stephen murray

bobby6killer

New member
מצטער בובה

אוהב אותך לנצח! love you

BiAAcH

New member
אם לא שמתם לב....

היא אמרה "הרוכב", ולא הזכירה באף הודעה שלה את המילה סקייטר...

MiNUsH

New member
לא רוכבים על סקייט מה זה סוס??

נוסעים על סקייט...מחליקים על סקייט...מתגלגשים על גלגשת חחח

מ מ מיתר

New member
כן אני יכול...

סטפן התחיל לרכב בגיל 3 על גלגלי עזר וכבר אהב לנשק בנים.. ולאט לאט הפך את התחביב המפען שלו לעבודה.. ומצטער אין לי תמונות אבל את תוכלי למצא פה למטההההה stephen murray is a fag

bobby6killer

New member
דר"א,לכל הפורום

לא מגיע לי מחמאה? נ כנ סת איזה מפגרת שלא יודעת לקרוא לפורום שואלת שאלה של סקייטבורד (כתוב למעלה:פורום סקייט? לא, כתוב שם בכלל :ג'קאס וcky ) ואחרי שהיא מקלל תאותי אני לא נכנס לריב איתה! אני גאה בעצמי על האיפוק !!!

לא מבינה ת'קטע שלכם..

בסך הכל שאלתי שאלה.. שאלתי את זה פה כי אני יודעת שמי שאוהב ג'קאס בדרך כלל מבין בסקייט וכל זה.. ואני לא הכי מתמצאת בתפוז לא ידעתי שיש לזה גם פורום.. אז מה הקטע שלכם לקלל וזה כאילו מה נסגר?אפשר להגיד פשוט יש פורום אחר לא להתנהג כמו ילדים עם פיגור..

bobby6killer

New member
לא רק

לא רק שאמרתי לך שיש פורום סקייט אלא נתתי לך גם קישור!!! קישור!!!!! אם זה עיצבן אותך אז אני לוקח בחזרה את האהבלה...זה היה ציניות...

sweet 666

New member
זה לא היה "ציניות"...

זה היה "בן". וכולנו התרגלנו והשלמנו ואנחנו(אני לפחות) אוהבים אותו כמו שהוא, גם את תצטרכי להתרגל ולהתאים את עצמך לפעמים. זה שאת כבר מתחילה לבכות מאיזה "אהבלה" קטן, בעיה שלך. בן נתן לך קישור, תשאלי שם( פורום סקייט), מי שיודע על סטפאן עוד משהו ,יכתוב לך. זה אולי יקח זמן. אבל לא צריך ישר לקחת הכל ללב. בבקשה לא. לא בריא. ובהצלחה. תנסי גם לחפש באינטרנט. זה מה שאני מצאתי(לא הרבה, אבל מה שיש...*קישורים למטה*):

למעלה