strikeout ב- datagrid

orengolan

New member
strikeout ב- datagrid

שלום, אני רוצה להציג הנחה של מחיר של מוצר ב- datagrid. כדי להציג את ההנחה אני מעוניין שהמחיר הישן יופיע עם קו לרוחבו (strikeout, את זה אני יודע לעשות) ושהמחיר החדש יופיע מתחתיו. אשמח לעזרה, תודה.

nattygur

New member
שתי אפשרוית

1)אתה צריך לייצר DataSource אשר יכיל את הנתונים כולל שורה שמציגה ערכים אחרי הנחה. 2) לחילופין אתה יכול להשתמש ב TemplateColumn וב Template ע"מ לעצב תצוגה ב Cell של מחיר - ירידת שורה - מחיר אחרי הנחה.

orengolan

New member
הצעה מצוינת אבל....

היי נתי, אני מקבל את הצעתך, אני יעשה עמודה TEMPLATE (LABEL. אתה יודע רק, מה הקוד ירידת שורה ב-LABEL? תודה.

orengolan

New member
או קיי אבל...

BR זה דרך ה-SCRIPT, יש אפשרות לבצע את זה דרך הקוד של ה-VB (בצד השרת)? תודה. נ.ב. גלעד, מה קורה לא שומעים ממך. דרך אגב זה תומר, לא שאני מתבייש להכנס מהחשבון שלי, פשוט אין לי חשבון עדיין ולכן אני נכנס ביינתים דרך זה של אורן. מקווה שאין עם זה בעיה, בהזדמנות אני יעשה חשבון. שוב תודה, תומר

orengolan

New member
ברור

ברור ש-BR זה חלק מה-HTML, איך ניתן לעשות זאת שלא דרך ה-HTML כלומר דרך הקוד (VB)? ההודעות לעי"ל שמדברות על "דברים" היו מכוונות אלי (היו אמורות להיות משורשרות לשאלתי)?

yuval k

New member
נכון, כי לא כתבתי בה תוכן

כדי לרדת שורה בקונטקסט וובי, אתה חייב לתת את התגית br. אין שום דרך אחרת להגדיר את זה לווב. אם התכוונת למשהו אחר, פרט.

orengolan

New member
הנה הפתרון

אחרי עמל רב מצאתי את הפתרון. מה שרציתי בסך הכל זה איך עושים n\ ב- VB. התשובה שחיפשתי ומצאתי זה עתה היא: vbCr. כעת כשאני יודע לעשות ב-DATAGRID שתי שורות בעזרת ה- vbCr, הייתי רוצה לדעת איך אני עושה שאחת מהן תהיה STRICK OUT והשניה לא. תודה, תומר

למעלה