Stored Procedures

Zeliran

New member
Stored Procedures

האם אפשר להשתמש בהן גם במסדי נתונים כדוגמת Access?

yaakov77

New member
לא נעים לומר

אבל.. קשקוש. השאילתות ב אקסס הן stored procedurs לכל עניין. ניתן לבצע אותן מado וכדומה.

adam222

New member
קשקוש

אני לא יודע מה מגדיר מבחינתך SP, אולי תואיל להסביר ולנמק את תיזת ה"אנטי קשקוש" שלך... ושאילתות Access אכן יודעות לעשות Select/Update/Insert/Delelte אבל זה עוד לא עושה אותן SP שניתן לשים Triger על שדה מסוים ובעת שינוי\עדכון להריץ SP...

yaakov77

New member
אינני חולק על כך

אך מבחינה תכנותיתי הן נחשבות sp, גם אם האפשרויות שלהן מוגבלות. בכל מקרה נימת דברי היתה מוגזמת ועל כך קבל התנצלותי.

Zeliran

New member
אם ניתן, הייתי רוצה לשים חוצץ..

למרות שאני לא מתמצא בכל סוג של מסד נתונים שקיים אני מאמין שבכל אכן קיימות ה Update/Delete וכו'... אך עדיין, איך שהבנתי מכאן וקראתי קצת בספרים, ה Stored Procedures אינן קיימות באקסס אני למשל ראיתי דוגמה לייצירת sp ב sqlServer, שביצירת ה sp קיימת אפשרות ב Visual Studio.net ליצור sp חדש למרות זאת, אם אני פותח מסד נתונים מסוג אקסס, אז לא קיימת אפשרות ליצור sp..

yaakov77

New member
יועיל

אם תפרט יותר ספציפית מה אתה מעוניין לעשות.

gilad g

New member
מסכים

SP יודעות לבצע סדרה של פעולות בבת אחת, (הכוללות טרנזקציות, מן הסתם) ואילו שאילתות של אקסס יודעות לבצע רק פעולה אחת. אמנם זה מזכיר SP, אבל זה ממש לא.

Zeliran

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נראה לי שעליתי על מחלקה סודית של מייקרוסופט! עכשיו הכל מובן! כל הזכויות שמורות
למרות שכנראה מישהוא כבר חשב על זה..

Zeliran

New member
אהמממ... מייקרוסופט?

כמו שאתה יכול לראות, היא אפילו מתועדת טוב מאוד..

Zeliran

New member
אהה. כנראה בגלל העומס הרב

הם היו חייבים להשבית את העמוד..

Zeliran

New member
ועכשיו, בפשטות

חיפשתי חיפשתי אך לא מצאתי הסבר מספק שיסביר לי בפשטות ולא יותר מדיי לעומק איך אפשר לעדכן (עדכון, הוספה הסרה) של נתונים למסד נתונים מסוג Access אולי מכירים איזהשהוא מקום טוב לקרוא על זה ? או.. משהו!?!?

למעלה