Steriotypes(*my spelling sucks)

montgomery

New member
Steriotypes(*my spelling sucks)

i am new to this world(only 14) and there something that bothers me alot. steriotypes. why in god name every chessplayer is a nerd and every boardgame player has no life??????

ycyclop

New member
יש לך טעות

קודם כל: every boardgame player is a nerd and every chess player has no life אבל עכשיו ברצינות, היה דיון על הנושא לפני הרבה זמן ובהחלט אפשר להעלות את הנקודות שוב: 1: להיות nerd זה לא בהכרח רע. לא כל האנשים רואים בזה משהוא שלילי, זה מצביע על אופי ותו וזהו! 2: אם לשחק בחברת אנשים, להנות, ולא לבזבז את זמני בצפיה בטלויזיה או בבטלה נקרא שאין לי חיים, אז אני לא מקנא מאילו שאין להם תחביבים. את המשפט הזה "אין לו חיים" אומרים על רוב האנשים שיש להם תחביב שהם משקיעים בו הרבה זמן, לא רק משחקים

montgomery

New member
relax dude

i am on your side. i am a nerd and i am proud of it!!!! bil gates is a nerd and look where he is now! but i cant understand why?????

ycyclop

New member
אני מאד רגוע

ניסיתי לענות לך בהומור כי אני באמת מאמין שהסטריוטיפ אין לא משמעות. כמעט לכל קבוצה יש איזה שהוא סטריוטיפ. אפילו לספורטאים יש (של אנשים לא חכמים במיוחד אבל עושים המון כסף ומשיגים את כל הבחורות, מה שלא נכון בכלל) אז לי לא אכפת שאומרים שאני nerd ומי ששאול אותי מה התחביבים שלי, אני גאה לספר לו על משחקי הלוח ואני פשוט שם קצוץ על מה הוא יחשוב עלי. אם זה ידיד שלי, אני יודע שהוא לא ילעג לי ואפילו אולי יתענין ואם זה סתם משהו שפגשתי באירוע, סיכוי טוב שלא אפגוש אותו יותר, אז שיחשוב מה שהוא רוצה. לנשים יש צורך לקטלג אנשים שעושים דברים שונים מהם. והיות ומשחקי לוח נתפס כאקט של חשיבה (שזה מצוין) אוטומטית משייכים אותו לnerds שידועים כאנשים שאוהבים ללמוד.

למעלה