Stargate SG-1 10x20
הסוף

Freemee

New member
Stargate SG-1 10x20 ../images/Emo58.gif הסוף

שרשרו לפה כל מה שיש לכם להגיד על פרק הסיום של הסדרה.

Freemee

New member
רשמים שלי ../images/Emo58.gif

זהו סוף הסדרה הגיע :-; היה פרק יפה לסיום. נתנו מחווה ממש יפה לאסגארד שבאמת מגיע להם צל"ש. כל הטכנולוגיה הזאתי המתקדמת שלהם, ממש יפה שהם החליטו לתת לנו אותה (למרות שלא נראה שאנחנו הולכים להשתמש בה). היה נחמד כל הקטע של ה TIME DELATION וכזה מגניב לראות קרן אור של אוריי עוד רגע פוגעת בהם אבל לא. קרטר כרגיל חשבה על כל הרעיונות הטובים ובסופו של דבר כן הצליחה לפתור אך עם מחיר מסויים. מסכן טיאלק שככה הוא נעשה זקן יותר אבל כשחושבים על זה, עכשיו שנגמרה הסדרה, לפחות לא נראה אותו סובל כ"מבוגר" (כאילו שבראט'ק לא מבוגר בטירוף ועדיין חי בטירוף
). תמיד מצחיק לראות איך מלבישים אותם כמבוגרים עם זקנים וכל הקטע. וואלה וג'קסון, אחח איזה נאום היה לדניאל משהו מטורף ובסוף הוא היה עם וואלה
זה היה טוב. החזירו לנו קצת נוסטלגיה של SG-1 וזה היה נחמד כפרק סיום. אני מאמין שהסרטים יסגרו את הקצוות על האוריי. עכשיו כמה מילים על הסדרה כולה: כל ימי חיי אני אזכור את הסדרה הזאת. אין ספק שסטארגייט SG-1 השאירה חותם איפשהו בלבי. נהנתי מכל פרק גם כשהיו כאלה יותר טובים וכאלה פחות. אווירת הסטארגייט מושרית על כלל הפרקים. כל צפיה בפרק חדש עשה לי הרגשה טובה על הלב. עכשיו נגמר ועצוב :-; אבל ממשיכים הלאה, ונקווה שהיצירה תמשיך אם זה באטלנטיס או בסדרה חדשה. SciFi Forever!

tigery

New member
אז ככה

חבל לפי דעתי שככה סיימו לפי דעתי היה עדיף לתת לנו את זה כפרק אחד לפני הסוף והפרק האחרון כמו שג'ק אונייל אומר kicl their ass היה נחמד לראות אחרי שתי עונות של אימה איך מכסחים את האוראיי איך כל הנשק של האסגארד הזה מתחיל לפצפץ את האוראיי. אבל היה פרק טוב מאוד טוב היו קטעי צחוק משובחים. זה היה ברור שטיאלק ישאר תמדי הוא מקריב את עצמו אבל האמת הוא כמעט לא השתנה זה די מוזר כי כבר אין לו שיתופן. אני מקווה שנראה את הסופר ספינה שלהם בפגסוס מלמדת את הרפאים נשק מהו. אני מתכוון להתחיל עכשיו פרוייקט איסוף כל העונות של סטארגייט גם מגיע לי משחב חדש אז זה יהיה הפרויקט הראשון עליו. לצרוב את הכל על איזה 20 דיסקים של די וי די. יאללה מה דעתכם. ורגע לא אמרו יהיה סרט אחד על מסעות בזמן אולי שם ייסדרו את טיאלק.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifמילים כדרבנות!!!

וסם אפילו זקנה עדיין יפה איזו סדרה ואיזה ריק היא תשאיר מאחורה ניסיתי סדרות אחרות וניסיתי באמת אבל אף אחת לא מגיעה לקרסוליים לא הדמויות לא העלילה ולא הדימיון ואפילו לא ההשקעה אכן FREEMEE אמרה הכל אשמור אותה צרובה לעדדדד לנכדי ולניני אתמול ראיתי את THE FIFTH RACE אחחחח איזה ימים בדיוק אוניל עושה היכרות עם תור והמוזיקה הים של CREDENCE CLEAR WATER=HAVE YU EVER SEEN THE RAIN כאילו בהזמנה!!!חחחחחחחח SO LONG SG1

