Stargate: The Alliance

Echelon

New member
Stargate: The Alliance

שלום שוב לכולם! באתר הרשמי של המשחק, חזר השעון (או שאני רואה אותו שוב כי עברתי לפיירפוקס). בכל אופן, האתר הרשמי עולה עוד 4 ימים, וזה הזמן לדעתי להעלות השערות ודברים לגבי המשחק. עד כמה שאני יודע השחקנים כן ידובבו את המשחק ע"פ IMDB (אתם יכולים לבדוק אפילו). הגרפיקה נראית די טובה, וראינו גם שזה די אמין ומבטיח*. המשחק למי שעדיין לא שמע הוא משחק פעולה, כאשר ניקח חלק במשימות שעברו על SG-1 או דברים בסגנון. אז מי מתכוון לשחק בו? אני די מקווה שהמחשב שלי יפעיל אותו, ולדעתי זה הולך להיות אחד המשחקים הטובים ביותר, במיוחד אם הוא יעשה בצורה טובה. תחשבו להיות על גבי סיפון הפרומית'יאוס, או להטיס איזה ספינה עם טיאלק, ואז להסתער על משכפלים. ואז פתאום יש קרן אור ואתם נמצאים על גבי הספינה של ת'ור. אויש זה יכול להיות כל כך מצוין. אם למישהו יש מקורות ודברים מעניינים עד כה הוא מוזמן להביא, ואני מצפה בקוצר רוח לעוד 4 ימים (גם בשביל שני הפרקים המדהימים שהולכים להיות). *
לעונה 8 - מפרק שש (הם אכן הציגו שם את המשחק!)

kinspirit

New member
נשמע מעניין

אפילו אני, שלא מבינה דבר וחצי דבר במשחקי מחשב, אנסה את כוחי כשהמשחק יצא לשוק... המממ...מעניין כמה הוא יעלה

Echelon

New member
הממם :\

זה לא כל כך קשה, פשוט כשרואים מישהו שיש לו נחש בתוך הראש יורים עליו
. בתכלס אבל מה שמעניין אותי יותר זה אם המשחק יעקוב בהתאם לעלילה, האם נשחק את SG-1, והאם נהיה ע"ג דברים כמון הפרומית'יאוס או X-302. אה, זה יהיה כל כך מגניב לעבור דרך השער. אולי אפילו נשמע את וולטר צועק את השברונים! השאלה היא אם נוכל "להסתובב" כדה בבסיס, או שהכל יהיה 100% משימות.

למעלה