strbase for my archer

nadavv2

New member
strbase for my archer

יאללה סיימתי מרץ ופתחתי קשת כמה נקודות לשם לו בstr? עזרה בבקשה

Hasselblad

New member
ברוך הבא

היי נדב ברוך הבא לפורום. אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 168 בשרת ברה. אשמח אם תציג את עצמך
. לגבי השאלה שלך יש לנו כמה קשתים בפורום שאני מאמינה שישמחו מאוד לעזור לך. השתלבות נעימה

nadavv2

New member
היי סיון

שמי נדב.. בן 14.5 בין הקטנים אם לא אה ליד כולם פה משחק בשרת ברה

Hasselblad

New member
שמחה להכיר

יש לנו הרבה חברי פורום בברה, ואתה מוזמן להצטרף לגילד שרוב חברי הפורום מברה נמצאים בה (אם תכתוב את השם של השחקן שלך). יש לנו חברי פורום כמעט בכל הגילאים.

MomerS

New member
היום עברתי לברה אפשר להצתרף לגילד?

קוראים לי HYomerYH

MomerS

New member
שלום

לגבי השאלה: יש לך בסטאסים כפתור שקוראים לו auto-assing זה מעלה לך את הסטאסים אוטומאטית אבל אם בא לך לבד
אתה צריך שמספר הstr יהיה כמספר הרמה

nadavv2

New member
יש לך טעות

אם אני לוחץ auto assain אז אני יהיה קשת רגיל ולא lowstr

nadavv2

New member
לא אבוד הוא פשוט קשת רגיל

אני פשוט רוצה קשת אם פחות str ויותר dex ככה הוא יותר חזק הבנת?

שריתושי

New member
אבל זה בתנאי שיש לך מימון גבוה

לספק לעצמך ציוד עם הרבה STR כדי שתוכל להחזיק קשתות נורמליות..

בדיוק לפי הציוד שלך

אתה צריך שיהיה לך מספיק בישביל הקשת לרמה שלך נכון(אלא אם כן התכוונתה ל- STRLESS ) ? אז אם אתה צריך *נגיד* 40 STR בישביל קשת לרמה שלך ויש לך בגדים שמוסיפים 15 STR אתה צריך שה- 15 האלו + ה- STR הבסיסי שלך יצאו 40 (לא יותר כי אז זה סתם STR מבוזבז) אז 25+15=40 שזה היעד (ההיפוטתי) שלך ועוד דבר..... על מתי להעלות מה: תעלה את ה-STR הדרוש הכי קרוב לרמה שאפשר ככה ברמות יותר נמוכות היה לך יותר STR(כי ברמה יותר נמוכה אין לך קשת יותר טובה מקשת לרמה שלך) ואז כשאתה מגיע לרמה שבה אתה מקבל קשת חדשה רק אז יהיה לך מספיק STR כדי ללבוש אותה אם ניקח את הדוגמא של מיקודם: אם יש לך עם התוספות 35 STR ואתה צריך עוד שתי רמות בישביל הקשת של ה- 40 STR אז ברמה הבאה תעלה את הדקס שלך ורק ברמה שבה אתה יכול להשיג את הקשת תעלה ל- 40 וככה ברמה הקודמת היה לך יותר DEX ואתה עדיין יכול ללבוש את הקשת ברמה המתאימה

למעלה