Stone Temple Pilots

• פותח הנושא BsD
  • פורסם בתאריך

BsD

New member
Stone Temple Pilots

שלום אני חדש בפורום והבקשה שלי היא שתמליצו לי על שירים של Stone Temple pilots וגם אם אפשר אני רוצה לקנות דיסק שלהם ואני לא יודע מה לקנות אז אם אפשר המלצה גם של דיסק

DannyZ

New member
Core ללא ספק

הדיסק הכי טוב שלהם. אחד הדיסקים האהובים שיש לי.

core בהחלט בהחלט...

ושירים מתוכו: creep plush sex type thing wicked garden תקנה, יש עוד הרבה

purple

יותר טוב מ-core את core כולם מכירים.. לא חוכמה להגיד שהוא יותר טוב. אבל לדעתי purple יותר טוב. מראה צדדים אחרים וחיוביים ב-stp

DannyZ

New member
זה די טיפשי לאהוב משהו אחר

רק כדי ליהיות מקוריים ובגלל שכולם אוהבים את CORE...

אני באמת אוהבת את Purple

חשבתי שאנחנו קצת מעל לרמה של..יציאות כאלה! ולא..אני לא אוהבת אותו כי כל השאר אוהבים את core ואני רוצה להיות מגניבה ומקורית. זה עניין של טעם מוזיקלי וכנראה שאתה לא מעריך אותו וחבל.

oranje

New member
purple

הרבה יותר טוב מcore. core הוא נסיון לחקות דברים, אלבום של להקה שלא ממש יודעת מה היא רוצה. ב purple אין שום שיר מדהים אבל הוא נשמע הרבה יותר טוב וזורם כיחידה אחת ולא כאוסף של נסיונות לחקות את pearl jam.

e-shfiyut

New member
מממ... אני לא יודעת.

אח שלי לא מביא לי את הדיסק (CORE) שהוא קנה ליומולדת, עד שיהיה לי יומולדת... אבל אמרו לי שמשהו עם BING BANG, זה האלבום הכי טוב שלהם. לא יודעת אם מי שאמר את זה הוא אמין. עוד 22 יום ליומולדת... בלה בלה.

preacher

New member
big bang baby

שיר מתוך tiny music... songs from the vatican gift shop שיר טוב מאוד, אווירת סיקסטיז כזו, לא ממש גראנג´. לדעתי CORE הוא חיקוי של אליס אין צ´יינז! ו-STP באלבום הראשון באמת חקיינים גרועים!

למעלה