Straight From The Lab EP

• פותח הנושא m a r
  • פורסם בתאריך
עוד מעט עוד מעט דיסק חדש----->

החרישה חוזרת. המערכת מתחרפנת. אמא משתגעת. אבא מצטרף. אח שלי שומע שירים שלו בסתר. החברות משתגעות. אני מאושרת.

חיחי זה בדיוק ככה בבית שלי כשיש

דיסק חדש שנחרש.. אבל אני חושבת ש"דה אמינם שואו" זה הדיסק שהכי חרשתי עליו בעולם..

angela12

New member
שמעו משהו גדול!!

לידיד שלי יש יומולדת בדיוק בתאריך של אמינם! איזה גדול הא?

כיף לוווווו

אני זוכרת שהיה עוד מישו שנולד בתאריך שלו.. נראה לי מישו פה בפורום לא?..?

bLAck hALo

New member
התאריך של אחי ושל אחותי מקוללללל

ברטיני שפיך נולדה באותו תאריך
ב-2.12 והקטע שזה ההפך מהתאריך שלי-12.2

k k1

New member
חחחחחח אל תגזימי

בריטני חמוטה
וחוץ מזה את רצית את הדיוידי שלה בקניוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! אל תכחישי!!!! חחחחחחח ואיזה מגניבבבבבבבב שנולדתם בתאריכים הפוכים!! אהבתי! שוב ההורים שלך מתואמים!! חחח(אם לא הבנת אני יסביר לך במסן)

bLAck hALo

New member
רציתי של ציפי שביטטטטטטטט!!!!!!

ואני עדין רוצה! אוך ציפיל'הההההה בלי הפסקהההההההההההה ציפ'לההה בלי הפסקה! היי! בריטני היא בלעכס.

k k1

New member
חחחחחח גם ציפי חמוטה!!

ורצית של שתיהן!!!!!!! לא תצליחי להתחמק!!!!!!!!!

k k1

New member
מואהאהאהאהאהאה

הילה מעריצה של בריטני ספירס!! אני ידעתי את זה תמיד אבל עכשיו גם העולם(העולם פחחחחחח ה-3 אנשים בלחץ שיש פה) יודע את זה!!
מתי?! מתי יגיע הרגע שתודי באובססיה שלך לאילן ואילנית?! (טחחחחחחחחחח אלוהים מאיםה הקרצתי אותם????!!!!)

bLAck hALo

New member
חח מודה! אני מעריצת בריטני במסווה

(ככה כותבים את זה?!?!) של מעריצת אמינם! שיט! עלו עליי.. פאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! אילן? אילנית? או? אה? מו? מה?

k k1

New member
מה לעשות...מתישהו זה היה אמור

להתגלות...לא יכלתי להחזיק את הסוד הנורא הזה בבטן יותר..!!!!!!! וזה צמד זמרים ישראלים..מפעם..אילן אילנית!!

bLAck hALo

New member
גם לי זה היה קשה מאוד!

יצאתי מארון הפופ! אני חולת בריטני. חושקת במוזיקה שלה שעושה לי טובה בנשמה אוהבת את הקוללללללל המדהיייייייים שלה! וארגגג הגוף! הגוףףףףףף הזה שלה-כוסית-שווה-הייתי עושה אותה לפחות פעמיים.

angela12

New member
טוב, קרין מה את רוצה ממנה?

זכותה להעריץ את בריטני, הרי זאת לא אשמת בריטני שהיא נולדה בלי שכל...יש אנשים כאלה! ואתם במקום לתמוך בה להתנהג אליה יפה, אתם צוחקות עליה!! לא יפה! חסרי רגשות! אני לוקחת את פרוף שלי ועוזבת!

k k1

New member
לאאאאאא!! אל תעזבי!!!!!!!

חחחחחחח ותאכלס אני ממש לא שונאת אותה אבל הילה היא די אנטי פופ אז זה מצחיק לחשוב עליה אפילו כמעריצת בריטני..!

k k1

New member
טוב אני מחכה...

תעדכני אותי בקשר לתשובה שלו..

למעלה