Stop The Clocks יצא!

sok777

New member
Stop The Clocks יצא!

חיכינו כ"כ הרבה וה20.11 סופסוף הגיע. אלבום האוסף הראשון של אואזיס [וכנראה האחרון] יוצא!
האלבום למעשה יוצא בכמה גרסאות. אחת רגילה שבה יש את השירים הבאים: ROCK ‘N’ ROLL STAR / SOME MIGHT SAY / TALK TONIGHT / LYLA / THE IMPORTANCE OF BEING IDLE / WONDERWALL / SLIDE AWAY / CIGARETTES & ALCOHOL / THE MASTERPLAN / LIVE FOREVER / ACQUIESCE / SUPERSONIC / HALF THE WORLD AWAY / GO LET IT OUT / SONGBIRD / MORNING GLORY / CHAMPAGNE SUPERNOVA / DON’T LOOK BACK IN ANGER והשניה עם אותם שירים ועם דיסק בונוס המכיל המון דברים מגניבים שהם: LOCK THE BOX (interview) / FADE AWAY (live at Chicago Metro ’94) / CHAMPAGNE SUPERNOVA (live at Knebworth ’96) / LORD DON’T SLOW ME DOWN (film trailer). יפה
אז מה נותר לנו בעצם?! לאחל המון בהצלחה לאואזיס בהמשך, אני מקווה שהאלבום יצליח טוב ושעוד ועוד אנשים יכירו שירים קצת פחות מוכרים של אואזיס ושיאהבו אותם כאואזיס ולא כהלהקה של וונדרוול [מדובר בישראלים כמובן]. יום מרגש לכולם. אלבום חדש, תשיעי במספרו, של להקת Oasis. אלבום אוסף ראשון, ואולי גם אוסף אחרון [ואולי גם אלבום אחרון? נקווה שלא!] אז בהצלחה לאלבום. ואני חושב שאפשר לסדר לקנות אותו בקנייה משותפת. דברו איתי פה מי שרוצה לקנות ויש מצב לקבל הנחה!
בלון|
אלבום האוסף הראשון של אואזיס - Stop The Clocks
וסיום קצרצר: נואל, ליאם, גם, אנדי וזאק.

LetThereBeLove

New member
הו סוף סוף! ../images/Emo13.gif

אחח איזה יום מרגש! היו לי כל כך הרבה דברים היום, והכל עבר בשלום, אז אני שמחה. שיהיה אלבום מוצלח, ומי ייתן והוא יגיע מהר מהר לארץ! הלוואי והוא לא יהיה האחרון!

LetThereBeLove

New member
../images/Emo2.gif

זה רק אני או שהם מחקו את כל התוכן שהיה בSTC באתר (חוץ מהמשחק)?! אוף.. אהבתי את זה
ולא הספקתי לראות הכל

sok777

New member
אמא'לה!@

חבר שלי בא אלי היום להתכונן [ת.תכלית
] למבחן בלשון. בקיצור, הוא מספר לי קצת על מקצועות אחרים שאנחנו לומדים בנפרד ואז הוא מספר לי שהיה לו בוחן באנגלית [הוא 4-5 ואני 5
] ואז הוא מראה לי כמה הוא קיבל וכו' ואז הוא כזה אומר לי "והיא [המורה] גם נתנה לנו איזה שיר היום". ואז הוא מוציא דף ושם השיר הוא: "Stop all the clocks". ואו. אני פשוט הייתי בשוק! היום, ה20.11, כשיצא אלבום STC היא נתנה להם את זה. מעניין אם היא יודעת. אם לא זה ממש, אבל ממש ממש הזוי~!!!

LetThereBeLove

New member
חח איזה מגניב!

ראיתי היום את הפרסומת של האלבום בMTV2, והתלהבתי נורא! וגם היה איזה מצעד בMTV, והמנחַה אמרה משהו על רובי וויליאמס, ועל זה שיוצא לאואזיס אלבום היום, ועל הסכסוך בניהם, ואז היא אמרה: "אני לא יודעת מה קורה בניהם אבל אני בטוח בצד של ליאם"
כפרעליה. (וגם מצאתי באוזן השלישית מלא מלא עיתונים ישנים של Q ב10 ש"ח, אז קניתי אחד שיש עליו תמונה של ליאם ונואל, מ-2001, אחרי הטקס פרסי Q של אותה שנה. מגניב
)

מורני666

New member
הו מזל טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אבל מעצבן אותי קצת הדיסק בונוס, כי זה ממש התמסחרות
YAY דיסק אוסף חח

למעלה