Stargate SG-1 10x20
הסוף

ChaosDude

New member
תסריט יותר טוב לפרק האחרון ../images/Emo190.gif

הייתי נותן אותו בחינם, רק היו צריכים לבקש. נגיד הולכים על אותו עיקרון, אסגרד מתאבדים ומורישים לאנושות את כל הטכנולוגיה. תמיד כשעושים REFIT לחחלית (ביחוד עם חישני חלל אומרים שיש אויב בסביבה) דועגים לשמירה; או לחליחפין, שההשמדה העצמית של הכוכב תפצפץ לאורי את הצורה. היו צריכים להשמיד את השער העל, ואת הספינות של האורי. היו צריכים לתכנת את כל השערים, כך שלא יהיה אפשר לפתוח חיבור נכנס מגלקסיה אחרת (הם רוצים לבו? שיתוסו בחלליות שלהם). היו צריכים לגלות את את הגלקסיה של האורי. אולי משהוא בסגנון כזה: אחרי השידרוג (והפיצוץ של אורילה, וההשמדה של 3 האורי שם), חוזרים הצוות לכדור הארץ. משדרגים את החללית השניה שיש להם (במיקרה, כמאט מוכנה), ויוצאים לעשות "צייד אורי". משמידים עוד 3-5 חלליות אורי. ואז הם מגלים שכל חלליות האורי מתכננות לעזוב את הגלקסיה (הם מ-פ-ח-ד-י-ם). שוב אוספים את כל בני הברית (כמו בסוף העונה הקודמת); או אולי לא את כולם (טכנולוגיה שלנו, לא מתחלקים) ויורים על האורי כשהם מנסים לברוח (חלק בורחים). שנייה לפני שהשער העל נסגר, רואים ענן אנרגיה מופיאה, ועובר גם (או אולי, אפילו יותר דרמתי, מופיעה אדריה על סיפון אחת החלליות, ושתי (כל אם יש יותר) החלליות מפסיקות לירות (הפסקת חשמל). דאניאל אומר משהוא כמו "חשבתי שבתור אישות על את לא יכולה להיתערב", והיא אומרת לו שבעזרת כוח האמונה של המתפללים היא מצליחה לגבור על הקדמונים מלהרוג אותה, ושהם עוד יפגשו. ואז כמה מהחלליות שנישארו עוזבות, וגם אדריה (ואז החשמל חוזר). בשלב זה השער נסגר, והחברה שלנו יורים על השער, והוא מתפוצץ. סיכום הפרק. ד"ר קרטאר מספרת שמהשאריות של החלליות של האורי, הם מצאו את המיקום של הגלקסיה של האורי. ובעזרת הידע יש האסגרד (והווירוס של ההוא מאטלנטיס) הם תיכנתו את כל השערים בגלקסיה הזאת, כך שאי אפשר יהיה להגיעה דרכם, מגלקסיה אחרת (או רק מהגלקסיה של האורי). הבעיה היחידה עם פרק סיום כזה, הוא שהוא "עלול" להשאיר "טעם של עוד", ואז הצופים ירצו עונה נוספת. הסיבה היחידה (אולי) לעשות פרק סיום אומלל כמו שהם עשו, זה בשביל שאחרוני האוהדים יגיד "איכס, איזה סדרה דפוקה", וכך אף אחד לא ילחוץ לעונה 11. חבל

Freemee

New member
פשוט מהממת!

אין קרטר היא הדמות הנשית האהובה עלי בטלויזיה וגם בין השחקניות האהובות עלי.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo24.gifל-FREEMEEבלופר של סם

http://www.youtube.com/watch?v=YJElaTqJ8lk אני גם אוהב אותה מאוד אחלה שחקנית מהיום הראשון שנכנסה לתפקיד עם ההרצאה שנתנה לטייסים חחחחחחחחחחח איזה יופי

The Nox

New member
המילים נתקעות בגרון

10 שנים, עשור חלף עבר לו. אתם קולטים??? הייתי בן 20 כשהתחלתי לראות את הסידרה. פוחז קטן שצפה בה רק בגלל ששיחק בה מגאיוור גיבור ילדותי. שנים חלפו, עונות התחילו ונגמרו ואני לא שבעתי. ההערצה העיוורת למגאיוור (תסלחו לי אם אני לא אכנה אותו ג'ק אוניל כי בשבילי לאורך כל העשור הזה הוא היה ונשאר מגאיוור) הפכה לגרופיות של הסידרה. נפלאות החלל שהראו לי, ההרפתקאות שלקחו אותי עימם, הדמויות שנבנו להן מול עיני (מישהו ניסה לאחרונה לראות פרקיםמ העונה הראשונה??? ראיתם כמה גרוע כולם משחקים שם???). 10 שנים גידלתי פרקים בטלביזיה ובמחשב. לתשלום האגרה התווסף מנוי אינטרנט וכתובות של דודות נפלאות. לאחרונה אף נוספו למועדפים שלי כתובות שעזרו לי לקצר את ההמתנה ע"י צפייה און-ליין בפרקים. זהו? נגמר? לא יחזור שוב? רציתי כ"כ ללמוד עוד, רציתי ללמוד מהנוקס... מה הם עשו עם האוריי??? הרי הם הכי מתקדמים, הם יכלו לעזור. מדוע הם נעלמו לתהום התסריטים? מה עם הקדמונים? למה הם השאירו אותנו לבד? האם הם האלוהים? נתנו לנו את ההתחלה ואח"כ נתנו לנו לשבור את הראש לבד? אמילים האחרונות מכוונות לאח הגדול שקורא כל מילה: הבנו את המסר של הסידרה. אנחנו יודעים שהסטארגייט (בצורה זו או אחרת קיים). אנחנו מוכנים שתחשפו אותו. אנחנו לא נשתגע. בגעגועים רבים indeed The Nox

