Stilgur השמיע קול...

המטיייל

New member
Stilgur השמיע קול...

קוקוריקו תרנגול... סתם... מעניין אותי מאוד הטיול בדרך הבשמים. יש לך נקודות ציון, מסלול? משהו? מה רמת הקושי תהיה? וכמובן... כמה ימים מתוכנן ומתי. אני בחופש ארוך מיום כיפור עד אחרי סוכות - זה זמן טוב לברוח מהבית. אם אתה מעונין, תשאיר לי טלפון שלך או מייל שאחזור אליך. או שפשוט תמשיך לכתוב לי כאן.

stilgur

New member
אממממממ

או.קיי נהיה בקשר, לא יודע מתי לא יודע וגם לא ממש מעניין. בד"כ אנחנו נוסעים ואז יודעים לאן מגיעים, אבל למענך אני אנסה לדלות יותר פרטים. אני מעריך שזה יהיה יומיים (בפנאן, איזי, סבב, סתלבט)אני חושב שהמסלול הוא בערך 90-95 ק"מ. נראה אני אדבר וויז דה פיפול ואני אעדכן אותך. סבב ? סבב !!! או שתכנס לי לאייסי 128354106

המטיייל

New member
אחלה... מחכה בכליון עיניים.....

אני שואל כי דרך הבשמים ארוכה ומפותלת (אני נופל וקם, נופל וקם, כמה יפה היא הדרך... נסחפתי). אשמח לעדכון

stilgur

New member
סבב, ידיעה שהוגנבה לאוזני אומרת כך

כנראה שזה יהיה באזור החגים, יעני בסביבות החודש. אבל בלי קשר, תפוס אזימוט לבירה ונתפורה לנו טיול. אייסי 128354106

המטיייל

New member
תקרא:

טוב. אין לי איסיקיו אז זה המייל שלי: [email protected] בכל מקרה נמשיך להתעדכן כי אני קצת "כבד" - יש לי שלשלאות ילד קטן ואישה קבריולט. חוץ מזה תראה את ההודעה שלי על קפריסין - נראה לי מגניב. אולי אוריד איסיקיו ואז נתחיל לדבר ביזנס.

stilgur

New member
קפריסין הולך

אבל החלטות מהירות, כי ברגע שיש לי טנדר אין לי כסף. ובקרוב אני עלול אפילו למצוא עבודה , רחמנא ליצלן...

למעלה