STORED PROCEDURES עם c#

• פותח הנושא mande
  • פורסם בתאריך

mande

New member
STORED PROCEDURES עם c#

שלום יש לי STORED PROCEDURES (ׁשמצורף אחרי השאלה) שכשאני מריץ את זה ב - SQL זה עובד טוב אבל כשאני מחבר את זה ל-DATASET לא משנה עם זה ב Visual Studio או ב- REPORTING SERVICES הוא לא ממלא את ה-DATASET או בגלל שהוא מייצר את הטבלה הזמנית בריצה או משהו כזה . את ה - STORED PROCEDURES הזה יש כבר הרבה זמן וזה עובד טוב עם תוכנות אחרות כמו POWER BUILDER אני מבין שאני צריך לבנות את ה- STORED PROCEDURES בצורה אחרת יש לי SQL 2005 ו- Visual Studio 2005 " STORED PROCEDURES" set ANSI_NULLS ON set QUOTED_IDENTIFIER ON GO ALTER PROCEDURE [dbo].[a] AS BEGIN select * into #a from auto_num select * from #a end

e y a l b

New member
אין קשר

ה SP מחזיר טבלה תבדוק מה אתה עושה עם מה שאתה מקבל

mande

New member
הבעיה היא

הבעיה היא ביצרת טבלה זמנית ב HELP של מיקרוסופוט מופיע כך Local or global temporary procedures can be created by using one number sign (#) before procedure_name (#procedure_name) for local temporary procedures, and two number signs for global temporary procedures (##procedure_name). Temporary names cannot be specified for CLR stored procedures. השאלה שלי מה התחליף ל select * into #a from auto_num select * from #a ושוב תודה רבה מראש

mande

New member
הבעיה שאני צריך ליצור טבלה זמנית

תודה לכל המישיבים אבל הבעיה היא אם אני מריץ את השאילתא בSQL אין לי שום בעיה ואני מקבל תוצאה הבעיה שהוא לא ממלא לי DATASET ON THE FLY למשל אם אני מריץ אותו שאילתא כך : select * into a from auto_num כלומר בלי סולמית ואז אני פותח Visual Studio מנסה לייצר DATASET יש לי את כל השדות אבל בגלל שאני מריץ טבלה זמנית ואין כלום בפנים ה- DATASET ריק מה אני כותב עוד שורה שימלא לי ב- משהו זמני ש - ON THE FLY ימלא לי את ה-DATASET ניסיתי גם בDATABASE מקומי שיש לי ויש לי הרשאות של ADMIN תודה מראש [email protected] 057-3104090

למעלה