Stephon Marbury לבוסטון ?

go lakers go

New member
Stephon Marbury לבוסטון ?

טוב או רע ליהודים ( לייקרס ) ? ! היום פורסם בESPN שמארבורי בדרך לבוסטון . http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3804977 http://sports.walla.co.il/?w=/175/1410016

shaharha12345

New member
גמאני ראיתי את זה הבוקר

ודי הופתעתי ת'אמת... למרות שלדעתי מרבורי הוא שחקן שהתבגר חבל על הזמן בשנה וחצי האחרונות,ואני מאמין שאם הוא מגיע לסלטיקס הוא רק יעזור ויוכיח שהוא לא פוגע במרקם הקבוצתי...

rapgamer4ever

New member
לא חושב שזה יכול להיות ממש רע ללייקרס

הכי הכי טוב שבוסטון יוציאו מזה זה טיפה יותר דקות מנוחה לשחקנים המרכזיים, וסקורר נוסף מהספסל בקו האחורי. מצד שני אני חושב שהסיכון גדול יותר מהרווח הפוטנציאלי. אני בעד בוסטון מבין 3 הגדולות כך שאני לא מתלהב ממהלך כזה בכלל. באמת שאני לא מאמין ביכולת של מארברי להיות חלק מקבוצה מנצחת.

Orenseg

New member
אין לניקס שום סיבה לחתוך אותו עכשיו.

כל עוד יש התעניינות בהוספה של מארבורי, הניקס יעדיפו לנסות לשווק אותו בטריידים. בעקבות הפרסומים שההיט ינסו להחתים את מארבורי אם יחתך מהניקס, וולש דחף לכיוון של טרייד מארבורי-מריון... אם אני לא טועה, הסלטיקס יוכלו להחתים אותו לפלייאוף עד ה1 במרץ והניקס יוכלו לנפות אותו (בלי לשלם מס מותרות) גם ב2 במרץ, כך שאני לא רואה את האינטרס של הניקס להעיף את הסרטן קודם לכן. לדעתי, אופציה טובה יותר לחיזוק הספסל היא ג'ון סלמונס - יכול להיות התאמה מצוינת עם החמישיה השניה של הסלטיקס (במקור סמול פורוורד אבל יכול לשחק ב3 עמדות, לרכז, ליצור לעצמו מצבים ולשמור). לפי הדיווחים הקינגס מעוניינים להעביר אותו בטרייד (החוזה שלו נגמר רק ב2011, עם 5.8M$ על הלוח בשנה האחרונה), כך שטוני אלן+סקלבריני עשויים להספיק להשיג אותו.

נמאס כבר ממארבורי

כל שבוע שולחים אותו למקום אחר, אבל בינתיים כלום לא קורה. ונניח הוא יגע לסלטיקס. הוא יתן להם את השומר שהם צריכים מהספסל? הוא ישתק שחקנים שלא משחקים איתו באותה קבוצה? זה חסר משמעות לכולם חוץ מלמארבורי.

תום116

New member
אור, ספק גדול אם זה טוב ליהודים!

ואני בכלל לא מופתע בהתעניינות הזאת של בוסטון, מצב הספסל שלהם נוראי ורק בגללו הם פשוט מפסידים משחקים. מבחינת חמישייה נטו, אף אחת נכון להיום לא יכולה עליהם. מארבורי, אם באמת יהיה שחקן כדורסל, יכול להוריד עומס מרונדו, וחשוב מכך, להוות לו מחליף הולם. ספק אם זה טוב ליהודים!

הכפפה

New member
כמו שטוני אלן נראה נגד הלייקרס

הייתי מחתים כרכז מחליף בבוסטון גם את מנהל פורום זה.

Labron James1

New member
מארבורי לסלטיקס-מה דעתכם?

אני אישית חושב שזה ניהול לא נכון...הרי מארבורי יקח להם אזה 20 מיליון דולר לא?ובקיץ הם סירבו לשלם לפוזי סכום קטן מזה! והיו עוד פרי אייג'נטים טובים ממנו...מה קרה להם?הבן אדם מעבר לשיא...טעות!

הסלטיקס רוצים את מארבורי רק בתנאי

שניו יורק נותנים לו ביי אאוט. במקרה כזה מארבורי הופך לשחקן חופשי והסלטיקס יכולים גם להציע לו הרבה פחות מ20 לעונה... ואם הוא שחקן לחוץ אליפות (מה שלא נראה כל כך) אין סיבה שלא ייקח את ההצעה... ובנתיים גם זה לא בטוח שבוסטון יעשו, הם עוד לא החליטו אם הם רוצים להסתכן עם הבאתו של מארבורי

למעלה