, שליטה, השפלה וכדו' ..)
ואין לי מושג לגבי מה תרגיש בקי .. רק תחושה :) וכזו שלא תואמת את מה שכתבת ..

b e c k y

New member
הייי.... להרגע

בקי מרגישה מ-ע-ו-ל-ה עם הגוף שלה ואין לה שום תסביכים בעניין.
מי שמכיר אותי יודע שיש לי נטיות נודיסטיות קשות. ובכלל, אני מהממת

לגבי הריקוד, זה יותר קשור לדעתי לעניין של "להתחפש" מאשר לריקוד עצמו. אני לא בעניין באופן כללי.

- למידת הפירגון של בן הזוג יש תפקיד ע-צ-ו-ם!!! דימוי העצמי שלנו הנשים. עם בני זוג שהרגישו טוב עם עצמם ואהבו את המראה שלי, הרגשתי נינוחה ויפה. ועם בני זוג שהיו חסרי ביטחון בפיסיות שלהם ולא ידעו להחמיא לי, הרגשתי פחות משוחררת. וזה ממש לא קשור לאובייקטיביות של המראה.

אני בחורה גבוהה מאד. ואין לי שום בעיה עם זה. אבל היו גברים, שלמרות שהיו גבוהים ממני, לא אהבו את הגובה ואף היו שאמרו לי שבגלל זה, הם לא נמשכים אלי. אמירה כזו היא נוראית ומחלישה. כאילו אני צריכה להנצל על משהו שאין לי שום שליטה עליו. באותה מידה אני חושבת שאשה שמחמיאה לבן הזוג שלה על הדברים היפים שבו, מעצימה אותו והופכת את חיי שניהם לנפלאים. בכל אחד יש יופי ובכל אחד יש אי שלמות. החכמה היא כמובן לקבל גם את זה וגם את זה.

ismeralda100

New member
שונאת את החזיות שרואים את הפיטמות

כאילו - בשביל מה זה חזייה?
דבילי.

השורה התחתונה שלך..

גבר שיודע מאפשר לתת לאישה להרגיש נוח עם גופה כשהיא איתו..

אמיתית ונכונה כלכך

drorbar19

New member
אתקן טיפה:

הוא לא חייב להיות "גבר שיודע".
מספיק שהוא יהיה חרמן מאוד. זה בד"כ עושה את העבודה וגורם לבת זוגו להרגיש מאוד נחשקת. דבר שהיא משייכת למראה המהמם שלה.

לעיתים קרובות יותר ויותר יוצא לי לראות איזו זוועה מוזנחת אחרי פרק ג' או ד' ,שיוצאת לה עם בחור בן 20 שכנראה היה חבר של הנכד שלה (הוא בד"כ מאלה שבנות גילו לא ממש תסכמנה להראות איתו בפרהסיה), ומרגישה כמו אלילת מין מרוב שהוא מטפס עליה ליד כולם.

מה שאומר שויאגרה זה יופי של תרופה פכיאטרית שאפשר לתת לבן זוגה של הפציינטית האמיתית.

אופפ עכשיו הרסת

גבר שיודע..לעולם לא יהיה בחור בן 20

הוא גבר..עם קצת שיבה בחוכמתו.

התשובה היא מאוד פשוטה

זה נכון שמעטות הנשים בעולמנו בכלל ששלמות עם הגוף שלהן עד הסוף ...
וזה לא חשוב אם זאת מישהי שמנה, מלאה, רחבה, צרה, רזה וכל האפשרויות שקיימות בין לבין.
יש אבל הבדל גדול מאוד, בין מישהי שמרגישה הכי נוח שבעולם עם בן הזוג שלה, עם הבן אדם שהיא אוהבת, לאחר תהליך של הכרות והגעה לאינטימיות לבין אותה אישה שלא מרגישה בנוח מחוץ למיטה המשותפת שלהם או מול פרטנר חדש.
אלו תהליכים שלרוב אתה תמצא רק בזוגיות ואהבה ולא בקשרים אחרים.
אני מניחה ששם אתה תמצא את התשובה לשאלה שלך :))

למרבה השעשוע

נדמה לי שכל אלה שהתראיינו בכתבה - רווקות .. ללא זוגיות ואהבה :)
קצת בעיה.

וגם אם בתיאוריה אני מוכן לקשור "עומק" של קשר לנוחות אחד בחברת השני ולנגזרות של הנוחות הזו - הפרקטיקה שבתוך כל אישה ואישה לעצמה תוכיח לעניות דעתי הבלתי מלומדת - שלא.

טוב שציינת

עניות דעתך הבלתי מלומדת :)
שאלת בגדול איפה הנשים ההן ... עניתי את עניות דעתי המלומדת מעצם היותי אישה ותו לא ...

למעלה