superdead

New member
מה אפשר להגיד

לא ידעתי אם לצפות לפרק כמו שראינו או לפרק של הרבה מלחמה ואקשן אבל כמו תמיד הכותבים עשו אחלה של כתיבה וסיימו לנו את הסדרה אם טעם של פעם ( כמובן שהיה נחמד אם ריק היה גם משתתף בפרק ואז אולי קרטר וריק סוף סוף היו ביחד ) בכל מקרה אפשר כמו שאמרו לפני לSG1 תמיד יהיה מקום בלב שלי וגם אני עומד להשאיר את כל הדיסקים אם כל העונות בהישיג יד וגם כמו שאמרו שנקווה שעכשיו אטלנטיס לא תאכזב ומי יודע אולי סדרה חדשה :O SG1 FOR EVER !!!!

ilovenewyork

New member
אני לא מאמין ../images/Emo58.gif

למה האסגרד התאבדו ? יכלו לפחות להעלות את המודעות שלהם על הארד דיסק או משהו ? איזה באסה לטילאק , עכשיו הוא זקן מכולם ב איזה 50 שנה לפחות זאת אומרת שהוא בערך בגיל של בראטק פסימי כי לא יהיו פרקים חדשים של SG-1 אופטימי כי יהיו סרטי המשך סאם ממשיכה איתנו באטלנטיס רוב הסיכויים שג'ק יופיע בסרט השני פסימי הסרטים יופיעו עוד הרבה זמן אופטימי יש שידורים חוזרים בערוץ אחד ...

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif

לא כל האסגרד נעלמו |משתעל| הרמוניד על ספינת הדדלוס

tigery

New member
שאני חשוב על זה

מכיוון. למה הם לא נתנו לנו ספינות של האסגארד? או שנתנו ואני לא יודע. ושמעתם מה תור אמר כגזע הם הגיעו אל הסוף. אבל כבודדים אולי הם עדיין משוטטים להם בגלקסיה בספינות שלהם. והאמת אנחנו צריכים להרגיש גאווה כי כרגע אנחנו הגזע החמישי יש לנו את הידע אולי לא את כולו רכשנו בעצמנו אבל אנחנו כרגע נחשבים לגזע החמישי יש לנו טכנולוגיה. גם תור אמר את זה שאנחנו הגזע החמישי. ואכן זה עצוב מאוד.

Iced Hammer

New member
לא להרוג אותי אבל...../images/Emo58.gif

כמה תלונות על סיום העונה: 1) איפה ריצ'ארד דין אנדרסון? 2) איפה סיילר? (נתנו לוולטר רק 10 שניות). 3) הפרק לא היה מעניין ודי צפוי. (יסלחו לי כולם אבל זה זלזול באיטיליגנציה הפתרון הדפוק של סם). 4)מה הקטע עם האפקט מטריקס??? 5) והכי חשוב... סוף עונה 8 הרגישה יותר כמו פרקי סוף סדרה מאשר הפרק הזה... אולי הייתי מקבל אותו בתור פרק סוף עונה (וגם אני לא בטוח שהייתי אומר שהוא טוב בתור כזה) לסיכום... כלכך ציפיתי לפרק הזה והתאכזבתי בטירוף. הבדיחה יחידה שבאמת אהבתי זה בסוף הפרק כשלנדרי אומר להם GODSPEED כמו שהאמונד אומר בפרק הראשון של הסדרה. נ.ב. אולי היה עדיף לשמור את הפרק ה-200 לסוף הסדרה?

ilovenewyork

New member
כמה תשובות חלקיות ../images/Emo58.gif

ריצ'ארד דין אנדרסון לא היה זמין לצילומים או משהו כזה כנראה שביררו איתו לגבי הפרק האחרון אבל לא יצא לפועל סיילר שיך ל SGC ולא עולה עם הצוותים לספינות החלל סוף עונה שמונה אכן היתה אמורה להיות סוף הסדרה אך היא חודשה לאחר הפקת הפרקים אפקט המטריקס ? מה רע בו ? בקשר לרעיון האחרון : פרק ה200 לא יכל להיות הפרק האחרון של הסדרה משום שהסדרה בוטלה ערב השידור של פרק ה200 .

