Stav

בוא נקווה בשבילם שעם אף אחד../images/Emo67.gif

אלא אם כן הם יתעוורו פתאום, ואז זה לא יהיה כל כך נורא. וגם אז זה לא להיט. כי סתיו היא כמו נעלי בית ישנות. נעים בבית, פדיחה בחוץ.
ענת - מאז ולעולם

MiTzi Miau

New member
בסרטים בראש שלה ../images/Emo108.gif

אפילו במאי הסרטים הבידיוניים הטוב בעולם לא יעשה כזה דבר!

ושוב אתן כאן../images/Emo78.gif

נטולות חיים כתמיד. "אויש, עבדו עלינו", "אויש, אנחנו לא מאמינות". עזבתן לקומונה, לא? אז מה אתן נדבקות? יאללה, ברע, היידה, קישטה. עד שהצלחתי לרוקן את הפורום הזה, אתן חייבות לחזור עם הבכיינות המשעממת שלכן.
בכייניות

יבח

New member
תקשיבי...או תקשיב בתור מנהל הפורום

הזה.. כדי שסתום...ותלך לחסום עוד אחת מהדמויות שלך! עלי לא תעבדו סורי!!

MiTzi Miau

New member
מצטערות כפרה ../images/Emo108.gif

אנחנו חוסמות אנשים לא רצויים אנחנו לא טיפשות כמוך.

ושוב כאן...../images/Emo129.gif

מקרה כזה של הידבקות לא זכור לי מאז שהתיישבתי על מסטיק בקולנוע. אתן ממש נטולות חיים, הא? ומה שמצחיק אותי, זה שנדמה לכן שאתן מרגיזות אותי. אז זהו, שזה דווקא לא כל כך מרגיז אותי שאתן הורסות לסד"ר את הפורום. להיפך. אני פשוט רוצה לראות כאן כמה שפחות אנשים, כי הפורום הזה מטריד אותי. ובקיצור, הגיע הזמן לזחול חזרה למערה, יא נודניקיות, כי אתן שורצות כאן כל כך הרבה, עד שנראה שמשהו באמת קורה כאן.
לא מאמינה שבזבזתי עליכן כ"כ הרבה מילים

משעמם בקומונה נטולות חיים../images/Emo35.gif

אחרת אי אפשר להסביר למה אתן כאן יותר משם. אז בואו תעשו כמו ציפור ותעופו. אתן באמת לא מעניינות את המלכה, ולמען האמת, אפילו לא את עלובות הנפש שממשיכות לגלוש כאן. וזה כבר ממש עצוב. מצד שני, בתור נטולות חיים שמחפשות קצת חברה באינטרנט כי אף אחד לא רואה אותן בעולם האמיתי, זה לא כל כך מפתיע.
הביתה!

p r u d e n s

New member
גאד../images/Emo141.gif

תמצאי לך פאקינג חיים. אני כבר לא יודעת באיזה גוף להשתמש כשאני פונה אלייך\אליכן\אליך\אליכן או ווטאבר, כבר אמרנו לך מיליון פעמים שאם את לא אוהבת את הפורום הזה כמו שאת אומרת את מוזמנת לעזוב, אבל "ענת" זה מה שמתבל את הפורום אז את נשארת. כה צולע.

יבח

New member
ואוו! לא ראיתי מעולם מישהו שמדבר אל

עצמו בתדירות כל כך גדולה... והוא עוד מכחיש את זה!!!

למעלה