lenin972

New member
../images/Emo58.gif אז ככה זה נגמר

קודם כל, שמתי לב שלכבוד פרק הסיום (ויש מצב שגם בגלל פסח אבל אל תתפסו אותי במילה) תפוז הוסיפו לנו כמה סמלים נוסטאלגיים במיוחד לפורום
טוב, אחרי שהייתי חייב לכתוב את זה... חוץ מההודעה הזאת של "חזרתי" שכתבתי פה לפני כמה ימים אני חוזר לכתוב בפורום אחרי שהתעדכנתי במה שהיה פה בשנה האחרונה. אני חייב להודות שאפילו שזה נראה כאילו נעלמתי לי. ואני חייב באמת להודות שבשנה האחרונה ראיתי מקומות מדהימים וחוויתי חוויות מדהימות, אבל עדיין כמעט כל לילה לפני שנרדמתי הייתי מנסה לדמיין מה קורה בסדרת הזאת שאני כ"כ אוהב. אחרי הכל נשארתי תלוי במצב מאוד לא נעים, זה די היה נראה שכולם מתים ואני רק מתתי לדעת איך הם יצאו מזה הפעם. אני גם חייב להגיד שהיה שווה לחכות שנה בשביל העונה הזאת. אמנם זה באמת לא כמו פעם אבל קיבלנו הרבה RDA, אפילו באטלנטיס (אני הייתי בטוח שאיך שהוא הם שכנעו אותו רק לפרק ה-200). לא ידעתי שזאת תהייה העונה האחרונה ולא ידעתי על הסרטים עד שהתחלתי לרחרח קצת בפורום שוב לפני שבוע. אבל כמה שהפרק הזה השאיר אחריו המון טעם של עוד (כראוי לפרק סיום) אפשר להגיד שבאיזושהי מידה טוב שהסדרה הסתיימה. יכול להיות שעלילה של הפרק האחרון היא בעצם המשל של למה לסיים את הסדרה דווקא עכשיו: עדיף לעצור את זה עכשיו כשזה עדיין עובד ולא להסתכן בלפוצץ את זה (כמו שכמעט קרה אחרי סוף העונה השמינית, לקח לסדרה הרבה זמן לבנות את המוניטין שלה בחזרה). ועכשיו טיפה על הפרק: קודם כל, וואלה שוב הוכיחה שבלעדיה לא היינו מתגברים על החיסרון של ג'ק. היה לי באמת קשה להפסיק לצחוק אחרי הקטע שהיא לא מצליחה להירדם ובאה לדניאל בפוזה מפתה... הוא פשוט עושה פרצוף מאוכזב וסוגר לה את הדלת בפנים. זאת הייתה הקדמה משעשעת למה שעתיד לבוא. אני הייתי בטוח שיצאו גם ילדים מזה אבל כנראה שלכותבים זה לא היה מסתדר עם החזרה אחורה בזמן, מה שימחק את הילדים מהקיום. סאם מנגנת על צ'לו. סוף סוף רואים אותה עושה משהו לא מדעי. ועוד צ'לו, הכלי האהוב עלי! כמו שת'ור אמר, אנחנו הגזע החמישי. אבל נראה שאנחנו גם הגזע היחד: הקדמונים התעלו, האסגרד התפוצצו, מהנוקס לא שמענו כבר מסוף העונה השלישית והפורלינגס... מה זה פורלינגס?! באמת היה חסר לי ג'ק אבל עוד יותר היה חסר לי טיאלק כי הוא היה שם אבל לא ממש היה שם. לוואלה ודניאל היה אחד את השני, סאם עם הנסיונות להציל את כולם והצ'לו (!), לונדרי עם המוות שלו, מיטשל עם החדר שלו וטיאלק הפסיד קרב למיטשל, זאת החוויה היחידה שהצליחו להוציא ממנו? (למרות שלדמות כמו טיאלק באמת יהיה קשה למצוא משהו). אני פשוט לא הצלחתי להבין למה הם עבדו כ"כ הרבה על כל מיני דרכים מתוחכמות לצאת מזה במקום פשוט לתקן את המגינים ולהיכנס באימאמא של הספינה הזאת, אבל זה היה הורס את העלילה. בכל מקרה הסיום כמובן היה מצויין, לראות את כולם הולכים לתוך השער לעוד משימה ורק להגיד בלב: "נו, איפה ג'ק? כבר צריך להיות את הקטע שהוא צועק "רגע, גם אני רוצה לבוא" או משהו כזה"... זהו, באמת טוב לדעת שעברנו את זה בשלום בלי שהרגו איזה מישהו חשוב ככה לסוף ויש גם את הסרט כך שבאמת אין לי על מה להתלונן. ובאמת לסיום, אני זוכר לפני 10 שנים בערך כשהייתי אצל דודים שלי בירושלים ודוד שלי קרא לנו לראות איזו סידרה חדשה על הסרט ההוא, נו איך קוראים לו? ממממממ, אה, כן, סטארגייט... אז רק רציתי להגיד תודה, כי אני מאוד מאוד נהינתי...

