Stereophonics - יש פה מעריצים?

omrimayo

New member
Stereophonics - יש פה מעריצים?

סתם מעניין אותי... להקה שהחלה באותה שנה של קולדפליי וטראביס והלהקות פשוט התחילו מאותה נקודה והיו שטענו שהן ממש דומות. עם השנים קולדפליי הפכה לקולדפליי (מספר 1), טראביס הוציאה אלבום ראשון מדהים לגמרי ומאז רק צונחת לעניות דעתי והעולם האמת... עדיין לא רעים בכלל :} אבל מה עם סטראופוניקס? היו קצת בשקט אבל האלבום האחרון מצוין מצוין... המון שירים מעולים... הלכו לכיוון אולי קצת קצת קצת קצת קצת שונה אבל הסולן פשוט גומר אותי... הקול הצרוד שלו פשוט מדהים מדהים מדהים... ממליץ על 3 האחרונים שלה (+/-): Dakota Maybe Tomorrow Rewind (מדהים!) אז זהו... סתם עניין אותי... סורי :p

omrimayo

New member
סופש מתאים?

ואיך לא... קיימים 5 וחצי שנים... מדהימים... מטורף על הסולן פשוט! ולמה סופש? כי אני בצבא ולפני סופש (חמישי) אני לא ממש אוהב לחיות... :{

0mroosh

New member
גם בסופ"ש לא. ../images/Emo3.gif

steelwater

New member
אחלה להקה

להקה נחמדה, אני בקושי מכירה אותה אבל ממה ששמעתי היא סבבה ודי טובה.

סנטה

New member
ממש אוהב אותם-יש לי את הדיסקים שלהם

Mr. Writer גם Devil מהאלבום החדש טוב וכמובן השיר Maybe Tomorrow שהוא בערך בפלייליסט של ה 5 שירים הכי טובים ששמעתי בחיים !!!

סנטה

New member
כי בסרט...קולדפליי וסטריאופוניקס

מתנגנים יחד... הפסקול של הסרט - wicker park פשוט מעולה. בהתחלה...ממש בתחילת הסרט במשך 1 וחצי מתנגן Maybe Tomorrow ובסיום...ממש בסיום הסרט מתנגן The Scientis של קולדפליי שהוא המקום ה 1 שלי ברשימה של השירים הכי טובים. בקיצור 2 שירים מושלמים בסרט מושלם אחד סטריפאוניקס וקולדפליי. ממליץ על הסרט לכולם !

למעלה