STRATOS

the greek

New member
STRATOS

במשך השיטות שלי באתר MAD היווני ותוך כדי צפיה בקליפים נתקלתי בשיר שמבוצא ע"י NOTIS SAFIANAKIS . ביצוע חביב אך המקור... המקור מושר ע"י STRATOS DIONISIU אחד מזמרי הלאיקה המובילים אך לצערנו כבר לא בין החיים. האיש מעניין עם ביוגרפיה מרתקת ("סרט טורקי"). בהמשך אנסה לתת מספר נקודות בחייו. בינתים ננסה לטעום את שיריו, תהנו Άκου βρε φίλε Διονυσίου Στράτος Μουσική/Στίχοι: Σούκας/Κοφινιώτης Άκου βρε φίλε να δεις τι κρίμα στα δάκρυα της έπεσα θύμα Καρδιά δεν είχε στα στήθια μέσα ήτανε ψεύτρα, δεν είχε μπέσα Μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις είναι επικίνδυνα να τ' αγαπάς Θα σε γελάσουνε αν τα λατρεύεις θα σε πληγώσουν και θα πονάς Άκου βρε φίλε να δεις τι κρίμα στα δάκρυα της έπεσα θύμα Έκανε τάχα πως μ' αγαπάει τώρα πονάω κι η αλήτισσα γελάει Μάτια που κλαίνε... הקשב ידידי סטראטוס דיוניסיו לחן: סוקאס מילים: קופיונוטיס הקשב ידידי, תראה כמה חבל בדמעותיה נפלתי קורבן בתוך החזה לב אין לה היא הייתה שקרנית ותו לא לעיניים שבוכות אל תאמין מסוכן להתאהב בהן הן ירמו אותך אם תחשוק בהן הן יפגעו בך ויכאב לך הקשב ידידי, תראה כמה חבל בדמעותיה נפלתי קורבן היא כאילו אהבה אותי עכשיו כואב לי והפושטקית צוחקת לעיניים שבוכות ... AKU VRE FILE AKU VRE FILE NA DIS TI KRIMA STA DAKRIA TIS EPESA THIMA KARDIA THEN EXI STA STITHIA MESA ITAN PSEFTRA, THEN IXE MBESA MATIA PU KLENE MIN TA PISTEVIS INE EPIKINDINO NA TA 'GAPAS THA SEGELASUNE AN TA LATREVIS THA SE PLIGOSUN KE THA PONAS AKU VRE FILE NA THIS TI KRIMA STA DAKRIA TIS EPESA THIMA EKANE TAXA POS MA 'GAPAI TORA PONAO KI E ALITISA GELAI MATIA PU KLENE… הקישור מצורף, נא לבחור בשיר השלישי

F a d i

New member
ווואווו ד'ה גריק איזו טלפתיה מדהימה

היום ממש שאלתי את עצמי מה התרגום של השיר הזה....משהו לא יאומן! שיר יפהפה של "דיוניסיו"...והחידוש של "ספאקיאנאקיס" נותן לדיוניסיו כבוד... תודה ענקית ידידי

the greek

New member
בבקשה

בקישור הזה http://uk.real.com/freeplayer_r1p.html?&src=ZG.uk.sp_chc.sp_chc.sw.chc בחלק הימני התחתון מופיע כיתוב Download the Free RealOne Player Only זה המקום שממנו צריך להוריד את התוכנה. שמה: REAL ONE PLAYER ושמה בגירסאות הישנות יותר REAL MEDIA PLAYER בהצלחה

למעלה