tigery

New member
מה שהיה הכי חסר לי זה פורלינג ספולי

חברים לא הגיע הזמן לראות את אותם יצורים? פרק 200 עם הבדיחה הלהם עשה את זה כל כך מתבקש שנראה את הפורלינג שג'ק ייראה איזה אוגר ויגיד אה זה הפורלינג ומאחוריו יעמוד איזה פורלינג מאיים. תאמת זה הדבר היחיד שביאס אותי שלא ראינו את הפורלינג. קיוותי אולי פתאום יצצו הפורלינג ובאמת אחלה פרק. ולא הבנתי להם הם פשוט לא תיקנו את המגנים.

IdleThought

New member
ספויילר

כי לא היה מספיק זמן כדי לכבות את בועת הזמן וגם להעלות את המגינים

indi31

New member
אפשר הסבר קצר?../images/Emo58.gif

מה הכוונה בגזע החמישי? הקדמונים היו ראשונים ומה אח"כ? איך אנחנו דווקא חמישי ולא עשירי? תודה!

IdleThought

New member
אאל"ט

בפרק שבו הראש של ג'ק נתפס במתקן הידע של הקדמונים הוא "מוביל" את עצמו בתת מודע אל גלקסיית האסגרד ולפי ההסבר שלהם היו 4 גזעים גדולים שהיו בגלקסיה והיתה בניהן איזושהי ברית ( מופיע רמז בפרק שהאהוב של קתרין נתקע בכוכב וטירה בה יש הולוגרמה של מולקולות צפות ) והם הפרלינג , הקדמונים, האסגרד והיצורים החצי-עציציים שמאמינים באי התערבות ויודעים "להעלים" דברים ואני לא ממש זוכר את שמם

אלוניס

New member
לי קצת היה מוזר../images/Emo58.gif

הקטע עם ואלה. כי עם כל זה שברורה מאוד המשיכה בינה לבין דניאל כבר מהפרק המגניב הראשון שלה בסדרה - בכל זאת הרי היא אישה נשואה שגם טרחה להגיד שיש לה רגשות עבור הפנאט הדתי המתוק ההוא שלה. אני מניחה שנתנו דרור לקו העלילה האפשרי הזה כי "מחקו" אותו בעצם וזה יאפשר לה לעמוד בפני החלטה את מי היא רוצה.

אפסט

New member
פרק שמשאיר טעם מר בפה

לא מספיק שלקחו את ג'ק אוניל אחרי העונה השמינית(אם אני זוכר נכון) הם גם הורגים את האסגרד? איזה תסריט מאכזב? מה אם אותו פרק שבו יש את מדען האסגרד שמחפש תרופה על סמך גופה קפואה של אחד מאבות האסגרד? (אני כבר לא זוכר איזה פרק זה היה - פרק ישן מאוד) יכלו לעשות מזה פרק סיו םשהאסגארד מוצאים תרופה למחלה שלהם ומסיימים את הסדרה שהאסגארד עוברים התעלות (איך מתרגמים נכו איסנשין) ומצתרפים לקדמונים - זה סיום טוב יותר לדעתי מאשר התאבדות המונית מסכנה. במילה אחת א-כ-ז-ב-ה אישית אני מכווה שכל העצומות שרצות ברשת יעבדו וישכנעו את מי שאחראי על כל הבלגן של ביטול הסדרה להחזיר אותה לפחות לעוד עונה או שניים. http://savestargatesg1.com/

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif ברור

בדרך כלל אני לא כות אלא רק שואב מידע אבל הפעם בגלל המעמד אני אחרוג ממנהגי ניסיתי לדחות את הקץ הקובץ שכב במחשב מיום אחרי ששידרו אותו ועד היום שראיתי אותו עצוב עם האסגרד האלו.. כנראה בגלל שהם עם חזק האוראי באו להשמיד אותם מצד שני ישנם הNOX שמעניין לראות אותם מול האוראי הפרק מסיים עם סוף פתוח בהחלט כמו שרציתי לראות לראות את הצוות נכנס לשגר עם עוד משימה... בקיצור אני אתגעגע (אני עושה מרתון SG1 ראיתי מהתחלה ועכשיו אני בעונה 6 בפעם השניה)

למעלה