Strawbs - הסקר

מורנא007

New member
Strawbs - הסקר ../images/Emo210.gif

אתם מוזמנים לבחור באלבום הכי טוב של הסטראבס. מצורפת רשימת עזר.
All Our Own Work (Sandy and the Strawbs) (67), Strawbs (69), Dragonfly (70), Just a Collection of Antiques and Curios (70), From the Witchwood (71), Grave New World (72), Bursting at the Seams (73), Hero and Heroine (74), By Choice (74), Ghosts (75), Nomadness (75), Best of (78), Deep Cuts (76), Burning For You (77), Deadlines (78), Don't Say Goodbye (87), Preserves Uncanned (90), Ringing Down the Years (91), A Choice Selection of Strawbs (92), In Concert (??, recorded '73)​

B a z a

New member
Grave New World

גם From The Witchwood נפלא, דווקא Hero And Heroine אלבום ממש רע לדעתי, חוץ משיר הנושא, באלבום הזה יש להקה אחרת ולא סטרובס האמיתית, חוץ מקאזינס.

giloni

New member
הנה אני מפתיע אתכם

1. Ghosts - השיא של הלהקה מבחינה מוסיקאלית והחיבור המלא (והאחרון) בין הפולק-רוק האקוסטי לרוק הסימפוני. 2. From the Witchwood - אלבום הפולק-רוק הבריטי השני בטיבו בכל הזמנים (אחרי Liege and Lief של פיירפורט) 3. STRAWBS - האלבום הראשון שלצערי לא ממש מוכר בארץ. חוויה של פולק-רוק פסיכדלי. יחיד ומיוחד. כמובן שכל השאר באים בסדר מופתי אחרי Grave ואחרי Bursting ולפני לא מעט אלבומים של להקות שהתחרו כאן בשבועות האחרונים. יקי

giloni

New member
ויישר כח למורנא

על ההחלטה לשלב את הלהקה הזו בסדרת הסקרים שלך.. יקי

John Barleycorn

New member
פורצים מהתפרים

הוא האלבום האהוב עלי של החבורה הזו. יש בו את קטעי הרוק המתקדם היפים ביותר שלהם בצד להיטים מושמצים שגם אותם אני אוהב, כיאה לאספסוף גאה. אלבום מהנה מאד בהאזנה רצופה (גם Grave New World).

pinnacle

New member
Grave New World

האלבום הכי נגיש שלהם שאני הכי מתחבר אליו מכל האלבומים. לא מצליח להתחבר ל-FROM THE WHITCHWOOD (אולי זה רק אני), לדעתי ריק וויקמן פרש בזמן, לטובת הלהקה (בלו וויבר השתלב בה יותר טוב, ראה האלבום המדובר וגם BURST), ולטובתו האישית (YES וקריירת הסולו שלו).

eliavtu

New member
אולי תיקח את כל המנצחים במשאלים

או את השניים/שלוש הראשונים אם מגיע להם ותעשה סקר של הדיסק הכי אהוב בפורום ?

מורנא007

New member
אז נקבל Dark Side of the Moon

הרעיון שלך טוב, אם אנשים יסבירו מה הם אוהבים באלבום.

מורנא007

New member
תודה

אני אכן גולש שם ומשתתף. הבעיה בפורום השני היא הגבלת הזמן ל- 1980., אני חושב שאתם מפספסים הרכבים חשובים שאין מקום אחר לדון בהם.

למעלה