Stratovarius

avico441

New member
Stratovarius

יש לי עכשיו את כל האלבומים שלהם, אבל זה פשוט כל כך הרבה! אולי תוכלו להמליץ לי מאיזה אלבום להתחיל? הישנים טובים יותר, או החדשים? ועוד משהו לא קשור... Symphony X וMajestic הם להקות פאוור מטאל, או פרוגרסיב מטאל? תודה =]

avico441

New member
תודה =]

i'll give it a listen

Musta Susi

New member
תשמע את Elements part 1 וInfinite

Majestic פאוור (או שאני מתבלבל עם Majestie) על Symphony X יש יותר מדי חילוקי דעות...

avico441

New member
לדעתי אתה מתבלבל עם Thy Majestie

כי Majestic נשמעים בדיוק כמו Symphony X
תודה =]

visions, infinite, elements 1+2

וfright night אלוהות של דיסקים. מאג'סטיק עד כמה שאני יודע הם פאוור כמו גדולים, על סימפוניX יש וויכוח, לטעמי הם פרוג'-פאוור, ולכן הם מקובלים בפורום זה.

NecroSight

New member
לדעתי תסתכל על זה ככה....יש להקת

פאוור כמו סימפוני איקס מהבחינה של שבירת מקצבים או שימוש במקצבים לא רגילים...פרוגרסיב הם בטוח..אם אתה רוצה להתווכח לגבי משהו זה אם הם פאוור או לא

Blade Of Fire

New member
ליריקה-לכן סימפוני אקס

נכנסים לתחום הפאוור (וכן-הם יותר פרוג מאשר פאוור)....

avico441

New member
מגניב =]

מה השיר הכי יפה שלהם לדעתכם? אני הולך עם out of the ashes

Kezia

New member
Through The Looking Glass

ללא ספק. ואחרי זה Accolade 2. חוץ מזה יש להם שני סימפוניות רוק מעולות : The Odyssey ו Divine Wings Of Tragedy

שיר? אי אפשר, אלבום מילא

האלבום הכי טוב זה Divine wings of tragedy ואחריו Twilight in Olympus (שיש לי מקורי) ואחריו V אני יכול להגיד שה5 שירים האהובים עלי: 1.Of sins and Shadows 2.Church Of The Machine 3.Evolution 4.Candelight Fantasia 5.Absence of Light

Judass

New member
Episode

הכי טוב שלהם בדרגות , וכנראה הכי טוב שיוציאו, לא מתישב בכלל בחיקוי ההאלווויני המתקתק הרגיל והמגעיל שלהם. אלבום מצויין. Judas

למעלה