Stoner Rock

DinoJr

New member
Stoner Rock

מה זה הסגנון הזה? יש קשר לגראנג´? (חוץ מהעובדה שמארק לנגן שיתף פעולה עם queens of the stone age שהיא הלהקה היחידה שאני מכיר שהוגדרה כלהקת סטונר רוק). ו...מי אלה kyuss ומה הם ניגנו?

call me a dog

New member
queens הם להקה ממש טובה אבל..

אני לא חושב שאפשר להגדיר אותם ממש גראנג´ כי אין להם את הסאונד העזוב והכועס אבל יש להם סאונד מאוד מיוחד ונעים לשמיעה אני אישית אוהב אותם לא יודע מה איתכם...

DinoJr

New member
עצוב?

אם המוזיקה משקפת מצב רוח או נקודת מבט על החיים, אז הם בקטע של ציניות ודחקות פילוסופיות. שזה די נחמד.

Gio inc

New member
לדעתי הם פשוט עלובים...

ואני לא יודע עד לאן עוד דייב גרוהל יתדרדר... הם ממש אפסים... כל השירים נשמעים לחלוטין אותו דבר, קצב שטחי ומטומטם, וסולן מיבב בצורה דוחה, והם גם נגנים ממש לא משהו...

Gio inc

New member
אני לא מלכלך ידידי...

אני רק אומר את דעתי הכנה. אני חושב שהם לא להקה טובה. לא להקה טובה מאד, בניסוח עדין. יש לי זכות לחשוב ככה לא? ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא אנטי כזה ששונא הכל, הם פשוט לא נראים לי. ובבקשה, אם אתה יכול, "לא נכון" זו לא ממש טענה משכנעת. יש לך איזהן טענות נגד למה שאני כתבתי?

חולוני

New member
כנראה שלא ממש שמעת אותם..

אם אתה אומר שהם נגנים ממש לא משהו.. סתם שתדע שהם אחד ההרכבים היותר מוערכים ע"י מוזיקאים, ודייב גרוהל ביקש מהם בעצמו שיצרפו אותו אליהם, אז הם צירפו אותו למסע ההופעות שלהם ומשם הוא גם השתתף איתם באלבום האחרון. תשמע את האלבום R ואז תדבר.. בטח שמעת כמה שירים מקסימום מהאלבום האחרון, שהוא באמת לא משהו יחסית לקודם - R.

stoner metal

אפשר להגיד שהסגנון הוא איזשהו המשך עקיף מאוד מאוד לגראנג´. הוא התפתח מלהקות כמו kyuss ן-master magnet שעשו שינוי קל במטאל האלטרנטיבי, והכניסו ריפים "גראנג´ים". חוץ ממארק לנגן, גם דייב גרוהל הצטרף השנה לקווינס. kyuss הם פשוט הלהקה שעשתה את השינוי הזה, חוץ ממארק ודייב, כל שאר חברי קווינס הם חברי kyuss. הם התפרקו ב-97´.

חולוני

New member
QOTSA הם המשך של Kyuss..

Kyuss הוציאו 4 אלבומים ואז התפרקו. האלבום הכי טוב שלהם זה Blues for the Red Sun מ-92.. אחרי שקייוס התפרקו, אז ג´וש הום וניק אוליברי מ-Kyuss הקימו את Queens of the Stone Age, ויש להם 3 אלבומים.. האלבום הכי טוב שלהם זה Rated R משנת 2000. והשנה יצא להם האלבום החדש Songs for the Deaf שבו דייב גרוהל מתופף אצלם. אלבום די נחמד בסה"כ, למרות שהקודם יותר טוב.

DinoJr

New member
תודה לכולם עם המידע

אפילו על הקטילות

למעלה