Stop The Clocks - קניית האלבום

sok777

New member
Stop The Clocks - קניית האלבום

קניית אלבום Stop The Clocks [אלבום ה(לא)אוסף של אואזיס שקרב לצאת] כבר קיימת כעת באתר "מוזיקה נטו". לדף הקנייה לחצו כאן. האתר מוכיח בקיאות באואזיס אבל גם לא ממעיט בטעויות כגון: Whatever יהיה בפנים [ככה הם אומרים], הם נותנים את רשימת השירים השגויה [ואומרים כפי ש"הסאן" אמרו שיהיו 2 שירים חדשים- Stop The Clocks וBoy With The Blues] וגם אומרים שתאריך היציאה הוא ב30.11.06 ולא כפי שידוע לנו שהוא ב20.11.06. לפי המחירון שם הדיסק יעלה100 ש"ח כשיצא [מחיר יקר לחלוטין אך אפשר להבין זאת, דיסק חדש של אואזיס אחרי הכל] אך האתר מציע אותו ב90 ש"ח [בלבד]. מישהו ממכם מזמין? אני בינתיים מחכה.. או שאזמין בימים הקרובים. אם לא אזמין אחכה שיגיע לחנויות ואעשה השוואת מחירים. בכל זאת 90 ש"ח זה לא מעט כסף וחבל להיות פזיז ולהשקיע ישר. זה כבר מריח קרוב...Stop The Clocks! סער

RoySupernova

New member
רציתי להגיב ושכחתי..

קודם כל הקישור שנתת לקנייה לא בדיוק עובד.. הנה: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=11681 ודבר שני בקשר לוואטאבר כנראה שהסאן בלבל אותם.. כי יש להם כתבה קטנה וקצת יותר מוקדמת שאפשר לראות בעמוד של אואזיס למטה מימין ב"חדשות אמן" שבה הם באמת כותבים רק על TIOBI, וונדרוול, סופרסוניק, אקוויז ו- HTWA.. אז כנראה שהם ראו את הרשימה של הסאן, לא שמעו שהיא מזויפת והוסיפו את וואטאבר ואת דונט לוק בק אין אנגר (שכנראה לא ראית) לביקורת בעמוד הרכישה.. בקשר לתאריך היציאה הם באמת טועים.. אבל אולי זה התאריך של היציאה בארץ או משו כזה.. ואני אישית לא מתכוון להזמין.. אף פעם לא ממש הזמנתי משהו מהאינטרנט, לאו דווקא בגלל שאני חושב שזה לא בטוח, אבל סתם לא היה לי כוח לזה ולא נראה לי שאני יתחיל עכשיו עם האלבום הזה.. אז בקיצור אני פשוט יחכה ויקווה למחיר טוב בחנויות (חח יה רייט..)

sok777

New member
ראית כן, אבל הם בכלל הוסיפו את

כל השירים של הדיסק XD חחח.. לא שמתי לב שהקישור לא תקין, תודה. בקשר לתאריך- גם אני חשבתי אבל זה לא, כתוב "תאריך יציאה" ולא "תאריך מכירה" או משהו כזה.. לא יודע. אממ.. אני כנראה לא מזמין מראש. סער

sok777

New member
../images/Emo207.gif

היום 11 שנים ליציאת הסינגל המושלם- Roll With It
סער

RoySupernova

New member
מה שאומר שזה 11 שנים לריב עם בלר!

הידד! הטעות של דיימון אלברן שגרמה לבלר להדרדר! סתם, האמתי שאני קצת מרחם עליו.. ראיתי את החצי הראשון של הסרט ליב פוראבר והוא יצא שם מסכן ונואל מניאק.. נואל אמר כמה דברים ממש מפגרים על זה שהוא ממעמד הפועלים ואלברן מהמעמד הבינוני (אחת הסיבות היותר מפגרות שאואזיס ניצחו את בלר בסוף בקרב הבריטפופ הגדול).. הוא רק שוכח שגם לנון אלילו לא היה בדיוק פועל שחור..

sok777

New member
לא גרמה להדרדר.

אוקי אולי קצת.
עדיין, 1994 שנה של יציאת שני אלבומים מהגדולים שיצאו אי פעם. Definitely Maybe וParklife. בכל אופן, איך פאקינג שכחתי את זה?? אני לא מאמין. מגניב זה 11 שנה. שכחתי שזה ביום של זה היה.. כאילו, ידעתי אבל לא חשבתי על זה. זה היה Roll With It ואצל בלר Country House לא אהבתי את ההתבטאות הישנה של נואל ש"הלוואי שדיימון ובלר יחלו באיידס וימותו". זה הגעיל אותי. אבל האמת, זה לדעתי התקשורת הוציאה ממנו כמו מה שהתקשורת הוציאה מליאם [את כל ההתבטאויות נגד להקות ונואל
]. התקשורת רוצה כתבות ובאה אליך ואתה רוצה לספק משהו כשאומרים לך מה השניים אמרו וזה.. בקיצור, משחקים בך. סער

RoySupernova

New member
כן אבל מה שהוא אמר בליב פוראבר

היה סתם דפוק.. ואפילו לא תחקרו אותו בצורה מעצבנת.. הוא פשוט עשה נאום של איזה שעה וירד עליהם בצורה טיפשית.. אואזיס לא יותר טובים מבלר כי הם ממעמד הפועלים ובלר לא, אואזיס יותר טובים מבלר כי אואזיס הכי טובים ובלר לא.!

למעלה