Iced Hammer

New member
אני יודע בעניין סיילר |ספויילר|

אבל בסוף הם בSGC היו יכולים לתת לו את הכבוד הראוי לו. לגבי עונה שמינית אני יודע שהיא הייתה אמורה להיות סוף הסדרה ... בגלל זה אני משווה בין הפרקים. אפקט המטריקס - מאוס.

GoldenEye2015

New member
זה לא אפקט כזה../images/Emo58.gif

אפקט מטריקס זה האטת זמן, מאחר שלא היה כזה בפרק אני מניח שאתה מתכוון לאפקט של החזרה אחורה בזמן וזה היה נחוץ ומוצדק לחלוטין מבחינת העלילה.

Iced Hammer

New member
אני מדבר על |ספויילר|

הקטע שהנשק של האורי בא לפגוע בחללית (אני כבר לא מצליח לעקוב אחרי השמות). וזה נעצר והמצלמה זזה...

nick fury

New member
אכן נתנו לו את הכבוד הראוי לו

לא שמעת אותו סופר את כל השברונים במלואם? זה יחסית נדיר

Freemee

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

לדעתי אתם מסתכלים על זה לא נכון. אל תשכחו שיש עוד שני סרטים. והסרטים האלה הם בהחלט המשך עלילה. זה לא סתם סרטים שלא קשורים. הסרטים אמורים לסגור כל מיני קצוות. הפרק הזה היווה סוג של סיום אבל זה לא הסוף. אני אומר שבסרטים באמת נראה את הסוף. אבל בתור פרק סיום כזה, אני אומר שהוא עשה עבודה טובה. חבל לי מאוד על האסגארד אבל זה יצר לנו את הסיבה להצלחה נגד האוריי ומפה נתקדם.

ilovenewyork

New member
ואני מזכיר בעניין

MGM תפיק את הסרטים האלה כל עוד המכירות של הDVD יענו על הציפיות לכן אני חושב שבקטע הזה צריך להגביר את המודעות ולשאוף למצב שאנשים יוותרו על הדודות הנפלאות שלהם וירכשו את הסרטים כדי להראות תמיכה < הולך לצפות בפרק עוד כמה פעמים עם חבילה גדולה של נייר טישו >

GoldenEye2015

New member
וואו../images/Emo58.gif

אחרי שרשרת פרקי הסיום המצוינים של עונה 8 לא חשבתי שהם יצליחו לתת סיום הולם לסדרה, בטח שלא בפרק אחד, אבל זה היה פרק מצוין. בפרק אחד הם הצליחו ביחד לקדם את העלילה באופן משמעותי,לשלב קצת אקשן טוב, לשים דגש על הדמויות ולתת סגירת מעגל לסדרה עם כך שעכשיו בני האדם הם הגזע החמישי. מה שאכן היה חסר בפרק הוא א'וניל שחבל שלא הגיע, ובאמת לא שמתי לב עד שאמרו פה אבל גם סיילר לא היה וחבל. מפריעה גם העובדה שהאסגרד הרגו את עצמם,זו דרך לא טובה לסיים קו עלילה. אבל סה"כ פרק סיום מצוין לסדרה נהדרת. ולהתעודד,זה עוד לא הסוף של יקום סטארגייט.

גם אני אגיד כמה מילים

הסדרה הזאת לוותה אותי מאז שאני בן 15, מאז אותן 45 הדקות שראיתי את הפרק הראשון בערוץ אחד. בשבילי הסדרה הגיע לשיא בפרק הסיום של העונה 7. אין. פשוט אין על הסדרה הזאת. מאוד נהנתי ואני שמח שהיה. שיהיה לכולם בברכה.

a4a4a4a4

New member
ספויילר !!

פרק מצויין ללא ספק !! ( יש ספק...אבל הוא לא ראוי למעמד....) ובכל זאת....הידיים של קרטר בנגינה.....יותר צעירות משהיו לפני שנים... בכל מקרה...אחרי עונה 8 אמרו שזה נגמר....ו...? נחכה לסדרה החדשה....נעקוב על העיר הניידת...<ספוילר> (מתי חוזרת ?) ואולי...יחזירו לעונה 11... אופטימי.... -מה שאתה רוצה זה מה שיקרה (SECRET)

למעלה